Ravensight
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Edge ligting ile birlikte son yamada geldi. Ben S10e'de kullanıyorum.
whatsapp da bekliyoruz ben s10 plusimi dark mode de kullaniyorum hep acik pilim daha iyi gitsin diye acik kullaniyorum acaba iyimi yapiyorum bilemiyorumGalaxy S10 ile ilgili yeni bir konu : Eğer telefonunuzu Night Mod' da kullanıyorsanız Instagram' da Dark Moda dönüyor, telefonunuzu normal modda kullanırsanız da klasik beyaz moda dönüyor. Çünkü Instagram içerisinde bunun bir ayarı yok.
Aynı kural Google Play için de geçerli !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Telefonunuzun Night Modda olup olmadığı ile ilgili
hizli sarjda benim s10 plus hiç isinma olmadi sarjda telefonla oynadiniz icinmi acaba ısındıdaha hiç gece sarjda bırakmadım, zaten hızlı sarj oluyor gün içinde sarj ediyorum. bu arada 1 kez hızlı sarj kullandım telefon çok ısınıyor direk kapattım, gerek duymadığım sürece kullanmıyorum. arada sırada da dark mod dan çıkarın bence sonuçta amoled
sarjda telefonla hiç oynamam açıkçası, galiba ilk gün kurulum vesaire yaparken zaten ısınacaktı hızlı sarj da üstüne geldi diye düşünüyorum.hizli sarjda benim s10 plus hiç isinma olmadi sarjda telefonla oynadiniz icinmi acaba ısındı
S10e/S10/S10 Plus a ekim ayı güvenlik güncellemesi geldi. Parmak izi okuyucusu hızlandı ve ön kameraya ağır çekim gelmiş.
Gece modu daha iyi olmuş.Beklenen Ekim ayı güncellemesi bir kaç dakika önce geldi. Her güncellemede olduğu gibi yine bir sürü yenilik var en önemlisi de ön kamarada ağır çekim video.
Aslında bu özellik aylardan beri konuşuluyordu Samsung Andorid 10'a saklamayı planladı ama Apple bey 11 serisi için bu özelliği ekleyince hemen yayımladılar
Sürekli bi gelişim gösteriyor zaten en kısa zamanda bi deneyimlerim. Ama 10 sürümü ile uzun pozlama gelecekmiş o zaman daha da iyi olacak.Gece modu daha iyi olmuş.
Evet buda gecikti ama gelebilir. Bir güncelleme ile halledilebilir birşey..Desene S7'ye radyo özelliği gelecek yalanı gibi buda yalan çıktı.
Ayrıca ayarlar veri kullanımı veri tasarufu açıksa veri tasarufu açıkken kısmın dan istediğiniz uygulamayı severseniz arka planda internetinizi harcamaz ama bildirim almanıza engel olabilir eğer az veri kullanımı açıksa. Tabi isteğiniz gibi düzenleye biliyorsunuz bende sürekli açık ama whatsapp gibi sürekli kullandığım uygulamaları açık koydum...Sonunda uygulamalardan bildirim almama konusunu çözdüm !
(Forumda bu konu var mı bilmiyorum ama tespitimi yazmak istedim)
Telefonumda var olan bazı uygulamalardan hiç bildirim almama ya da bazen alma gibi bir durum oluşmuştu. Bu beni sürekli rahatsız ediyordu. Önce 'Sleeping Apps' konusuna odaklandım ve hiç bir uygulamayı uyutmama komutu verdim. Fakat bu da durumu düzeltmedi.
Sonunda çözümü şu şekilde buldum;
(Ben İngilizce kullanıyorum o yüzden menü isimleri Türkçe değil bunun için özür dilerim)
'Settings/Apps' bölümünde üç noktaya tıklayıp 'Special Access' bölümüne geçiyorsunuz ve buradan 'Optimize Battery Usage' bölümüne geçiyorsunuz. Bu bölümde 'All' seçerek programları tarıyorsunuz. Bildiriminde sorun olan programları bularak onun ayarını kapatıyorsunuz. Ayarı kapattığınızda cihaz o uygulamayı optimize etmekten vazgeçiyor. Ben yaptım başarılı oldum.
