Galaxy S3 12 Ekim Güncellemesi

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah uyandığımda güncellemenin indirildiğini ve kurulmasını isteyip istemediğimi soruyordu. Jelly Bean mi geldi acaba diyerek bir umut kurdum bende, telefonu kapatıp açtı falan.. Ama telefonda herhangi bir değişiklik gözükmüyor, güncellemenin içeriğine de ulaşamadım. Herhangi bir bilgisi olan var mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı durum bendede oldu senin gibi hevesle indirdim ama değilmiş:) ne olduğunu bende anlamadım ama sanki indirdikten sonra ekran ışığı biraz düştü gibime geldi psikolojikmi yoksa gerçekmi anlamadım :) bilen varsa paylaşırsa seviniriz .

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme ile gelen firmware numarasını araştırdım, haziranda ingiltereye gelmiş bu güncelleme. batarya ile ilgili ufak bir güncelleme olduğu söyleniyor. Haziranda ingiltereye gelen güncelleme bunca zaman sonra bize niy egelir anlamış değilim doğrusu. Bu hesapla şubata anca jelly bean alırız heralde :@

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Acelemiz yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen bende gördüm sadece ararken karşımıza cıkan logo degişmiş

trkyzc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birisi sizi aradiginda insan silueti yerine telefon simgesi cikiyor artik. Ayrica tarayiciya ileri ve geri butonlari eklenmis.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar yerel de değişmiş adı local olmuş ve daha çok gelişmiş(birazcık google now'a benzetmeye çalışmışlar)

strKullaniciAdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kies güncellemesi geldi (android değil kies). güncellemeyi yaptım kiesin görünümü biraz değişmiş. Jelly bean de gelse biran önce..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ne zaman çıkacak bu güncelleme tam bi bilgisi olan varmı?