Galaxy S2 Galeriye Giremiyorum

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb iyi forumlar arkadaşlar telefon s2 ve galiba ciddi bi sorunu var. galeriye gierken ''Yeterli alan yok. İndirilmiş yazılımlar,resimler, videolar ve belgeler gibi gereksiz öğeleri silin'' diye bi uyarı alıyorum. Daha 2 saat önce hiçbişeyi yoktu. şimdi bu uyarıylar beraber kasmalar oluyor uygulamalar açılmıyor donup kalıyor ram neredeyse dolmuş. temizliyorum yine aynı . dediği uyarıyı yapmak için dosya yöneticisine giriyorum tel hafızasını boşaltmak amacıyla ama dosya yöneticisi açılmıyor uzun süre bekleyip açtm silmeye çalıştım resim önizlemeleri falan fayda yok izin verilmiyor . Bu sorundan nasıl kurtulabilirim sd kart falan boş daha dün içindeki herşeyi pc ye kopyalamıştım neyseki (resim müzik vb) . fabrika ayarlarına döndürdüm yine fayda yok bilen arkadaşlar yardım ederse çok evinirim şimdien tşkler..

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bi ara benzer sorun bende de vardı ben şu yolu izleyerek sorunu çözmüştüm..
lakin sen farbrika ayarlarına bile döndüğünü söylüyorsun ve hala sorun olduğunu söylemektesin olur mu olmaz mı bilmiyorum lakin şunu denemekten bişe çıkmaz..

AYARLAR>UYGULAMA YÖNETİCİSİ>HEPSİ(sekmesi) oradan hem GALERİ hemde DOSYALAR seçeneğine gelip ÖNBELLEĞİ SİL'me işlemi yaparsan düzelecektir diye ümid ediyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
recovery moda al wipe factory reset wipe cache yap sorun düzelecektir

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi ara benzer sorun bende de vardı ben şu yolu izleyerek sorunu çözmüştüm..
lakin sen farbrika ayarlarına bile döndüğünü söylüyorsun ve hala sorun olduğunu söylemektesin olur mu olmaz mı bilmiyorum lakin şunu denemekten bişe çıkmaz..

AYARLAR>UYGULAMA YÖNETİCİSİ>HEPSİ(sekmesi) oradan hem GALERİ hemde DOSYALAR seçeneğine gelip ÖNBELLEĞİ SİL'me işlemi yaparsan düzelecektir diye ümid ediyorum..

dediğin gibi yapmak için girdim ama ne önbelleği sil seçeneği aktif değil sönük yazıyor yani tıklayamıyorsun. ayni sekilde verileri sil de öyle yazıyor . boyutlar falan hesaplanıyor diye kalmış durumda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

recovery moda al wipe factory reset wipe cache yap sorun düzelecektir

yorumunu okur okumaz yaptm fayda etmedi :( cevap için teşekkür ederim. ben bunu nasıl duzeltecem ya

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Home tuşuna basılı tut, soldaki düğmeye bas, ram sekmesini aç, hafızayı sil de,

hemen yanında yüklenen aç, uygulamaların ismi ve boyutları çıkınca bu ekrandan çık, sonra ayarlar\uygulamalar\ hepsi aç, ordan galeriye gir, önbellek ve veriyi sil de düzelmesi gerek

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Home tuşuna basılı tut, soldaki düğmeye bas, ram sekmesini aç, hafızayı sil de,

hemen yanında yüklenen aç, uygulamaların ismi ve boyutları çıkınca bu ekrandan çık, sonra ayarlar\uygulamalar\ hepsi aç, ordan galeriye gir, önbellek ve veriyi sil de düzelmesi gerek

