Galaxy s3 aygıt algılanamadı

KemalBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda yeniyim sorunum galaxy s3 cihazımı alalımı daha 1 ay oldu önceden usb kabloyla bağladığımda hemen okurdu bildirim panelinde görünürdü şimdi usb den bağlıyorum şarj oluyor fakat aygıt algılanamadı diyor hata veriyor denemedğim şey kalmadı formatladım telefonu farklı kablolar denedim girişte sorun yok aynı kabloyla galaxy ace telefonda denedim bağlıyor bakmadığım yer kalmadı kısaca telefon usbde şarj oluyor fakat aktarım yapamıyor görmüyor cihazı lütfen yardım arkadaşlar belki yanlış yerde konu kusuruma bakmayın.

KemalBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda yeniyim sorunum galaxy s3 cihazımı alalımı daha 1 ay oldu önceden usb kabloyla bağladığımda hemen okurdu bildirim panelinde görünürdü şimdi usb den bağlıyorum şarj oluyor fakat aygıt algılanamadı diyor hata veriyor denemedğim şey kalmadı formatladım telefonu farklı kablolar denedim girişte sorun yok aynı kabloyla galaxy ace telefonda denedim bağlıyor bakmadığım yer kalmadı kısaca telefon usbde şarj oluyor fakat aktarım yapamıyor görmüyor cihazı lütfen yardımarkadaşlar belki yanlış yerde konu kusuruma bakmayın.

Vine fonemeni

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda yeniyim sorunum galaxy s3 cihazımı alalımı daha 1 ay oldu önceden usb kabloyla bağladığımda hemen okurdu bildirim panelinde görünürdü şimdi usb den bağlıyorum şarj oluyor fakat aygıt algılanamadı diyor hata veriyor denemedğim şey kalmadı formatladım telefonu farklı kablolar denedim girişte sorun yok aynı kabloyla galaxy ace telefonda denedim bağlıyor bakmadığım yer kalmadı kısaca telefon usbde şarj oluyor fakat aktarım yapamıyor görmüyor cihazı lütfen yardım arkadaşlar belki yanlış yerde konu kusuruma bakmayın.

pcde sorun vardır banada oldu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Usb sscenekleri icin dokunun var oradan cihazin paylasima acikmi bir bak onun dışında bilmiyorum

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Bilgisayara usb kabla ile telefonu bağladığında algılayamadıysa samsung kies yükle ondan sonra tekrar tak.PC nin tanıması için sürücüleri yükler kies.

KemalBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kiesi yükledim başka telfonnu tanıyor samsung marka s3 ü tanımıyor telefonuda formatladım servise göndermek istemiyorum 2-3 hafta göndermiyorlar kolay bi çözümdür bence ama işte

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
S3 kendini bile algılayamıyor:D

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarın farklı USB girişlerine takmayı dene. Olmadı farklı ama orjinal USB kablosuyla dene eğer elinde varsa. Genellikle bu sorun bilgisayar girişlerinin bozulmasıyla oluşuyor. Elinle USB girişi olan kısmı yokla, yukarı aşşağı hafiften oynat kabloyu, arada görüp gidiyorsa giriş portunda sıkıntı var bilgisayarın. Veya farklı bilgisayara tak dene o zaman anlarsın kabloda mı bilgisayarda mı sorun olduğunun

KemalBey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şarj ediyor diğer girişlerdede denedim farklı pc denemem gerek sanırım

SDNTeknoloji

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geliştirici seçeneklerine girip 'USB Hata Ayıklama'yı seçerseniz düzelebilir.