Galaxy S2 Hangi Ülkeden Alınmalı (Hangisi En Ucuz)?

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba çoğu ülkeden tanıdıklarım var. Samsung Galaxy S2 almayı düsünüyorum. Hangi Ülkede en ucuz fiyata bulabilirim ?
Bilgisi Olan Arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba çoğu ülkeden tanıdıklarım var. Samsung Galaxy S2 almayı düsünüyorum. Hangi Ülkede en ucuz fiyata bulabilirim ?
Bilgisi Olan Arkadaşlara yardımları için şimdiden teşekkür ediyorum.

arkadasin dedigi gibi isvicrede ucuz oldugunu duymustum
Kardes eger tanidigin varsa bana da bi cihaz getirtme imkanin varmi

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akraba isviçreden 700tl ye getirttiğini söylemişti.
Peki hangi siteden aldığını öğrenebilir misin yada hangi mağaza ?

arkadasin dedigi gibi isvicrede ucuz oldugunu duymustum
Kardes eger tanidigin varsa bana da bi cihaz getirtme imkanin varmi
Merhaba bende öğrenebilirsem siteyi yada mağazayı bi bakıcam ama benim değil tanıdıklar babamın tanıdıkları ama yine konusabilirim babamla

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Peki hangi siteden aldığını öğrenebilir misin yada hangi mağaza ?

Merhaba bende öğrenebilirsem siteyi yada mağazayı bi bakıcam ama benim değil tanıdıklar babamın tanıdıkları ama yine konusabilirim babamla

valla iyi olurdu cunku ben pek bulamıyorum kendime gôre TR de cihaz eger bana bi kıyak yaparsan ômûr boyu minettar kalîrım sana

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar babam dubaiden 32 gb galaxy s3 getirdi fiyatı tam 670 lira bide htc one x getirdi 700 lira one x in fiyatı

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş babam geldi ama çağrıyolar 15 günlüğüne ben bi sölerim ama sonuçta babama bağlı bişi

:D özelden yazarım birazdan

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar babam dubaiden 32 gb galaxy s3 getirdi fiyatı tam 670 lira bide htc one x getirdi 700 lira one x in fiyatı
Orjinal ve güvenilir olduğundan emin misin hiç biryerde bu kadar ucuz değilde S2 nin 16 GB lığı bile 700-800 TL ye S3 ün 32 GB lık version u bu kadar ucuz olunca tereddütte kaldım ???

meyece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@halberhacker58 hocam nerden, hangi mağazadan almışlar o fiyata ? birde tax-free ile mi 670 TL'ye gelmiş. Cevaplayabilirsen çok sevinirim :)

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bide su linki görünce tereddütlerim arttı: http://pcextra.com.tr/haber/2012/05/dunyanin-en-pahali-samsung-galaxy-s3u-nerede-tabi-ki-turkiyede/ bu linkte coğu ülkedeki 16 GB lık S3 fiyatları yazıyor Dubai de 16 GB lık 1234 TL olarak yazıyor.
32 GB lık nasıl 670 TL oluyor ??

670 TL değil 670 Dolar Fiyatı dubai de

halberhacker58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilemiyorum ki kardeş bende babam o fiyatlara aldı bi alışveriş merkezlerinden hemde bi samsung bi htc şu anda bile kullanıyorum :D

tlks1997 kardeş orjinal ve gayet güvenilir orjinal kılıf bile hediye göndermişler o derece :D

tlks1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilemiyorum ki kardeş bende babam o fiyatlara aldı bi alışveriş merkezlerinden hemde bi samsung bi htc şu anda bile kullanıyorum :D

tlks1997 kardeş orjinal ve gayet güvenilir orjinal kılıf bile hediye göndermişler o derece :D
ama imkansız gibi bir şey 16 GB lığı bile 670 DOLAR 32 GB lığı nasıl olurda 670 TL olur ? 1 şey rica etsem telefonun fotoraflarını koyabilir misin samsung yazan yerini arka kapağını ve kutusunu filan ben almayı düşünüyorum çünkü eğer gerçekten 670 tl ise hemen alacağım.

@halberhacker58 bir şey daha sorucam bide hangi mağaza yada hangi site olduğunu sorabilir misin babana ?

meyece

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ama imkansız gibi bir şey 16 GB lığı bile 670 DOLAR 32 GB lığı nasıl olurda 670 TL olur ? 1 şey rica etsem telefonun fotoraflarını koyabilir misin samsung yazan yerini arka kapağını ve kutusunu filan ben almayı düşünüyorum çünkü eğer gerçekten 670 tl ise hemen alacağım.

@halberhacker58 bir şey daha sorucam bide hangi mağaza yada hangi site olduğunu sorabilir misin babana ?

+ 1

MertKARA

Asistan
Reaksiyon puanı
0

+ 1