Galaxy S21 FE geliyor: Kanlı canlı görüntülendi

Bu konuyu okuyanlar

T

Tunahan Karakış

SDN Okuru
Samsung'un önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Galaxy S21 FE modelinin canlı videosu sızdırıldı. İşte detaylar...

galaxy-s21-fe.jpg

Galaxy S21 FE’nin canlı görüntüsü ortaya çıktı​

Galaxy S21 FE’nin lansmanı için geri sayım başlarken, sızıntı ve raporların sayısında ciddi bir artış söz konusu. Daha önce de birkaç kez canlı görüntüsü ile ortaya çıkan cihazın yakın zamanda yeni bir videosu yayınlandı. Böylelikle tasarıma dair akıllarda en ufak bir soru işareti kalmadı.

”@habla.concamilo” adlı Instagram kullanıcısı, Galaxy S21 FE’nin videosunu takipçileriyle paylaştı. Menekşe rengiyle karşımıza çıkan cihaz, daha önceki sızıntılarla doğru orantılı şekilde mat bir arka paneli bünyesinde barındırıyor. Bu noktada arka panelin A serisinde kullanılan ve dayanıksız olduğu gerekçesiyle kullanıcılar tarafından eleştirilen yapıda olup olmadığı ise şu an için bilinmiyor.

Aynı şekilde üçlü kamera kurulumu, nispeten ince çerçeveler ve nokta şeklinde konumlandırılmış selfie kamerasıyla S21 serisinin standart modeline oldukça benzeye akıllı telefon, 6,4 inç FHD+ çözünürlüklü 120 Hz tazeleme hızı sunan AMOLED panelle gelecek. Güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucu ise ekranın altına konumlandırılmış.


İşlemci tarafında pazarlara göre farklılık gösteren Qualcomm Snapdragon 888 ve Exynos 2100 yonga setleri ile gelmesi beklenen cihaz, 6 GB/8 GB RAM ve 128 GB/256 GB seçenekleriyle kullanıcıları karşılayacak.

Ön tarafta nokta şeklinde konumlandırılmış 32 Megapiksel çözünürlüğünde selfie kamerası yer alırken, arka tarafta 12 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel telefoto sensörünün mevcut olduğu üçlü kamera kurulumu bulunacak. Buna ek olarak 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj hızlarına sahip 4.500 mAh’lik bataryadan beslenecek.

Galaxy S21 FE, 3 Ocak 2022 tarihinde vitrine çıkacak. Yeşil, gri, beyaz ve menekşe renkleriyle satışa çıkması beklenen modelin fiyat etiketi ise 769 euro seviyelerinden başlayacak.


 
Üst