- Reaksiyon puanı
- 747
Valla ben oyun az oynuyorum genelfe gun ivinde film dizi izliyorum ve surekli sosyal medya kullanıyorum hic isindina rastlamadim
ısınma hayra alamet değil galiba. birde gece telefon sarj çok yiyormu bakarsanız sevınırım .
Evet butun cihazlarda var yakinlik sensörü o konusma sirasinda kulagana koyunca ekranin isigini kapatiyor o yüzden calisiyor ekrana gömülüGençler s10 kullanıyorum telefonla konuşurken batarya simgesinin oralarda beyaz bi nokta yanıp sönüyor sizde de oluyor mu ?
Allah razı olsun içime su serptin eyvallahEvet butun cihazlarda var yakinlik sensörü o konusma sirasinda kulagana koyunca ekranin isigini kapatiyor o yüzden calisiyor ekrana gömülü
Önemli degil adamlar koyacak yer bulalamis haklilarda full ekran ekranin altina konumlandirmislar bitek aramalarda kendini okadar belli ediyor. Ama kulaga koydumuzdam fark bile etmicek çoğu kullanıcıAllah razı olsun içime su serptin eyvallah
Cihazı aralarda şarj etmeseniz daha etik olurdu...
S10 e nin bataryası günü çıkarıyor mu ?
Ekran süresi 5-6 saat veriyormu ?ben oyun oynamıyorum telefonda
o yuzden rahat cıkarıyor
pubg fln oynansa bence cıkarmaz
Kesinlikle bir kaç gün kullanayım yazıcam en çok merak ettiğim android 9 note 9 da daha 8 kullanıyordum sonra xs max e geçtim bakalım 9 nasıl olmuş en çok şikayet ettiğim şey navigasyon tuşları idi onlarıda kaybediyoruz sanırım artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
p30 pro yada gidip gelmiyo değilim
şuan s10 plus kullanıyorum tek sorunum şarj ve kapalı ortamda kamera performansı pek iyi değil uygulama açılışında s10 plus 1 tık önde video performansında dış ortamda renkler xs max e göre biraz ağır tonlarda çıkıyor ama kesinlikle kapalı ortam kamera performansı düzelmeli daha önce de note 9 ile x kullanmıştım yine x bu şekilde ön plana geçmişti kamerada max 4 saat ekran süresi aldım prizma beyaz olduğu için kılıf kullanmıyorum zore zum full body yaptım arkasına ön ekranda kendi koruma bandı var parmak izini kullanma ihtiyacı duymadı yüz ile açması güzel şimödilik bu kadar ama xs max yüzünede bakmıyor değilim akşam hattı ona takıcam bi ara hat değiştirmekten whatsaap kod göndermez oldu şimdi aralıklı değiştiriyorum p30 pro içinde ben huawai kullanmadım şimdilik iphone yanına hep samsung kullanmışımdır p30 pro nasıl bilemiyorum
p30 var bende bence süper ama video çekimi kötü allahtan bende video çekme ile işim olmuyor. yani telefonu begenıyorum .sarjı süper benım ıcınşuan s10 plus kullanıyorum tek sorunum şarj ve kapalı ortamda kamera performansı pek iyi değil uygulama açılışında s10 plus 1 tık önde video performansında dış ortamda renkler xs max e göre biraz ağır tonlarda çıkıyor ama kesinlikle kapalı ortam kamera performansı düzelmeli daha önce de note 9 ile x kullanmıştım yine x bu şekilde ön plana geçmişti kamerada max 4 saat ekran süresi aldım prizma beyaz olduğu için kılıf kullanmıyorum zore zum full body yaptım arkasına ön ekranda kendi koruma bandı var parmak izini kullanma ihtiyacı duymadı yüz ile açması güzel şimödilik bu kadar ama xs max yüzünede bakmıyor değilim akşam hattı ona takıcam bi ara hat değiştirmekten whatsaap kod göndermez oldu şimdi aralıklı değiştiriyorum p30 pro içinde ben huawai kullanmadım şimdilik iphone yanına hep samsung kullanmışımdır p30 pro nasıl bilemiyorum
güle güle kullan . görüşlerinizi yazarsınız artıkBugün S10 prizma siyah alarak aranıza katılmış bulunuyorum
Teşekkür ederim. Gece kamerası s9 a göre çok güzel. Kamera ekran performans tasarım olarak çok daha iyi s9 dan ve daha hafif. Bataryasını yarın test ederimgüle güle kullan . görüşlerinizi yazarsınız artık
umarım memun kalırsınız güle güle kullanın.Bende 5 mayısta aldım s10 plus prisma beyazı,daha önceden p20 pro kullanıyordum,p20 pronun bataryasından çok memnundum,şikayetim güneşte ekranı göremem ve kameranın odaklama yapamaması.s10 plustan şimdiye kadar deneyim ettiğim şeyler,biraz ısınma yapıyor,özellikle şebekenin az çektiği yerlerde,ama bataryası bana yetiyor,öğlen 12 de açtım teli şu an %45 batarya,kamera çok iyi,hızı çok iyi akıcı,tavsiye ederim arkadaşlara,gece modu güncellemesi halen gelmedi beklemedeyim.
Bende 5 mayısta aldım s10 plus prisma beyazı,daha önceden p20 pro kullanıyordum,p20 pronun bataryasından çok memnundum,şikayetim güneşte ekranı göremem ve kameranın odaklama yapamaması.s10 plustan şimdiye kadar deneyim ettiğim şeyler,biraz ısınma yapıyor,özellikle şebekenin az çektiği yerlerde,ama bataryası bana yetiyor,öğlen 12 de açtım teli şu an %45 batarya,kamera çok iyi,hızı çok iyi akıcı,tavsiye ederim arkadaşlara,gece modu güncellemesi halen gelmedi beklemedeyim.
))Aynen bende çok beğendim bende bunu alacağım...(dedi ve cama ekmek bandı)
muhteşem ama dimeBugün S10 prizma siyah alarak aranıza katılmış bulunuyorum
Always on display ve kaldırınca uyandır özelliklerini kapatın. Ama sizinki hiç normal değil bir de s10 plusKalan şarj %37 önerileriniz nedir s10 plus
Yazın beni de S10 ile kulübe.
Herşeyi muhteşem.muhteşem ama dime
Always on display ve kaldırınca uyandır özelliklerini kapatın. Ama sizinki hiç normal değil bir de s10 plus
biraz baktım okudum ama pil tüketimden şikayetçi millet. ama nedenini bulamadım .Android os nedir os ile android sisteminin pil tuketimi sizce normal mi sizce
Android os nedir os ile android sisteminin pil tuketimi sizce normal mi sizce
birde birşey danıscaktım pil 17 saat mı gidiyor( kullanıma göre degısır ama )Android os nedir os ile android sisteminin pil tuketimi sizce normal mi sizce