vasooo
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
ne zaman gelecek artık şu 4.2.2 beklemekten bıktım vallaha
ne zaman gelecek artık şu 4.2.2 beklemekten bıktım vallaha
Rehber veya telefon padin acilma suresi ne kadar? 5 saniye kadar gidiyor bu normalde.
Telefon 1 saniyede açılıyor. Rehber çok az daha bekletiyor. Sorun giderilmemiş fakat kesinlikle gelişme var
Giderilmemisse resmi guncellemeyi bekliyelim
benim sayaç bozuldu stock rom atsam bile custom olarak gözüküyor current binary
Kies ile olduSayacı bir kere custom yaptıysan sisteme ne yaptığının önemi yok. Root varsa sayacı sıfırlayan bir program bulup sıfırlaman lazım, ROM, wipe ile olmaz o iş.
slm. ben de yükledim fakat bazı sorunlar var: 1. telefonun her türlü sesi az çıkıyor 2. akıllı bekleme ve çoklu pencereler çalışmıyor 3. kilit ekranı widget ları çalışmıyor ve kilit ekran seçeneklerinde life comp. falan yazan yerdeki yazıyı değiştirip yazıyorum olmuyor. sizde de aynı sorunlar var mı ben de mi var acaba?
Samsung Galaxy S3 4.2.2 güncellemesini kurdum gayet güzel fakat birkaç sorunum var benimde.
1- Telefonu pc ye taktığımda pc telefonu görüyor fakat kies telefonu tanımıyor.
2- android/obb ye dosya kopyalamak istediğimde "aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya aygıtın bağlantısı kesilmiş" hatası alıyorum. (Ortam cihazı (MTP) işaretli..)
3-Tekrar 4.1.2 ye dönmek istediğimde odinden resmi Türkiye ve Polonya romları yükledim. Fakat ikisinde de romu başarıyla yükledikten sonra samsung yazısında takılı kalıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
Samsung Galaxy S3 4.2.2 güncellemesini kurdum gayet güzel fakat birkaç sorunum var benimde.
1- Telefonu pc ye taktığımda pc telefonu görüyor fakat kies telefonu tanımıyor.
2- android/obb ye dosya kopyalamak istediğimde "aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya aygıtın bağlantısı kesilmiş" hatası alıyorum. (Ortam cihazı (MTP) işaretli..)
3-Tekrar 4.1.2 ye dönmek istediğimde odinden resmi Türkiye ve Polonya romları yükledim. Fakat ikisinde de romu başarıyla yükledikten sonra samsung yazısında takılı kalıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler..