Galaxy S2 için bir sorum vardı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mgb10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar ben Galaxy S2 almaya plan verdim fakat şimdi üretimi duruyormuş ilk 5 telefon şöyle olacak diye gördüm
Note 2 , S3 , S2 Plus , S Advance , Ace 2 böyle olacakmış konuda görmüştüm şimdi media marktede felan incelemeye gittiğimde ekran yanması olayını gördüm tarayıcı actım o alttaki 4 simge belli oluyordu ana ekrandaki status barı indirincede ama bazı ürünlerde yoktu bu her üründe olabilir mi Nexus alıcaktım fakat vazgeçtim ekran kartı gpu ve o dokunmatik tuşundan 16gb yetmez gibi geliyor bana oyun oynayacağım internette takılıcam s2 sizce yeterli olurmu biraz ekran karanlık gibi ama bi sorun olur mu ? ya da önereceğiniz 1gb ram mali 400gpulu bütün oyunları destekleyen hızlı bi tel var mı ?

sese5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 al. dediklerinden hiç bişe anlamadım ama s2nin hiç bir sorunu yok. mc3 gibi oyunlar baya ısıtıyor telefonu ama 2 dkkada soğuyor gene sorun değil. ekranı gayet güzel. oyunların hepsinde tam performans alıyorum. açamadığım oyun yok. süper amoled'e karanlık dedin anlamadım. 16 gb hafızası + micro sd desteği var. internette uçuyor. sorun varsa sor.. fifa 12 mc3 nova asphalt 7 vs. vs. şu anda grafik olarak üst sınırdakilerin hepsini açıyor.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bekleyip S2 Plus almanı tavsiye ediyorum.

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
s2 al. dediklerinden hiç bişe anlamadım ama s2nin hiç bir sorunu yok. mc3 gibi oyunlar baya ısıtıyor telefonu ama 2 dkkada soğuyor gene sorun değil. ekranı gayet güzel. oyunların hepsinde tam performans alıyorum. açamadığım oyun yok. süper amoled'e karanlık dedin anlamadım. 16 gb hafızası + micro sd desteği var. internette uçuyor. sorun varsa sor.. fifa 12 mc3 nova asphalt 7 vs. vs. şu anda grafik olarak üst sınırdakilerin hepsini açıyor.

Yanlış yazmışta olabilirim yanlış anlamışta olabilirsin :) Super amoled plus ' a demedim S2 nin ekranı karanlık gibi geldi dedim oda biraz oyunlarda parlaklık fazla değil gibi geliyor youtubede felan görüdğümde onlar parlaklığını kısıpta oynuyor olabilir pembe kamera veya ekran yanmasından endişlendiğim için sordum

Bekleyip S2 Plus almanı tavsiye ediyorum.

Türkiye gelince fiyatı ne kadar olucak bilgi var mı acaba ?