olmuyor malesef kardeşim. aslında telefonun derdi Başka . Şimdi farkettim telefon hafızasında ki herşey sistem dosyası gibi kabul edilmis. silinemez ve değiştirelemez biliyorsun. bu yuzden telefon hafizasiyla alakali uygulama varsa donup kalıyor galeriyide bu yüzden girmiyor almalı. pc ye bağlayıp root explorer atmayı denedim tel hafızasna. almadı. operadan bişey indiriyorsun inmiyor. clean master kullaym dedim uygulama açılmıyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
olmuyor malesef kardeşim. aslında telefonun derdi Başka . Şimdi farkettim telefon hafızasında ki herşey sistem dosyası gibi kabul edilmis. silinemez ve değiştirelemez biliyorsun. bu yuzden telefon hafizasiyla alakali uygulama varsa donup kalıyor galeriyide bu yüzden girmiyor almalı. pc ye bağlayıp root explorer atmayı denedim tel hafızasna. almadı. operadan bişey indiriyorsun inmiyor. clean master kullaym dedim uygulama açılmıyor.
Tek çözümü odin ile yeni bir rom yüklemen :)

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tek çözümü odin ile yeni bir rom yüklemen :)

tekrar şu an yüklü olan 4.1.2 yüklerim ama son çare o mu? yine duzelmezse diye korkuyorum. peki rom yüklerken şu an bu sistem dosyası gibi görünen telefon hafızasındaki klasörler silinir demi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yapmanız gereken telefon hafızasında 700mb alan boş bırakmak veya baka bir galeri uygulaması kullanmak. Önerim Quicpic galeri.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
tekrar şu an yüklü olan 4.1.2 yüklerim ama son çare o mu? yine duzelmezse diye korkuyorum. peki rom yüklerken şu an bu sistem dosyası gibi görünen telefon hafızasındaki klasörler silinir demi?
Sistem komple silinir merak etme, odin ile yüklenen romlar sıfırdan rom yüklenmiş gibi olur.

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Araya araya buldum. rom yüklemekte fayda etmiyormus bu soruna öğrendiğim kadaryla. Telefon normale döndü yorum atan herkese teşekkür ederim.
[ Türkçe ] Ayarlar – Kayıt
Yeri – USB Bellek – USB
Belleği Biçimlendir
(Yedeklerinizi
Alabilirsiniz)
[ English] Setting –
Storage – USB Storage –
Format USB Storage
( Take a backup)

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Araya araya buldum. rom yüklemekte fayda etmiyormus bu soruna öğrendiğim kadaryla. Telefon normale döndü yorum atan herkese teşekkür ederim.
[ Türkçe ] Ayarlar – Kayıt
Yeri – USB Bellek – USB
Belleği Biçimlendir
(Yedeklerinizi
Alabilirsiniz)
[ English] Setting –
Storage – USB Storage –
Format USB Storage
( Take a backup)
Teşekkürler, bu sorunada çözüm bulunmuş oldu, aklımın bir köşesine yazdım bu çözümü :)

Benimde bügün s2 de google play bağlantı hatası verdi sürekli, düzeltemedim, bende http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-slim-bean-i9100-t2420711 bu linkte olan 4.3 custom romu yükleyip biraz kullanayım diyorum, bakalım nasılmış :)

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler, bu sorunada çözüm bulunmuş oldu, aklımın bir köşesine yazdım bu çözümü :)

Benimde bügün s2 de google play bağlantı hatası verdi sürekli, düzeltemedim, bende http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/orig-development/rom-slim-bean-i9100-t2420711 bu linkte olan 4.3 custom romu yükleyip biraz kullanayım diyorum, bakalım nasılmış :)

bak bunu iyi söyledin elimi vurmuşken rom atmaya usenmem zaten hersey silindi tel.de. Nasıl rom kasma falan yapmıyorsa bende hemen bu gece kuruyum kardes?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
bak bunu iyi söyledin elimi vurmuşken rom atmaya usenmem zaten hersey silindi tel.de. Nasıl rom kasma falan yapmıyorsa bende hemen bu gece kuruyum kardes?

