Galaxy S3 Almalı Mıyım?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S2'im olsa S3 almazdım.S4'ü beklerdim.Hatta S5 bile bekleyebilirdim.S2 hala çok iyi bir telefon.Tabi eğer para sıkıntın yoksa al gitsin ...

ben de ilk çıktığında s2 yi bırakıp s3 almak istiyordum ve sizin dediğininz gibi israfa gerek yok o yüzden benim hedefim sizin dediğinizle aynı ya s4 yada küçük bi ihtimal s5 ama s4 böyle s3 gibi haziran mayıs gibi çıkarsa yoksa s5 e para biriktirmeye başlarım :D

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
EL PADRINO Senin Telefonun Neydi Acaba

yigot

Asistan
Reaksiyon puanı
5
iphone kazığını geçin bi kalem... de,
s3 ve one x konusunda aynı kategori olsa da, s3 farkı kesinlikle çok başka...
duyarlılık, dokunma, canlılık ve ekran kalitesi olağanüstü...
bugüne kadar hiçbir telefonda böyle bir kalite görmedim,
resmen mest ediyor insanı...

alacak arkadaşlara imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.

not: bu mesajı evinde her iki telefonda olan biri olarak yazdım. duyum ile değil yani... :)

şşşş orda dur bakalım duyarlılık, dokunma, canlılık ve ekran kalitesi olağanüstü demıssınde o penteile dızılımlı ekran htc one x ın rgb dızılımlı ekranıyla karsılastırılamaz bıle dokunmatıgıde s3 le aynı dokunmatıgı daha ıyımıs kıme yutturuyon canlılılık demıssın orda haklısın ama normal renklerı daha canlı gosteren bır s3 var hahaha daha telefon dogru duzgun renk gosteremıyo her rengı daha parlak canlı gosterıyo sen dıyon daha iyi nereye daha iyi hem one x den ppi degerı dusuk hemde penteıle dızılımı yapma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabi ki s2. o kalan para üstünü de daha iyi şeylere harcayabilirsin, biriktirebilirsin, bağış yapabilirsin felan senin bileceğin bir iş. s2 bence hala çook uzun bir süre gider.

kefenmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blackbatuhanda s3 yok , o sadece galaxy s3 ü kötülemek için foruma kaydolmuş biri , hayatında eline almadığı bir telefonu nasılda atıp sallıyor yazdığı konuları bir görseniz gülmekten gözünüzden yaşlar gelir.. şuanda bırak iphone 4s i iphone 5 ten bile öndedir galaxy s3

http://www.netsenin.com/wp-content/uploads/2012/09/samsung-dahi-olmaya-gerek-yok.jpg

şuanda elimde hem iphone 4s hemde galaxy s3 var inanmayana resim yollayabilirim istediği kadar istediği şekilde , galaxy s3 her konuda ağır basıyor çekemeyen anten taksın başta blackbatuhan sende s3 yok abicim galaxy s3 ü kullanan bilir

TheTruth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazı arkadaşlar s2 ile yapabildiklerini s3 ile de yapabilirsiniz demiş ancak sormak istiyorum s3 de bulunan sensörler s2 de nerede?

Eğer arkadaşım 2012 de ben bu telefonu değiştireceğim diyorsan s3 almalısın Yok mayıs hazirana kadar idare eder diyorsan s4 alabilirsin veyahut galaxy serisinden değilde note 2 düşünebilirsin. Karar senin ancak samsung dan cayma!

uyku sensorunden bahsediyosan o bence ciddi bisey degil ayrıca konunun sahıbı almalımıyım demıs bizde s2 s3den iyi demıyoz idare eder diyoz

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
note2 çıkıcak onu al 5 sene telefon almazsın :D

muratal

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S3'ü alma bence gereksiz pahalı gibi