Galaxy S için Android 4

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 4 Icecream Sandwitch sürümünü sabırsızlıkla bekliyorum ancak samsung S2 ler için çıkartacağını duyurdu S lere çıkartmıyacam demişti ancak daha telefonun taksitini bitirmeyen kullanıcılardan tepki gelince tamam tamam çıkartayım demiş sanırım.
Ne zaman çıkar bu sürüm yada ben internette ROM unu görmüştüm kursam garantisi vs. biter mi?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
En son çıkarmayacaklarını kesinleştirdiler. Galaxy S için resmi olarak ICS gelmeyecek. Farklı yollardan resmi olmayan ROM'lar kullanabilirsiniz elbette. Ama telefonun orjinalliğini bozan her işlem gibi bu işlem de cihazı garanti kapsamı dışına çıkaracaktır.

meilo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
miui rom kur gitsin uğraşma.orijinalinden daha hızlı ve güzel görsel var bu romda.yakında offical v4 çıkacak takipte kal xda da

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Android 4 çıkmayacak, yenilenmiş 2.3.6 sürümü çıkacak.

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar,
MİUİ araştırdım birazda XDA da var sanırım. Ordan kurmayı planlıyorum. Elinde yazılı veya başka türlü döküman anlatım vs. olan varmı?
Türkçe :)

kernel32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben araştırma yaptımda sorunum var bilmiyorum konuyu devam ettirmek doğru olurmu ama,
Yapılacak adımlarda önce root olun diyor. Root olmak için uygulamayı indirdim driver da indirdim pc ye bağladım makinayı. daha sonra Uygulamadan root 2.2 ye tıkladım makina yeniden başlatılacak recorvery modda diyor ancak açılmıyor. Öyle kalıyor.
Root olamadım ayrıca Ses açma + Home (ortadaki fiziksel tuş) + Açma kapamaya basılı tut diyor galaxy s yazısı gelince recovery modda açılır diyor ancak bende açılmıyor normal bildiğimiz telefon açılıyor.

Samsung Galaxy S I9003 benim makina acaba bunlar I9000 için ondan mıdır. Nette 9003 için döküman bulamadım hiçbir fark yok diyorlar sadece ekranında değişiklik varmış 9000 ile 9003 arasında.
Yardımcı olurmusunuz. :(

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çıkarsa Buradada Paylaş Pusudayım ama az uykumgeldi

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende galaxy mini var malum android 4 kullanamayacaz bende imanını gevrettim telefonun denemediğim sürüm kalmadı illegal yollardan :D en son da CyogenedMOD kurdum kendi orjinal sürümünde kat ve kat iyi ve hızlandı telefon :DD
sırf bu yüzden ıphone'nu seviyorum bişe çıktımı hepsine geliyo hemen hemen lakin ona o kadarda para vermem oda başka mesele :))