Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de

socratesyusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resmi Jelly Bean güncellemesinden sonra Kies’e bağlanma problemi yaşayanlar bilgisayarlarının bölgesel ayarlarını Amerika ve dili de İngilizce yaparlarsa Kies’e bağlanabilirler. Bağlandıktan sonra tekrar ayarları eski haline getirince sıkıntısız bir şekilde yine bağlanılabiliyor.
Çok teşekkür ederim ustam sayende bu sorundan kurtuldum telefon güncellemeden sonra baya kendine geldi.

kulman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yav bu jelly bean dan onceki guncellemede sarj baya azaliyodu smdi JB ile brlkte sarj duzeldi mi yukleyenler soylesin millet ?????

bilalsavlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı sorun var jelly bean de vetteron. kilit ekranında kaydırma kılıdını acarkende cıkıyor ve bazen takılıyor. internete girerkende aynı kırmızı cerceve cıkıyor ve sebebını hala bulamadım. arkadaslar bılgısı olan varsa acil yardımcı olsun.

Herkeze iyi bayramlar

Bende biraz once Jb yükselttim s3 mü kücük oynamalar yapmışlar göresel olarak RAM konusunda iyileştirmeler var acıkcası azda olsa 600 lerde gezen remim 480 550 arası gidiyor pil konusunda ben pek bir fark goremedim ama telefonu guncelledikten sonra telfon acılırken ekranın etrafında kırmızı bir diktorken yanım sonuyor kısa yeni bir uygulama actığımda da yanıp sonuyor aynı uygulamayı birdaha actım da yanmıyor ilk defa acılan uygulamarda yanıyor mesajlar rehber vs.. bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? nasıl devre dışı bırakılır. ?

bende de aynı sorun var jelly bean de vetteron. kilit ekranında kaydırma kılıdını acarkende cıkıyor ve bazen takılıyor. internete girerkende aynı kırmızı cerceve cıkıyor ve sebebını hala bulamadım. arkadaslar bılgısı olan varsa acil yardımcı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar garantili cihaza sommobile den indirip kursam jelly bean'ı sorun cıkarırmı yanı garantı dışı kalırmı cihaz ? Lütfen yardım edin. Cihazım Galaxy S3

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar aynı sorun bende de var kırmızı çerçeve çıkıo (telefon açılırken internete girerken mesajları açarken falan)ekranda servise mi götürsem napalım?

grki13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar kırmızı ekran fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor haberiniz olsun:)

xrcelalxr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana güncelleme gelmemiş nedenini bilen varmı diğer güncelleme gelmişti ?

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bana güncelleme gelmemiş nedenini bilen varmı diğer güncelleme gelmişti ?
Güncelleme sırayla oluyor yani telefonu aldığınız seri ve imei numaralarına göre güncelleme geliyor yakında gelir merak etmeyin.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dün kies de yükledim 2 saat sürdü ne güncelleymiş ama

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Dostum ben sorunu fabrika ayalara dönerek çözdüm başka yolu varmı bilmiyorum. ama telefon daki verilerini yedeklemeyi unutma

Péder

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar benim telefonuma jelly bean hala gelmedi telefonumda mı bir sorun var yoksa normal mi bu durum?

LeAnDeK

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuyla ilgisi yok ama ace 2 ye ne zaman gelecek güncelleme ?

Shockxx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim Galaxy S3 yarın geliyor.Jelly bean 4.1 geçeyim mi ne dersiniz?Problemler var sanırım o yüzden soruyorum.

xrcelalxr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Diger ki güncelleme geldi jelly bean banada gelmedi hala.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
geçen gün yayınlanan 19 MB'lık güncelleme daha yeni geldi bana :) siz düşünün halimi. kıyıp da manuel yüklemek istemyiorum ama sanki ben zorlayacak buna.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
virüs programım Eset idi. aynı hata benim de başıma geliyordu. Onu kaldırdım, pc yi yeniden başlattım şimdi 99 da takılmadı ve indiriyor.
bol şans

taylasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Odin ile güncellemeye çalıştım fakat yuklemeden sonra telefon açılırken Android OS yükseltiliyor ekranı geldi ve yaklaşık 5 saattir gitmiyor. Uygulamalar Başlatılıyor diyor ne yapmalıyım.

arkadaşlar su odin ile yüklemeyi adım adım anlatacak birisi yokmu.

dosyaları nereden ındırelım odınde hangı kısma gırelım tek tek bırısı anlatsa Allah rızası için.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:ben güncelledim ama kiese bağlanmadı bi daha sorun oldu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaw arkadaş %99 da kalıyor bu güncelleme deli etti beni neden takılır bu %99 da kies demi bi sorun var yoksa telefondamı anlayamadım ben ya yardımcı olacak var mı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hala gelmedi desem ayın 18 i. yukarılarda yazmışsınız eyvallah İMEİ olayları filan ama normal midir bu? millet 4.2 ye geçiyor ben 4.04 teyim. Telefonum S3 alalı cok uzun zaman olmadı.

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
26.12.2012 15:10 Ziyaretçi

Ayarlardan, cihaz hakkında kısmına gelip, yazılım güncelleme kısmından güncellemelerinizi denetleyebilirsiniz.

Telefonunuzun IMEI'si klonlanmış değilse, güncellemenin gelmesi gerekir.