Galaxy s3 e Baska Guncelleme YOK!!!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
yzana8aj.jpg

Arkadaslar samsung turkiyeden yapilan aciklamayla galaxy s3 un baska guncelleme almayacagi soylenmistir gecmis olsun artik rom islerine girismeliyim sanirim ben de bir daha samsunga da tovbe diyorum 4.0.4 daha stabildi resmi ise samsung turkiyeye girip teyit ettim gercekten var bu aciklama

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Eğer doğru ise geçmiş olsun

quantintrntn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birde şu açıdan bakalım
S3 2012 nin mayıs ayında çıktı 2014 mayıs ayına girmek üzereyiz bu güne kadar 4.3 dahil büyün güncellemeleri aldı. Şimdi baktığımızda googlenin öz çocuğu nexus cihazlar bile 1.5 yıl güncelleme alırken samsung iki sene güncelleme vermiş telefonuna. Daha ne olsun. Tabiki gönül ister en az beş sene güncelleme alsın ama android ekosisteminde böyle bir şey mümkün değil. İki yıl bu telefonun garantisi zaten dolmuyor mu. Garanti dolduktan sonra root işlemi yaparak dünyanın romunu yükleyip samsungun hapsinden de kurtulabilirsin. Dünyada samsung telefonlarından daha fazla özelleştirme ve rom kurulabilen başka android yok.
Hal böyle iken neden Samsung a kızıyorsunuz anlayamıyorum. Vesselam.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] demekki zamanında sammobileda çıkan haber doğru. S3 uluslar arası sürüm için güncelleme yok, ama ABD'de operatörlerin S3 lerine var. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Birde şu açıdan bakalım
S3 2012 nin mayıs ayında çıktı 2014 mayıs ayına girmek üzereyiz bu güne kadar 4.3 dahil büyün güncellemeleri aldı. Şimdi baktığımızda googlenin öz çocuğu nexus cihazlar bile 1.5 yıl güncelleme alırken samsung iki sene güncelleme vermiş telefonuna. Daha ne olsun. Tabiki gönül ister en az beş sene güncelleme alsın ama android ekosisteminde böyle bir şey mümkün değil. İki yıl bu telefonun garantisi zaten dolmuyor mu. Garanti dolduktan sonra root işlemi yaparak dünyanın romunu yükleyip samsungun hapsinden de kurtulabilirsin. Dünyada samsung telefonlarından daha fazla özelleştirme ve rom kurulabilen başka android yok.
2 yıl vermiş diyorsun ama iki yılda kaç güncelleme aldı o önemli. S3 iki yılda kaç güncelleme aldı? 10 tane almış mıdır? Sanmıyorum. (kaç tane aldığını gerçekten bilmiyorum) . E kırk yılın başı güncelleyip 2 yıl olunca son güncellemeyi verip "iki yıl destek verdik "demek mantıksız olur.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] demekki zamanında sammobileda çıkan haber doğru. S3 uluslar arası sürüm için güncelleme yok, ama ABD'de operatörlerin S3 lerine var. :)

Birde şu açıdan bakalım

S3 doğru durust 4.1.2 ve 4.3 aldi bir de 4.4 cikali yarim yil oldu hala vermedi bu guncellemeyi ayip gercekten bir daha samsung almam .. [MENTION=126564]mstfanar[/MENTION] evet sanirim dogruymus

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun suclusu tauchwizz arayuzu arkadaslar. Ram konusunda yeni isletim sistemi arayuzle birlikte sıkıntı cikaricakdı

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Beyler samsung'u sevmezsiniz ben de sevmem tövbe ettim zaten çıkardığı cihazlarda beş para etmez ama sürüm güncellemesini en iyi samsung veriyor bu bir gerçek:(

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Beyler samsung'u sevmezsiniz ben de sevmem tövbe ettim zaten çıkardığı cihazlarda beş para etmez ama sürüm güncellemesini en iyi samsung veriyor bu bir gerçek:(

Son zamanlarda bu konuda htc cok daha basarili bence samsung guncelleme veremeyince touchwizi bahane eder hale geldi

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
umudumuz facebook yetkilisinin 4.4.2 geleceğinden haberi olmaması :D :D

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
samsung arabia açıklamış mayısa kadar kitkat güncellemenin galaxy s3 lere dağıtılmaya başlayacağı söylemişti. ben türkiyedeki samsung yetkililerine zerre güvenmem bu hususta dışardaki yetkili gelecek diyorsa doğrudur bu hususta kendilerine bilgi verilmemiş olabilir

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bu da note 2 ye yapilan aciklama
umyje2eg.jpg

S5 arayuzu gelecek sanirim vay be gecen sene bu ay amiral gemi olan s3 direk sallandi

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birde şu açıdan bakalım
Samsung un ceosumusun kardeş sen adamlar haklı 4.2 gelmesi lazımdı sonucta onun yarı parasına satılan discovery e bile gedi

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
@quantintrntn Boşversene ya adam akıllı verdigi bir 4.1.2 var onun dışında 4.2.2 vericez deyip sonra ertelediler 4.3 dediler onuda verene kadar 4.4.2 cıktı fason herşeyi ile kendi muzik player da müzik dinlerken yeniden başlatmalar falan her surumde yaptı bunu fabrika ayarlarına dondugum de bile!! android başlı başına sorun zaten samsung malzeme kalitesi zaten tartışılır bundan sonraki telefonum buyuk ihtimal windowslu nokia yada elma olur daha samsung falan almam aga sen alıyorsan buyur al

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
samsung guncelleme versede vermesede bi daha samsung telefonmu allah korususun 1 yıl olmadı s3 alalı surekli pil sorunu yasıyorum. birde guncellem sonrasında olusan bır suru sorun bundan sonra samsung benım ıcın bıtmıstır.