Galaxy s2 ve usb otg acil!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan morte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

morte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
galaxy s2'ye usb otg ile flash bellek bağlamak istiyorum 16 gb lık flash belleğimin formatı ntfs. fakat telefon algılamıyo fat32 li 4gb lık olanı algılıyo format fat32 olunca da usb'ye 4gb ve daha büyük tek parça dosyayı atamıyorum başka bir formata daha mı dönüştürmeliyim bir çözümü var mı???

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
maalesef dostum fat32 olarak tanıyor sadece fakat xda da bunun için çalışmalar vardı.

morte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bluray film izleyemezsem ne işime yarar

silaz80

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bluray film izleyemezsem ne işime yarar

Samsung Galaxy S2'yi alma sebebin Bluray film izlemek mi? Piyasada dünya kadar bluray player lar var PC var izlemek için, sen tut bu iş için S2 al =)) Telefon görüşmeleri için ne yapıyorsun Ankesör felan mı kullanıyorsun?

morte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung Galaxy S2'yi alma sebebin Bluray film izlemek mi? Piyasada dünya kadar bluray player lar var PC var izlemek için, sen tut bu iş için S2 al =)) Telefon görüşmeleri için ne yapıyorsun Ankesör felan mı kullanıyorsun?
atar yapma arkadaşım bluray izleyemiyeceksem usb on the go özelliği ne işe yarar lafı doğru anlayalım

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyi de dostum ekran çözünürlüğü belli o ekran full hd film izlesen ne olacak bende aynı cihazı kullanıyorum ama hiç 4 gb büyük bir dosya kopyalama ihtiyacı duymadım :)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
exFAT tanıyor mu? Linux disk formatı olan Ext3 ile bir dene. Ext formatına windowsta yazabilmek için şu adresteki programı dene. http://www.ext2fsd.com/
Filmi bölmekte bir yöntem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flash belekten video seyretmek istiyorsan uygulamalardan dosyolarıma gir buradan usb storage ye gir orada sda dosyası çıkacak ona tıkladıktan sonra flash player in içindeki yüklü resimler yada videolar göreceksin istediğine tıklayıp seyredebilirsin.