Galaxy S3 Hakkındaki Sorunlarınız

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Galaxy S3 Hakkında sorunuz veya sorununuz varsa yardımcı olabilirim.

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon hiç stabil değil
.genellikle kasmalar oluyor.
rehberi 5 sn de mesajları 5 snde arama tuşlarını 5 sn de açan 4 çekirdekli muhteşem bir cihaz
Teknosadaki bir çalışana bu durumu sölediğimde onun bana dediği aynen böyle : O Samsung ' un yaptığı bir efek :D :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
:D ahaha güldüm çok şükür o telefondan kurtuldum tekrar iOs'a dönecem yakında :)

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
telefon hiç stabil değil
.genellikle kasmalar oluyor.
rehberi 5 sn de mesajları 5 snde arama tuşlarını 5 sn de açan 4 çekirdekli muhteşem bir cihaz
Teknosadaki bir çalışana bu durumu sölediğimde onun bana dediği aynen böyle : O Samsung ' un yaptığı bir efek :D :D

Hahaa :D iyi guldum vallahi :D

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Android deneyimini cidden stabil şekilde yaşamak istiyorsanız Nexus 4 veya 7 alacaksınız. Galaxy Nexus da olur. Samsung bu konuda en son tercih edilecek firma bence. Alıp custom ROM kurma ihtiyacı hissedeceksinizdir. iOS da bu konuda en kasıntı olmayan sistemlerden biri; al kullan. Hiçbir şeyi düşünmüyorsun.

Ama tercihimi Android'den yana kullanıyorum ben. Çünkü Android'in açıklarını kapatmak mümkün ama iOS'ta bir açık varsa kapatamazsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
android ile sorun yaşayan tek kişinin ben olmadığımı görmemi sağladığın için teşekkür ediyorum arkadaşım :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan yazını sonradan gördüm ama konu açmıştım galaxy s3 bir kaç soru diye oradan yardımcı olabilir misin ?