- Reaksiyon puanı
- 4,911
Hatırlamıyorum o Update'yi ama. Bazen yapabiliyorlar.2.1 geldiğinde 7 saati gördüğümü bilirim şimdi çok kötü bir halde.
Teşekkür ederim.
Hatırlamıyorum o Update'yi ama. Bazen yapabiliyorlar.2.1 geldiğinde 7 saati gördüğümü bilirim şimdi çok kötü bir halde.
Teşekkür ederim.
Hayır. Ama 3. parti uygulamalar ile sağlayabiliyorArkadaşlar normal S10 almaya niyetim var.
Ama bugüne dek hep bildirim ışığı özellikli telefon kullandığım için S10da bildirim ışığı özelliğinin sonradan geleceği söyleniyordu (ön kamera çerçevesine)
Böyle bir özellik geldimi?
Bilgi verir misiniz lütfen.
Teşekkür ederim ama ekstradan uygulamalar genelde çok pil tüketiyor orjinalinde yoksa ben S7'ye devam edeyim en iyisi.Hayır. Ama 3. parti uygulamalar ile sağlayabiliyor
Bunun yanında edge aydınlatmadı adlı bir özellik mevcut ve gerek kalmıyor desem yeridir.
İmkansız artık. Bildirim ışığı tarih oldu.Teşekkür ederim ama ekstradan uygulamalar genelde çok pil tüketiyor orjinalinde yoksa ben S7'ye devam edeyim en iyisi.
4,5 yıldır S7 kullanıyorum daha iki gün şarjı gidiyor tamamıyla daha orjinal telefon.
Bataryayı öldüren oyun ve sosyal medya uygulamalarıyla işim olmadığı için bu S7 daha iki yıl işimi görür.
O zamana kadarda samsung akıllanır bildirim ışıklı telefon çıkarır herhalde.
Çok basit.İmkansız artık. Bildirim ışığı tarih oldu.
Bilgi İçin Teşekkür Ederim Efenim Şimdi Güncelleyip Geliyorum Bakalım Pile Olumlu Yansıyacakmı Bu GüncellemeKasım güncellememiz geldi. İlk göze çarpan şey renk değişimleri oldu. Şu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 123893
Umarım, bakacağız. Eylül ayı çok çok iyiydi ama ekim berbat etti.Bilgi İçin Teşekkür Ederim Efenim Şimdi Güncelleyip Geliyorum Bakalım Pile Olumlu Yansıyacakmı Bu Güncelleme
Çıkarır ama ucu ucuna.arkadaşlar oyun oynamayan birisi için s10+ bataryası 1 günü rahat çıkarır mı
Başkada önersek aynı sorunu edge ekrandan dolayı yaşama ihtimalin yüksek.4 ay kullandığım S9 plusta edge ekran yüzünden 3 sefer ekran jiletini değiştirdim.S10 Plus için ekran koruyucu tavsiye eder misiniz? En son taktığım uv likit olanda yanlardan kalkma yaptı.
Edge ekran çok güzel duruyor ama bu ekran koruyucu sorunu insanı sinir ediyor.Başkada önersek aynı sorunu edge ekrandan dolayı yaşama ihtimalin yüksek.4 ay kullandığım S9 plusta edge ekran yüzünden 3 sefer ekran jiletini değiştirdim.
Dünden de 1 saat var. Hala kötü...Arkadaşlar merhaba, son güvenlik güncellemesi ile pil sanki biraz iyileştirilmiş gibi duruyor sizde de fark etti mi?
Spigen tavsiye ederdim ama stokları tükenmiş. Buff var bir de o da iyidir.S10 Plus için ekran koruyucu tavsiye eder misiniz? En son taktığım uv likit olanda yanlardan kalkma yaptı.
Dünden de 1 saat var. Hala kötü...
Ekli dosyayı görüntüle 124946
Mesaj otomatik birleştirildi:
Spigen tavsiye ederdim ama stokları tükenmiş. Buff var bir de o da iyidir.
One UI 3 Beta'da 1 Saat Ekran Süresi Kaybedilmiş Evet Senin Paylaştığın Gönderiyi Hatırladım Doğru Çıktı 4 Saat 45 Dakika Ve 5 Saat Arası Ekran Süresi Ancak Alabiliyorum [emoji848]Ekli dosyayı görüntüle 125943
S10'un pili çok iyi olmasa da hala tek şarjla 16 saatlik bir kullanım sunabiliyor. Kalan şarj da %13.
Daha ilk beta olduğu için normaldir zamanla düzelir, umarım...One UI 3 Beta'da 1 Saat Ekran Süresi Kaybedilmiş Evet Senin Paylaştığın Gönderiyi Hatırladım Doğru Çıktı 4 Saat 45 Dakika Ve 5 Saat Arası Ekran Süresi Ancak Alabiliyorum [emoji848]
Korumada yetersiz ama doku olarak çok hoş. Telefonun güzelliğini bozmuyor.s10 serisi için samsung' un orijinal silikon kılıfını koruması için almak isteyenler almasın.
Aynen hocam dokusu cidden çok güzel ve çok da şık duruyor ama bana düşmelere karşı korumaz gibi geliyor.Korumada yetersiz ama doku olarak çok hoş. Telefonun güzelliğini bozmuyor.
Hiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.Aynen hocam dokusu cidden çok güzel ve çok da şık duruyor ama bana düşmelere karşı korumaz gibi geliyor.
Cihaz cidden hassas hocam. Edge panel olmasa sağlam cihaz aslında.Hiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.
Vallaha bendede yok sadece kılıf var bide telefonun üstünde gelen jelatin var güzel koruyorum inşallah düşmezHiç sanmıyorum. Benim şu an kılıf dışında koruma da yok düşse pert olur.
Elinizden geleni yapmışsınız hocam.Vallaha bendede yok sadece kılıf var bide telefonun üstünde gelen jelatin var güzel koruyorum inşallah düşmez
bende sıkıntı yok aldığım gibi pubg de 60fps alıyorum(S10) Bu aralar hissedilir bir performans kaybı oldu gibi sanki. Benim gibi düşünen var mı?