Galaxy S3 Arka Kapak Kararsızım..-.-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha önceki konumda bahsettiğim gibi arka kapakta çok küçük bir nokta gibi leke var ve Flip cover almayı düşünüyorum kesinlikle.Çünkü: Cebime koyarken bile tedirgin oluyorum flip cover alıcam kapağı değiştirmeme gerek varmı Samsung Servisi biraz uzakta bi kaç ay sonrada arka kapakları satılmaya başlanır sizce sorun haline getirmeli miyim? :huh:

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Dediğin gibi nokta kadarsa bence sorun etemene gerek yok.. Fakat takıntı yapıyosa yarın aldığın yere götür değiştir değiştirmek zorundalar servis felan derlerse iade ediyorum o zman de ondada kelime yaparlarsa o zaman bana kabul etmediğinize (dair iade ve değişimi ) yazılı bi belge verin ben tüketici hakem heyetine gidicem de .. Her türlü değiştirmek zorundalar ...

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Çok da takma arkadaşım sen de diyorsun ufacıkmış.Nazarlık olsun.hee ama alırken lekeliyse git harca teknosa'yı.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kardeşim benim flip cover alıcam diyorsun problem ediyorsun sen iyimisin?
flip coverin zaten kendine ait bir arka kapagı var aldığın zaman kendi kapağını cıkartacaksın ve flip covere öyle takacaksın yani 2 tane kapak bir arada olmuyor kendi orjinal kapağını çıkartıp bir köşeye koyacaksın