Rom cidden çok hızlı :D ben başka roma geçtim mecburen, mhl hdmi kablo ile lcd tvde sürekli film izlediğim için orjinal rom portlu jellsnap v7 çıktı onu yükledim bende.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
samsung un kendi resmi rom unu yüklersen silinmez.fakat telefon full wipe yapmadığın için sapıtabilir her ihtimale karşılık önemli dosyalarını kablo ile pc ye aktar sonra ah demek fayda etmiyor.

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom cidden çok hızlı :D ben başka roma geçtim mecburen, mhl hdmi kablo ile lcd tvde sürekli film izlediğim için orjinal rom portlu jellsnap v7 çıktı onu yükledim bende.
4.3 fayda etmedi yani ?
laughing.gif
kurma desene kısaca ;)

samsung un kendi resmi rom unu yüklersen silinmez.fakat telefon full wipe yapmadığın için sapıtabilir her ihtimale karşılık önemli dosyalarını kablo ile pc ye aktar sonra ah demek fayda etmiyor.
kardeşim onuda denemiştim fayda etmiyor tel hafızasında ki dosyalarını ne değiştirebiliyorsun ne kopyalayabiliyorsun nede siliniyor nede hafızaya bişey yükleniyor ben zaten o noktadan sonra dosya falan düşünmedim teli geri getirebilmek için hepsini göze almıştım nitekim usb bellek biçimlendirdim zaten ne var ne yok gitti. ama benim için sorun olmadı çünkü daha bigün önce herseyi pc ye yedeklemiştim şans işte ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 3 de galeride gili ögelere giremiyorum galeri durduruldu diyor ???

digimen1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün benimde başıma aynı şey geldi yeni telefon alınca eski telefonum yani Samsung Galaxy S2 mi kardeşime verdim fabrika ayarlarına sıfırladık hard reset attık vs. kartı taktık çalıştırdık lakin oda neee Galeriye giremiyorum onu geçtim resim çektikten sonra son resmi bile göremiyorum, tabi fabrika ayarları hard resset odur budur işe yaramadı en son, telefonu fabrika ayarlarına alıp yeniden açtıktan sonra Samsung Account hesabıma kullanıcı adım ve şifremi yazıp oturum açtım baktım normale döndü telefon, zamanında telefonu yeni aldığımda samsung acount dan kayıt etmişim uzaktan müdahale etmek için vs hesaptan Samsung S2 telefonuı silince normale döndü telefon Yapmanız gereken telefon sizin ise samsung account hesabınıza girip oturum açmak sonra galeride camerada normale dönüyo, büyük ihtimalle de bu olay tüm samsung telefonlarda aynı işliyordur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ederim çok çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederiz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne dır bu samsung tableten cektıgım saclarım agardı:huh: Galerıye fotograf cekmıyor bu uygulama cevap vermıyor dıyor f reset yaptım belkı 20 kere duzelmedı tablet hep reset yapınca açılıyor Internet'ten atıyor ınterneteyken kendı kendıne kapanıyor şarjda acıken sarj omuyor of of. Galaksy tab 3 ömrümü yedın yok mu bır cozumu pc görse drek formatlıcam bır görüp bır görmüyor saglıcakla kalın :huh::huh:

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam telefondan ayarlar - depolama ya girin ve bi screenshot alıp gönderin bakalım sorununuz devam ediyorsa tabi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bazen dahili bellekte uygulamaların bıraktığı dosyalar siz telefondan format atsanızda silinmiyor,rootexplorer falan da işe yaramıyor,tek çözüm telefonu bilgisayara takın internal sd nizi yani dahili belleğinizi biçimlendirin..çözümü bu..kolay gelsin..

dark84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onu telefondan da yapabilirsiniz hocam nitekim yukarda yazılan çözüm dahili bellek biçimlendirme

B

Bilinmiyor..

SDN Okuru
Teşekkürler bilader hani anlıon şimdilik oldu ama tekrar eski haline gelirse saydırırım sana tmm? yani anlıon demi :):)