Galaxy S3 düştü görüntü gitti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan theotto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Selamın aleyküm sdn ahali, s3ü gelen aramayı yanıtlamak için cebimden çıkarırken yere düştü:( ama müzik sesi hala geliyordu.Ekran kapalı olunca güç tuşuna bastım görüntü gelmedi ama ses geldi görüşmeyi bitirdim ama görüntü hala gelmedi.led bildirimi açılış sesi alttaki dokunmatik tuşlar çalışıyor ama ekran bi türlü gelmiyor.Bazı yerlerde soket oynamış olabilir diyen var direk tamir e götür yazan var benzer sorunlar için sizce ne yapmalıyım?

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ac kapa düzelir :D
İcinde biseyi oynamistir dusunce

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
pili çıkarttım simi başka tele taktım s3 ün pili takınca açıldı ama yine görüntü yok

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostum ic ekranin zarar gormus olabilir gecmis olsun ekrani değiştirmek gerek bayagi bir masraf

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum ekranın en altında çizik veya çatlak var çok ufak içten olmuş tahmini ne kadar tutar?
....(theotto) başka bir yerden giriyorum.....

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostum ekranın en altında çizik veya çatlak var çok ufak içten olmuş tahmini ne kadar tutar?
....(theotto) başka bir yerden giriyorum.....
Dostum komple ekrani degistirirler az ya da cok olmasi onemli degil onun tahminim korsan 100-200 arasi normal ise 200-300 arasi bisey tutar

Vito Scaletta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yan sanayi taktırmayın, ne kadar A kalite deselerde çok dandik ayrıca soluk bir ekran oluyor ya. Başıma geldi bir kez o yüzden uyarıyorum sadece.. Stock Samsung üretimi ekranlar (dış çerçeve çıta + iç ekran + touch) 300-400 Lira arası, dolara göre değişiyor.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Selamın aleyküm sdn ahali, s3ü gelen aramayı yanıtlamak için cebimden çıkarırken yere düştü:( ama müzik sesi hala geliyordu.Ekran kapalı olunca güç tuşuna bastım görüntü gelmedi ama ses geldi görüşmeyi bitirdim ama görüntü hala gelmedi.led bildirimi açılış sesi alttaki dokunmatik tuşlar çalışıyor ama ekran bi türlü gelmiyor.Bazı yerlerde soket oynamış olabilir diyen var direk tamir e götür yazan var benzer sorunlar için sizce ne yapmalıyım?
kardeş amoled ekranlarda 2 ekran vardır üstteki ekran dokunmatık alttaki ise görüntü panelidir muhtemelen görüntü paneli zarar gördü ondan görüntü yok dıştan ekranda kırık olmaya bilir görünmez çünkü :)

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeş amoled ekranlarda 2 ekran vardır üstteki ekran dokunmatık alttaki ise görüntü panelidir muhtemelen görüntü paneli zarar gördü ondan görüntü yok dıştan ekranda kırık olmaya bilir görünmez çünkü :)

Üst tarafta birşey yok ama alt paneldeki kırık gibi duruyo jelatini çıkarınca daha belirginleşti bayram bitsin de servis e götürecem umarım uçuk birşey tutmaz yoksa sınava girene kadar 5800 a muhtaç kalıcam

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Üst tarafta birşey yok ama alt paneldeki kırık gibi duruyo jelatini çıkarınca daha belirginleşti bayram bitsin de servis e götürecem umarım uçuk birşey tutmaz yoksa sınava girene kadar 5800 a muhtaç kalıcam
ekran tamamen değişiyor en kötü 300 tl den çıkarsın

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
orjinal cama 360 yan sanayiye 300 dedi görevli yan sanayinin neyi var ki 60 lira fark oluyor

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
başarı dan geri döndüler 430tl pahalı degil mi aklımda bozuk s3 un ekranını taktırmak var ikisini de değerlendirebilir misiniz

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
başarı dan geri döndüler 430tl pahalı degil mi aklımda bozuk s3 un ekranını taktırmak var ikisini de değerlendirebilir misiniz
Deymez o haliye 100-200 e ver telefonu birine para koyup zenfone 5 al dostum

murat777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa theoto izmirde tel tamirinde çalışıyorum 350 tl ye komple ekranı değistiriyoruzcam ekran çerçeve değişir taktığımız ekran orjinaldir garantisi varsa devam eder ve kırmadığın ve düşürmediğin sürece bizdende 1 yıl garantisi olur izmirde değilsen kargoyla yollayabilirsin aynı gün yapıp kargoya veririz site adresini veriyorum iletişim kısmında kargo bilgileri var http://www.demirada.com/

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Telefon kaç yıllık? Zaten pili iflas etmek üzeredir. Zenpone 5 700 TL. Ben kullanıyorum çok memnunum Lumia 620 450 TL. Sözün kısası değmez tamir ettirmeye... Senin telefon perte çıkmış. Bir telefoncuya bu hali ile 100 -150 TL'ye en azından satabilirsin herhalde.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu sene sınav senem allah izin verirse seneye üniversiteye gidince değiştirmeyi düşünüyordum üniversiteye varamadan tel pert oldu
yeni telefon şuan almayı düşünmüyorum ancak 430 a da dediğiniz gibi 0 ve güzel telefonlar var şimdilik elimde 5800 var şarjı 12 saat açık dayanmıyo s3 ün pili pert olmadı 1,5 günü çıkartıyordum 2013 haziran ortasında aldım çalıştıp kazandığım parayı tele yatırmıştım :sleep:
telefonu yenilemeyeceğimi varsayarak orjinal ekran yerine çakma ya bakayım mı yada 'yaptığımda 6 ay garanti veririm' diyen bir tamirciye götürüp fiyat sordurayım mı?

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
abi adanadayım kargo işi de çalınma ihtimali var hiç tecrübem olmadığndan kargo öncelikli tercihim degil halledemezisem belki

murat777

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bir şey olmayacağının garantisini verebilirim fakat karar senin