Galaxy S3 İçin Android 4.3 Geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar, bende bir S3 kullanıcısıyım, fakat hala o güncellemeyi alabilmiş değilim. Mart ayının sonlarına doğru 4.4 geleceğini okudum fakat biz hala 4.3 geçemedik. Heralde direk 4.4'e geçicez. :) Neye göre bu güncellemeler yükleniyor veya yüklenemiyor. Cihazı güncelle dediğimde "En yeni güncellemeler zaten yüklendi" diyor ama cihazda 4.1.2 yüklü. Ne yapmam lazım bu durumda.

A.SametSahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonda güncelle butonuna basılmıyor.
9u6emene.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş imei değiştirmek zorunda kaldım diyor demekki clone imei clone imei varsa rotludur o telefon oto yada kiest olmaz kies desteklemiyor der oto cihazınız modifiye edildi der odinle atman lazım sonra tekrar rotlaman lazım ve zulman mı neydi onun yaptığı karneli ve modemi kurman lazım anlamıyorsan bu işlerden zaten uraşma telefonu kalıcı olarak bozabilirsin iyi anlayan bir arkadaşına yada telefoncuya yaptırman lazım bu şartlara sahip değilsen yaz buraya skyp yada facebook nasıl yapıldığını anlatırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun pili gözle görülür şekilde hızlı bir şekilde tükenmeye başladı ve ram kullanımı normalde 500 mb civarı iken şuan 650-700 mb civarında
herkeste aynı problemler varmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.
Benim telefonumada az önce güncelleme geldi. Kur dedim. Açılışta Samsung logosunda takılıp kaldı. Devam etmiyor.
Ne yapabilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ota da en yeni güncelleştirmeler yuklü diyo kieste cihazınız yazılım guncellemeye desteklemiyo bi türlü anlamadım telefona root klonlu ıme flan yok tamamen orjinal anlamadım lutfen yardım edin endişeleniyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güncelleme sonrası telefonum yavaşladı, ekran geçişleri çok yavaş
bu problemi yaşayan var mı başka?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm hpcam ben orjinal s3 de deniyorum*#272*imei numarası# yapıyorum ama olmuyor hiç birşey çıkmıyor ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm hocam ben orjinal s3 de deniyorum*#272*imei numarası# yapıyorum ama olmuyor hiç birşey çıkmıyor ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa benim telefonum s3 orjinal kaçaktır acaba ona da androit atabilirmiyiz ben güncelledim olmadı eğer aranızda bilen varsa yardımcı olsun şükranlarımı sunuyorum .

S

S3 sahibi

SDN Okuru
Bende de aynı uyarı çıkıyor. Ne yapabilirim? Bir çaresini bilen varsa lütfen söylesin!