Mr.Dante
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Mrb arkadaslar sanalpazarda 650 liraya S advance buldum sizce ne kadar gûvenli bi site gûvenebilirmiyim
Sanalpazar güvenilir bir site.
Ödemeyi sanalpazara yaparak alışveriş yaparsan sorunsuz bir alışveriş olur.
Bahsettiğin ilana biraz önce baktım.
''İmei numaralı hakkında'' metnini okudun mu?
İmei başka bir cihazdan alınmış.
Yok ben alacağım dersen bazır riskleri göze almalısın.
ya söyle ben daha ônce internetten alısveris hic yapmadim. Satıcıyla da konustum bana aynen söyle dedi. Telefonlarımız orjinal samsungdur yurtdışından geliyo yani bildigimiz spot orjinal. Telefon kayitsiz veriliyo alîcılara isteyen baska bi telefonun imei sini atıyor isteyen 100 lira verip passaporta kayit ettiriyo buraya kadar sorun yok. Kapıda ôdemeye yokmus ya kredi kartı ya da eft/havale benim kredi kartım yok. Havale ile ôdeyecem dedim ozaman %5 indirim var havale ile olugunda. Ama havale benim icin ne kadar guvenli bilmiyorum yani
Bende sanalpazardan havale sistemiyle alışveriş yaptım.
Ödemeyi havale yaptın ürün daha sonra kargolanıyor,sen ürüne geldiğine dair kabul onayı verdikten sonra sanalpazara yatırmış olduğun ücret sanalpazar tarafından satıcıya aktarılıyor.
ama satıcı diyo ki hávaleyi benim hesába yapîyosun. Sonra banka dekontu onayına telefonun modelini yazıyosun dedi bisey anlamadim
Arkadaşlar bu sanalpazar.com adlı site hem açık arttırma hemde normal alabileceğimiz bir site ayrıca birazda hepsiburada.com gibi bir site her satılan ürünü satan kişi ya da kurum farklı . Yanılıyorsam düzeltin beni.
ben buradan ödeme yaptım dekont doğrulamasıda yapmıştım.
![]()
Gold kuruluşu.
İşleyiş bakımından gittigidiyor'a benziyor.
İlk mesajda dediğim gibi sanalpazara güvenebilirsin.iste bende aynı sekilde yapcam acaba gûvenebilirmiyim gercekten
İlk mesajda dediğim gibi sanalpazara güvenebilirsin.
Gold kuruluşu olması bile güven verici değil mi?![]()