Herkese merhaba, bugün ilginç bir şey fark ettim. Siyah sayfalarda size de dalgalanmalar oluyor mu. Mesela spotify uygulamasının bulunduğu sayfayı kaydırırken siyah bölümler dalgalanıyor, renkler lacivert gibi bir şey oluyor ? Sizde de bu oluyor mu ?
Ayrıca ayarlar veri kullanımı veri tasarufu açıksa veri tasarufu açıkken kısmın dan istediğiniz uygulamayı severseniz arka planda internetinizi harcamaz ama bildirim almanıza engel olabilir eğer az veri kullanımı açıksa. Tabi isteğiniz gibi düzenleye biliyorsunuz bende sürekli açık ama whatsapp gibi sürekli kullandığım uygulamaları açık koydum...
Bende s10 plus arkadaşımda s10 var gerçekten çok büyük bir fark yok kamera falan aynı bence s10 öneririm s10 e almanızı çok önermemMerhaba, s10/s10e almayı düşünüyorum da , kullananlar arasından en büyük eksiği olarak gösterebileceğiniz ne var bilip ona göre almak isterim, s10e için bataryası uzun süre gitmiyor diyorlar aynısı s10 için de geçerli mi ?
Ayrıca 2 gb ram farkı kamera ekran dan parmak izi ve ekran kalitesi s10 bence fiyat farkını hakediyorMerhaba, s10/s10e almayı düşünüyorum da , kullananlar arasından en büyük eksiği olarak gösterebileceğiniz ne var bilip ona göre almak isterim, s10e için bataryası uzun süre gitmiyor diyorlar aynısı s10 için de geçerli mi ?
Ayrıca 2 gb ram farkı kamera ekran dan parmak izi ve ekran kalitesi s10 bence fiyat farkını hakediyorMerhaba, s10/s10e almayı düşünüyorum da , kullananlar arasından en büyük eksiği olarak gösterebileceğiniz ne var bilip ona göre almak isterim, s10e için bataryası uzun süre gitmiyor diyorlar aynısı s10 için de geçerli mi ?
Şu amoled yanığı olayı herkesi temkinli olmaya itti.. kimde S serisi görsem gece modunda kullanıyor.daha hiç gece sarjda bırakmadım, zaten hızlı sarj oluyor gün içinde sarj ediyorum. bu arada 1 kez hızlı sarj kullandım telefon çok ısınıyor direk kapattım, gerek duymadığım sürece kullanmıyorum. arada sırada da dark mod dan çıkarın bence sonuçta amoled
gerçekten öyle ve benim ilk amoled deneyimim, kesinlikle mükemmel bir panel renkler felan çok canlı ama işte ya yanarsaŞu amoled yanığı olayı herkesi temkinli olmaya itti.. kimde S serisi görsem gece modunda kullanıyor.
Yüz tanımada; ekran parlaklığını arttır ve gelişmiş özelliklerde; video geliştiriciyi kullanıyor musun?gerçekten öyle ve benim ilk amoled deneyimim, kesinlikle mükemmel bir panel renkler felan çok canlı ama işte ya yanarsa
yüz tanıma kullanmıyorum, ekran parlaklığı da otomatikte ve çok video izlediğim için video geliştirici açık.Yüz tanımada; ekran parlaklığını arttır ve gelişmiş özelliklerde; video geliştiriciyi kullanıyor musun?
Hatta 5 Aralık-5 Ocak arasında olduğunu gördümSamsung Members'tan resmi One UI 2 açıklaması 2 saat önce yayınlanmış hepimize hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 82771
Siz güncelleme alınca hemen buraya yazar mısınız?Hem güncelleme hakkında konuşuruzSamsung Members'tan resmi One UI 2 açıklaması 2 saat önce yayınlanmış hepimize hayırlı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 82771
Tabiki güzel haberi alır almaz burdayımHatta 5 Aralık-5 Ocak arasında olduğunu gördüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz güncelleme alınca hemen buraya yazar mısınız?Hem güncelleme hakkında konuşuruz
Çok heyecanlıyım sizce beklediğimize değicek mi ? Ve pil ve performans geliştirmesi olur demi illa kiTabiki güzel haberi alır almaz burdayım