Galaxy s3 - i9300 ingiltere 4.1.2 resmi kies sürümü ( rom)

slckalc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wipe yapmadıysan wipe yap..
polonya romunda bende sorunlar görünce 4.1.1 e geçmiştim sonradan .. ama şuan ingilitere resmi 4.1.2 romunu kullanıyorum..1 haftadır kurulu telefon tamamen stabil.. hiçbir sorun yok, rehber dışındaki yavaş girme dışında :)

Merhaba ingiltere romundan suan memnunmusun arkadas. Stabil olmasi benim icin cok onemli. Ayrica ne kadar uygulama var cihazinda eger stabilse bende ingiltere kurmayi dusunuyorum

Reaksiyon puanı
10,315
ben ne rom yükledim, ne bişeye karıştım. bugün kendiliğinden 4.1.2 otomatik olarak geldi ve yükledim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm hocam ben romu indirdim ama odinde fail hatası alıyorum sebebi ne olabilir

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
slm hocam ben romu indirdim ama odinde fail hatası alıyorum sebebi ne olabilir

romu eksik indirmiş olabilir.. yeniden indirmeyi dene.. odin ile romu yüklerken usb nin girişinin çıkmadığından emin ol..

Merhaba ingiltere romundan suan memnunmusun arkadas. Stabil olmasi benim icin cok onemli. Ayrica ne kadar uygulama var cihazinda eger stabilse bende ingiltere kurmayi dusunuyorum

evet kardeşim şuan 4.1.2 romları arasında en stabilidir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yukarıda verdiğiniz Rom ve Odin i yüklüyorum acaba telefona nasıl yükleyeceğim?? Bi bilginiz varsa ki kesin vardır lütfen yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki bunu yüklediğimizde cihazın dili türkçe olacakmı

ozie7878

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
konuyla ilgisiz olabilir ama en iyi batarya ömrü sunan rom hangisi arkadaşlar hepsini deneyenlere özellikle bu sorum ??

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki bunu yüklediğimizde cihazın dili türkçe olacakmı

evet rom un içinde türkçe dil mevcuttur..

Ben yukarıda verdiğiniz Rom ve Odin i yüklüyorum acaba telefona nasıl yükleyeceğim?? Bi bilginiz varsa ki kesin vardır lütfen yardımcı olurmusunuz

dostlar biraz forum da samsung bölümünü iyice araştırın odin ile günceleme anlatılmış ,

http://forum.shiftdelete.net/samsung/271772-samsung-galaxy-s-iiiu-odin-ile-guncellemek.html burdan odin ile rom yükleme rehberinden yardım alabilirsiniz

konuyla ilgisiz olabilir ama en iyi batarya ömrü sunan rom hangisi arkadaşlar hepsini deneyenlere özellikle bu sorum ??

romlar arasındaki stabilite den dolayı bazı romlarda batarya ömrü daha iyi , ya da bazılarında daha kötü olabiliyor.. ingiltere romunda iyi diyebilirim sana

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0
5.0 Da bi gelemedi key lime pie galiba ıos 7 yle beraber gelcek rekabetten dolayı

SecretSmile

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
''PC'nizde cihazınızı tanımlayabilecek yazılım bulunamadı. Windows XP için, servis paketi 3, Windows Media Player, sürüm 10 veya daha üstü ya da Mac OS işletim sistemi için Android File Transfer kullanılmalıdır. ''

bu uyarının sebebi rom olabilirmi ? 4.0.4 kullanırken kies bağlantısında sorun olmuyordu ama yukarıdaki uyarıyı veriyor şimdi nedendir ?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
5.0 Da bi gelemedi key lime pie galiba ıos 7 yle beraber gelcek rekabetten dolayı

5.0 s3 e gelir mi bilinmez , çünkü samsung s3 e 5.0 ın gelip gelmeyeceği hakkında henüz net birşey demedi.. benim tahminim gelmeyeceği yönünde..ki inşallah gelir.. ve tahminimce 5.0 ı ilk s4 modelinde çıkaracağıdırçç bu da haziran ayını bulur demek oluyor.. Eğerki 5.0 gelmezse tek sorun RAM in az olmasına bağlanacaktır..

osmangeyik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba, benim telefonun imei klonlanmış bu romu yürklersem sorun çıkarmı?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
turkiyeye gelmedimi daha resmi guncelleme?? ben bir aydir 4.1.2 kullaniyorum hemde resmi otadan=)

sıkıldım 4.1.2den 4.2 yi bekliyorum

Reaksiyon puanı
2,148
evet ama TR dil yok , yükleyen arkadaşların bilgisi olsun.. XXELL1 de çıktı .. muhtemelen bu hafta içide Türkiye romu dağıtılmaya başlar..

hadi ya, romların hepsinde her dil oluyor diye biliyordum ben, neye göre bu diller oluyor veya olmuyor?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hadi ya, romların hepsinde her dil oluyor diye biliyordum ben, neye göre bu diller oluyor veya olmuyor?

changelist i farklı bu romda , yani bootloader mevcut.. tr dili laungae enabler ile yükleyebilirsin ama bekle bence 1 hafta içinde başka bir ispanya romu daha çıkıcaktır..

bide her romda tüm dilelr yoktur :) özellikle asya bölgesine ve bazı ülkelerine çıkan romlarda tr dil mevcut olmuyor , avrupa romunda neden koymamaışlar bende anlamadım ama vardır samsung un bir bildiği :)

turkiyeye gelmedimi daha resmi guncelleme?? ben bir aydir 4.1.2 kullaniyorum hemde resmi otadan=)

sıkıldım 4.1.2den 4.2 yi bekliyorum

4.2 için biraz daha bekleyeceksin canım kardeşim.. henüz 4.1.2 romu tüm ülkelere tam olarak dağıtılmamışken 4.2 nin gelmesi en az3 ayı bulur :)

erat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuanda yeni sürümü indiriyorum. ve odin ile yükleyeceğim

fakat tam manası ile nasıl olacağını bilmiyorum. aramalar yapmama rağmen bir türlü rom yükleme ile alakalı bilgi bulamadım.
link falan verirseniz memnun olurum.

2. bir şey wipe yapmaktan bahsedilmiş. sanırım onu da bulamadım :unsure:

3. şey bu güncelleme yapılınca cihaz fabrika çıkışına dönüyor mu?
yedek almak gerekiyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum eskiden imei kayıtlıydı. cyanogen mod a geçmeden önce pasaport kaydı kayptırdım. sonra cyanogem mod u kullandım. bugün 4.1.2 yi yükledim ama arama yapmak istediğim zaman "ağa kayıtlı değil" hatası alıyorum. sorun ne olabilir sizce? modem dosyaları mı acaba?