Galaxy S vs S Plus

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her yerde farklı farklı seyler yazıyor hangisinin daha iyi oldugunu anlayamadım ikisinden birini alacağım yada xperia sola alacağım hangisi daha iyidir s vs s plusu karsılastırırsak ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence galaxy s plus al
+ yönler:içine en çok donanım isteyen oyunları kuruyorum kasmıyo mesajlaşma çok rahat dokunmatik hasasiyetide öyle ekran kalitei çok güzel,sağlam(çok düşürdüm sadece kenarlarında sadece ezilmeler var),internet tarayıcısı idare eder(şimdi dolphin hd kullanıyorum) videolarda kasma fln yapmıyo,müzik dinlemeyi seviyosan efekt ayarları fln çok güzel ,720p video kaydı yapabiliyosun,cihazın kendisinde hiç kasma yaşamadım ,16 gb bayağı yeterli,konuşurken ses iyi geliyo iyi gidiyo iyi yönler bu kadar.

gelelim -yönlerine: fotoğraf çekimi çok iyi deil(profesyonel foto makinesi kullandığım için kötü geliyo olabilir),pil ömrü vasat bu yüzden telefonu değişmeyi düşünüyorum yarım gün zar zor gidiyo(telefonu çok yoğun kullandığımdan olabilir,batarya ömrünü en fazla 1 gün uzatabiliyorum oda pil tasarufu modunda:( ),telefonun arka kapağı çok çabuk çiziliyo(galaxy s inde öyle),kot fln giyersen cebinde sıkışıyo bayağı hissediyosun

not: bu arada batarya süresi rahat 2 gün idare eden bir akıllı tel tavsiye edebilirmisiniz?

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 gün rahat giden akıllı telefon olacağını sanmıyorum. fifa 12 gta 3 vs oynayabiliyormusun telefonunda ? bide nasıl kullanıyorsun ki yarım gidiyor ?

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Andorid alacağım o kesin ama ne alacağımı bilmiyorum

EmreSntrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
800 belki yurt dışı olacak büyük ihtimalle

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ikinci el düşünürsen galazy R , evo 3d bu fiyata bulabilirsin
s + daha iyi tabiki bu saaten sonra galaxy s alınmaz.

Spesiyalite

Asistan
Reaksiyon puanı
187
İşlemciden başlayalım.
Galaxy S Plus: 1.4 ghz single core scorpion cpu. Galaxy S: 1.0 ghz single core arm cortex 8 işlemci.
Bu kağıt üzerinde görünen %40 lık işlemci hızı farkı, emin ol pratikte de mevcut. Çok büyük fark var.

Grafik kartıyla devam edelim.
Galaxy S Plus: Adreno 205 GPU. Galaxy S: Power SGX 540.
Aslında iki gpu arasında çok büyük bir fark yok. Ama Power SGX 540 bir adım önde.

Ramler aynı, 512 mb. Aynı şekilde iki telefonun ekranı da 4.0 inc Super Amoled.

Ve batarya.
Galaxy S Plus: 1650 mah. Galaxy S: 1500 mah.
%15 lik bir batarya farkı mevcut.

Son olarak işletim sistemi.
Galaxy S Plus: 2.3 Galaxy S: 2.1 (Resmi olarak 2.2 ye upgrade edilebiliyor.)
Belki de en büyük fark işletim sistemi versiyonları. Gerek stabilite gerek kullanışlılık açısından 2.3 gingerbread ile 2.2 froyo arasındaki fark dağlar kadar.

Yani Galaxy S'in tek artı yönü grafik kartı. Ki emin ol küçük bir fark bu. Bahsettiklerim haricinde telefonların geriye kalan özellikleri de aynı zaten. Tartışmasız S Plus.