Mastaryem
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaslar Bende Galaxy S2 Var Sizce Hangi Telefonu Almalıyım Galaxy S3 Iyi Midir Ben Beğeniyorum Ama Bana Iphone Al Demeyin Telefon Tavsiyelerinizi Söyleyin
Ben olsam S IV'e kadar beklerdim yalnız bekleyemem diyorsan Galaxy S III.Loki Ben Onceden Apple Ku)andim Zaten #### Karacaerc KapaliCarsida Babamin Tanidigi Var Sifir 1200 Galaxy S3
Vaay Lordarcual Hosgeldin Serefler Getirdin S4 e Kadar BekliyememBen olsam S IV'e kadar beklerdim yalnız bekleyemem diyorsan Galaxy S III.
Vaay Lordarcual Hosgeldin Serefler Getirdin S4 e Kadar Bekliyemem![]()
Yıl Olmuş 2012 Hala Apple Diyenler Var Zaten S2 Yeni Aldım Geri Verebilirim Yani Onu İcin S3 Alıyım Mı Diyorum Zaten Note 2 Beni Aşar Dev Gibi Bu Yasta Nasil Kullanicam
El Padrino Twiterin Flan Var Mı Tipini Merak Ettim Her Konuda Goruyorum Sni Her Konudada Mantikli Yorumlarin Var![]()
Zaten S2 İlk Telefonum Samsung u Beğeniyorum Note 2 Beni Aşar Çok Büyük Dediğin Gibi Sensörler S2 de Yok Pop Up Play Vs Vs Vs İşteBazı arkadaşlar s2 ile yapabildiklerini s3 ile de yapabilirsiniz demiş ancak sormak istiyorum s3 de bulunan sensörler s2 de nerede?
Eğer arkadaşım 2012 de ben bu telefonu değiştireceğim diyorsan s3 almalısın Yok mayıs hazirana kadar idare eder diyorsan s4 alabilirsin veyahut galaxy serisinden değilde note 2 düşünebilirsin. Karar senin ancak samsung dan cayma!
one x i de göz ardı etme iphone almıcaksna s3 veya one x al![]()
Sizde S3 Ve One X Mi Var Ve Sen Galaxy S3 Mu Kullanioniphone kazığını geçin bi kalem... de,
s3 ve one x konusunda aynı kategori olsa da, s3 farkı kesinlikle çok başka...
duyarlılık, dokunma, canlılık ve ekran kalitesi olağanüstü...
bugüne kadar hiçbir telefonda böyle bir kalite görmedim,
resmen mest ediyor insanı...
alacak arkadaşlara imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.
not: bu mesajı evinde her iki telefonda olan biri olarak yazdım. duyum ile değil yani...![]()
Sizde S3 Ve One X Mi Var Ve Sen Galaxy S3 Mu Kullanion
Bende Seni Küçük Biri Sandım Evliymissin. SENs3'ü ben kullanıyorum, one x eşimde @Mastaryem...
sanırsam sen benim fikri mantıklı buldunHERKESİN FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM AMA HTC SEVMIYORUM BLACBATUHAN SENİNde FİKRİNE saygı DUYUYORUM AMA HER KONUDA SACMALİOSUN YOK IPHONE EN GÜZELİ SACMALAMA HER KONUYA GEREKSİZ YORUM YAZMA
Bende Seni Küçük Biri Sandım Evliymissin. SEN![]()
Bende Seni Küçük Biri Sandım Evliymissin. SEN![]()