Galaxy S3 brick oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XuSeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
merhaba arkadaşlar dün rootladığım galaxy s3 i9300 model telefonuma twrp kurarak blisspop rom kurmayı denedim işlem 4 saatten fazla sürmesine ragman hiçbir sonuca varmadı. tlefonu kapattım açtım suan sadece ekranda Samsung galaxy S3 GT-i9300 yazısı kalıyor ve yalnızca odin download mode giriyor.

cihazı kurtarmak için ne yapabilirim? bilgisayarda usb driverlar yükü ama telefonu bilgisayara bağlayınca bağlandığına dair bi bildirim almıyorum ne pcde nede telde. odin de görmüyor haliyle

yardımcı olabilir misiniz?

Reaksiyon puanı
2,148
odine gördüremezsen işin zor
kablo değiştir başka portlar dene, download moddayken bağla

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
download modda baglıyken denedim ondeki iki portu arkada bi portu denedim yine olmadı

karsıyaka carsıda(izmir) bi telefoncu varmıs acaba onlar yapabilirmi ki? düzeltilebilecek bişey mi sence

Reaksiyon puanı
2,148
jtag yaparak düzeltebilirler, s3 çok satan bi telefon olduğu için çoğu telefoncu da biliyordur, ama bence samsung servisine ver

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
download modda baglıyken denedim ondeki iki portu arkada bi portu denedim yine olmadı

karsıyaka carsıda(izmir) bi telefoncu varmıs acaba onlar yapabilirmi ki? düzeltilebilecek bişey mi sence
Telaşa kapılıp hemen telefoncu arama bence,biraz daha araştır başka bir bilgisayarda dene farklı odin sürümleri dene vs.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
pc telefonu görmüyor hiç. çalıştıgım otelde iki bilgisayarda ve evdeki bilgisayarımda denedim tık yok

Abram

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc telefonu görmüyor hiç. çalıştıgım otelde iki bilgisayarda ve evdeki bilgisayarımda denedim tık yok
O halde Samsung servisine vermende fayda var kardeşimizin de dediği gibi.
Geçenlerde telefoncudayken bir olaya rastladım bi şahıs gelip adamlara elinizdeki telefonlardan Note3 IMEI varmı diye sordu tanıdıktı herhalde aksama gel hallederiz abi dediler.O yüzden oldum olası telefonculara güvenmiyorum ...

Rossen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usbdriver varsa silip bidaha kur odin görür

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende karşıyakadayım yardım edebilirim

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bende karşıyakadayım yardım edebilirim

teşekkür ederim [MENTION=370739]onurmx[/MENTION] nasıl çözeriz bu işi?

Dün heimdall ile birşeyler yapmaya çalıştım şuan ekranda Firmware upgrade encountered an issue. Please select recovery mode in kies yazıyor. Sanırım tamamen sıvadım :'(

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Cihaz görmüyorsa bir şekilde yapılıyordu. Siyah kablo yeşil e bağlanıp yükleniyor du nette var.