Galaxy S3 Almalı Mıyım?

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Bende Galaxy S2 Var Sizce Hangi Telefonu Almalıyım Galaxy S3 Iyi Midir Ben Beğeniyorum Ama Bana Iphone Al Demeyin Telefon Tavsiyelerinizi Söyleyin

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone almaycaksan şuan alabilecek en iyis telefon s3 ama ben Apple kalitesini tatmandan yanayım.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kesinlikle gerek yok! Bence bir hata olur. Sonuçta şu anda galaxy ace ya da işte orta karar modeller en son çıkan oyunları çalıştırıp en aktif şekilde androidi kullanabiliyor. Fazla bir donanıma ihtiyaç yok. Anladığım kadarı ile sen de donanımından dolayı geliştirmek istiyorsun telefonunu ancak gereksiz. Yeni alıcaksın muhtemelen 2. el düşünmezsin bu durumda cebinden hayli para çıkıcaktır. Şiddetli tavsiyem telefon dışında şeylere para harcaman eğer harcamak istiyorsan :D

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Loki Ben Onceden Apple Ku)andim Zaten #### Karacaerc KapaliCarsida Babamin Tanidigi Var Sifir 1200 Galaxy S3

TheTruth

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla şuan daha henüz s3 s2 arasında çok büyük bi fark yok bence s3 ile yapacagın herşeyi s2 ilede yaparsın

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer illede telefon alacam diosan kesinlikle s3 almanı tavsiye ederim ekranın büyük olması bazen iyi bazen kotu ama iphone den se s3 daha iyi

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hala apple diyenler var ya ona çok gülüyorum bak :) :)

eğer s2 varsa sende s3 almana gerek yok ama yok ben para harcamak istiyorum çok param var diyosan tabiki s3 alacaksın :)

ama geliştirme yapmıyosan sadece oyun oynayıp nete giriyosan hava atmak için yeni bi telefon almana gerek yok bence.. :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
apple hikaye s3 şahane al bak keyfine ama dayanırım diyorsan en az 1 yıl bekle s4 al :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
S2'im olsa S3 almazdım.S4'ü beklerdim.Hatta S5 bile bekleyebilirdim.S2 hala çok iyi bir telefon.Tabi eğer para sıkıntın yoksa al gitsin ...

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yıl Olmuş 2012 Hala Apple Diyenler Var Zaten S2 Yeni Aldım Geri Verebilirim Yani Onu İcin S3 Alıyım Mı Diyorum Zaten Note 2 Beni Aşar Dev Gibi Bu Yasta Nasil Kullanicam

El Padrino Twiterin Flan Var Mı Tipini Merak Ettim Her Konuda Goruyorum Sni Her Konudada Mantikli Yorumlarin Var :)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Yıl Olmuş 2012 Hala Apple Diyenler Var Zaten S2 Yeni Aldım Geri Verebilirim Yani Onu İcin S3 Alıyım Mı Diyorum Zaten Note 2 Beni Aşar Dev Gibi Bu Yasta Nasil Kullanicam

El Padrino Twiterin Flan Var Mı Tipini Merak Ettim Her Konuda Goruyorum Sni Her Konudada Mantikli Yorumlarin Var :)

Twitter'ım yok.Fikirlerimi, düşüncülerimi sadece yüz yüze ve istisna olarak burada paylaşıyorum.Mantık adamıyım.Her zaman doğrunun, gerçeğin ve iyiliğin peşindeyim :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
S2 varsa S3 bence gereksiz. S2'ye sene sonu jelly bean de gelecek. performansı daha da artacaktır. zaten S3 ara modeldi. iphone 4S gibi. esas yenilikler S4 ile gelecek. tabi son karar sizin. :)

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bazı arkadaşlar s2 ile yapabildiklerini s3 ile de yapabilirsiniz demiş ancak sormak istiyorum s3 de bulunan sensörler s2 de nerede?

Eğer arkadaşım 2012 de ben bu telefonu değiştireceğim diyorsan s3 almalısın Yok mayıs hazirana kadar idare eder diyorsan s4 alabilirsin veyahut galaxy serisinden değilde note 2 düşünebilirsin. Karar senin ancak samsung dan cayma!

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu Arada Yaş Kaç El Padrino

Bazı arkadaşlar s2 ile yapabildiklerini s3 ile de yapabilirsiniz demiş ancak sormak istiyorum s3 de bulunan sensörler s2 de nerede?

Eğer arkadaşım 2012 de ben bu telefonu değiştireceğim diyorsan s3 almalısın Yok mayıs hazirana kadar idare eder diyorsan s4 alabilirsin veyahut galaxy serisinden değilde note 2 düşünebilirsin. Karar senin ancak samsung dan cayma!
Zaten S2 İlk Telefonum Samsung u Beğeniyorum Note 2 Beni Aşar Çok Büyük Dediğin Gibi Sensörler S2 de Yok Pop Up Play Vs Vs Vs İşte

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle s3 diyorum.. tabiki diğer arkadaşlara katılıyorum s2 kullanıyorsan şu an için s3 e geçiş yapman gereksiz..

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one x i de göz ardı etme iphone almıcaksna s3 veya one x al ;)

Reaksiyon puanı
10,315
one x i de göz ardı etme iphone almıcaksna s3 veya one x al ;)

iphone kazığını geçin bi kalem... de,
s3 ve one x konusunda aynı kategori olsa da, s3 farkı kesinlikle çok başka...
duyarlılık, dokunma, canlılık ve ekran kalitesi olağanüstü...
bugüne kadar hiçbir telefonda böyle bir kalite görmedim,
resmen mest ediyor insanı...

alacak arkadaşlara imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.

not: bu mesajı evinde her iki telefonda olan biri olarak yazdım. duyum ile değil yani... :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
kardeş bence s2 çok canlı cihaz doğrusu elinde o varken s3 e geçmen israf olur o parayla 2-3 geçinen insanlar var ama illede geçcem diyosan bence yeni modeller bekle çünkü daha elindeki telin bile modası geçmedi:D

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone kazığını geçin bi kalem... de,
s3 ve one x konusunda aynı kategori olsa da, s3 farkı kesinlikle çok başka...
duyarlılık, dokunma, canlılık ve ekran kalitesi olağanüstü...
bugüne kadar hiçbir telefonda böyle bir kalite görmedim,
resmen mest ediyor insanı...

alacak arkadaşlara imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.

not: bu mesajı evinde her iki telefonda olan biri olarak yazdım. duyum ile değil yani... :)
Sizde S3 Ve One X Mi Var Ve Sen Galaxy S3 Mu Kullanion

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM AMA HTC SEVMIYORUM BLACBATUHAN SENİNde FİKRİNE saygı DUYUYORUM AMA HER KONUDA SACMALİOSUN YOK IPHONE EN GÜZELİ SACMALAMA HER KONUYA GEREKSİZ YORUM YAZMA

s3'ü ben kullanıyorum, one x eşimde @Mastaryem...
Bende Seni Küçük Biri Sandım Evliymissin. SEN :D

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
HERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM AMA HTC SEVMIYORUM BLACBATUHAN SENİNde FİKRİNE saygı DUYUYORUM AMA HER KONUDA SACMALİOSUN YOK IPHONE EN GÜZELİ SACMALAMA HER KONUYA GEREKSİZ YORUM YAZMA

Bende Seni Küçük Biri Sandım Evliymissin. SEN :D
sanırsam sen benim fikri mantıklı buldun :D

Mastaryem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya Bende Herkesi Kendim Gibi Sanıyorum Delirmisim :D Bu Arada Gelecek Hafta S3 Alıyorum Hayırlısiyla