Samsung galaxy s 2 için android 4 guncellemesi çikti

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung galaxy s 2 için resmi android 4 guncellemesi çikti, kies uzerinden indirebilirsiniz....

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok, ben bu gun yukledim guncelleme gercek, yanliz kies baglanti icin telefon ayarlarin dogru yapilandirilmali....

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
yok ya, güncelleme yok. telefon üzerinden de bulmuyor kies üzerinden de... hâlâ 2.3.4 deyiz :(

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok sanslisin, sakin bir ust versiyona yada android 4'e yukseltme yapma, ben android 4 yukledim ama pek memnun degilim, performans dusuklugu gozlemliyorum, ozellikle dokunmatiklik hissinde buyuk kayiplar var, sanirim senin kullandigin versiyona donus yapacagim.... Umarim android 4.0.5'te bu sorunlar giderilmis olur ve galaxys2 icin guncellemesi en kisa surede yayinlanir, kiesten indirilebilen guncelleme android 4.0.3. Bilginize....

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cok sanslisin, sakin bir ust versiyona yada android 4'e yukseltme yapma, ben android 4 yukledim ama pek memnun degilim, performans dusuklugu gozlemliyorum, ozellikle dokunmatiklik hissinde buyuk kayiplar var, sanirim senin kullandigin versiyona donus yapacagim.... Umarim android 4.0.5'te bu sorunlar giderilmis olur ve galaxys2 icin guncellemesi en kisa surede yayinlanir, kiesten indirilebilen guncelleme android 4.0.3. Bilginize....

Alakası yok , inanılmaz derecede güzel olmuş 4.0.3 , şiddetle tavsiye ediyorum .

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SEN GENEDE YUKLEME YAPMAK İSTİYORUM DERSEN, SANA NASIL KIESE BAGLANDIGIMI VE NASIL YÜKLEME YAPTIGIMI ANLATAYIM,

1 - eger kıes baglantı sırasındauyarı mesajı alıyorsanız ve uyari mesajinda telefonu pc modunda baglayin diyorsa, cozum su,
ayarlar/uygulamalar/gelisim/ altinda 2 secenek var bunlardan,
usb hata ayıklama secili olmayacak,
sahte korumalara izin ver secili olacak,
ben sorunu bu sekilde hallettim sorunsuz baglaniyor.... NOT COZUM GALAXYS2 UZERINDEN YAPILMISTIR, AYARLAR DIGER TELEFON MODELLERINDE DEGISIKLIK GOSTEREBILIR....

2 - kıese telefonu baglamadan once , kıes programını acıp yardımı tıklayın, ordan guncellemeleri tıklayın ki kies kendini güncellesin, bu cok ünemli, yoksa senin android 4 guncellemelerini gürememenin sebebi bu olabilir,

3- bende telefonun yazılımını otomatik kontrol et sende bu secili degilse bunu aktif et ki kies telefonunu guncellesin.... eger oto ayalı degilse kiesten aracları tıklayın ordan URETICI YAZILIMI YUKSELTMESI AYARLARI secenegını tıklayın, acılan pencerede kutucugu secili duruma getirip onayla diyoruz, hepsi bu kadar....

--- Mesaj Güncellendi ---
( BİR UST MESAJA CEVAPTIR)
ee tabi kisel düsüncendir saygımız var, ben sadece bende sorunlar bas gostermeye basladı dedim, bu sorunlar senin telefonunda olmamıs olabilir, ama androıd 4 icin sorunlar olup olmadıgını sadece benim dedigime bakıp yada baskalarının yazdıklarını okuyarak karar verme , bunun ıcın hatırı sayılır guvenlı haber sitelerinin ki bunlar kullanıcılar degil o haber sitelerinin test yada haber editorlerinin yorumlarını okumanızı tavsiye ediyorum, ben bu konuda bir cok haber okumustum ama pek kulak asmamıstım, gercekten dogruymus, ANDROID 4.0.3 COK SORUNLU....

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Benim rom yüzünden güncellemiyor galiba :( COA kullanıyorum şu anda ve listede TUR yok, uğraşmak da istemiyorum, yoğunum bu aralar :) mecbur bekliycez biraz daha :)