S
SDN Okuru
SDN Okuru
ben italyadan bir jelly bean sürümü yükledim fakat ikonlar özel yapılmış orjinal değil hiç sevmedim nasıl değiştirebilirim?
arkadaşlar s2 ye 4.1.2 yi yükledim ama tuş kilidi olmuyor model oluşturuyorum ama herhangi bir tuşa basınca direk ekran açılıyor. ne yapmam gerekiyor. 4.1.1 e nasıl indirebilirim yada çözümü var mı acilllll cevap lütfen
Ayni sorun bendede oldu ekran kilidi calismiyor calistiran arkadas var mi
arkadaşlar telefonda imei atılmış orjinal imei değil.orjinal 4.1.2 yükleyincede hat görmüyor tuş kilidi devreye girmiyor bu sorunu halledebilen oldumu halen sızıntı rom kullanıyorum.
Elimde bir s2 var Almanyadan gelme, ancak imei numarası pasaporta kayıtlı. Csc kodu DBT olarak görünüyor. Ben bu cihazın odin sayacının artmasını istemiyorum. Csc kodunu TUR olarak değiştirsem sonra da orijinal Türkiye romunu yüklesem ya da csc kodunu değiştirmeden direk Almanya romunu yüklesem sıkıntı olur mu ? Anlayan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Cscyi sıkıntı etme, istediğin firmwareyi kur, hangi firmwareyi kurarsan csc onun cscsi olur.
Performansı nasıl. En son 4.0.3 kullanmıştım beterdi. 4.0.4 yüklemiştim sanırım Rusya rom u idi. 4.0.4 iyiydi epey
Yani ben şimdi odinden orijinal TR romunu kursam csc kodum TUR olarak değişir ama sayacım artmaz değil mi? Kusura bakmayın bu konularda yeniyim . Cahilliğimi mazur görün..
benim bazı sorunlarım var yardımcı olursanız sevinirim
Telefonu rootlamadan dalga efekti ve multi window yüklenebilir mi?
İntenette geçici cwm recovery diye bişeyin linkini vermişler. bunu yaparsanız tel root olmaz demişler. Benim kafam da burada karıştı. Geçici cwm recovery nedir sonra stok recovery ye dönülebilir mi? Cihaz garantiden çıkar mı? ya da rootlasam sonra unroot yapınca direk garantiye döner mi? Bir de framaroot yükleyince cwm gelir mi? Kafam iyice karıştı .
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...