Galaxy S Advance 650 lira ??

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mrb arkadaslar sanalpazarda 650 liraya S advance buldum sizce ne kadar gûvenli bi site gûvenebilirmiyim

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Sanalpazar güvenilir bir site.

Ödemeyi sanalpazara yaparak alışveriş yaparsan sorunsuz bir alışveriş olur.

Bahsettiğin ilana biraz önce baktım.

''İmei numaralı hakkında'' metnini okudun mu?

İmei başka bir cihazdan alınmış.

Yok ben alacağım dersen bazır riskleri göze almalısın.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sanalpazar güvenilir bir site.

Ödemeyi sanalpazara yaparak alışveriş yaparsan sorunsuz bir alışveriş olur.

Bahsettiğin ilana biraz önce baktım.

''İmei numaralı hakkında'' metnini okudun mu?

İmei başka bir cihazdan alınmış.

Yok ben alacağım dersen bazır riskleri göze almalısın.

ya söyle ben daha ônce internetten alısveris hic yapmadim. Satıcıyla da konustum bana aynen söyle dedi. Telefonlarımız orjinal samsungdur yurtdışından geliyo yani bildigimiz spot orjinal. Telefon kayitsiz veriliyo alîcılara isteyen baska bi telefonun imei sini atıyor isteyen 100 lira verip passaporta kayit ettiriyo buraya kadar sorun yok. Kapıda ôdemeye yokmus ya kredi kartı ya da eft/havale benim kredi kartım yok. Havale ile ôdeyecem dedim ozaman %5 indirim var havale ile olugunda. Ama havale benim icin ne kadar guvenli bilmiyorum yani

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ya söyle ben daha ônce internetten alısveris hic yapmadim. Satıcıyla da konustum bana aynen söyle dedi. Telefonlarımız orjinal samsungdur yurtdışından geliyo yani bildigimiz spot orjinal. Telefon kayitsiz veriliyo alîcılara isteyen baska bi telefonun imei sini atıyor isteyen 100 lira verip passaporta kayit ettiriyo buraya kadar sorun yok. Kapıda ôdemeye yokmus ya kredi kartı ya da eft/havale benim kredi kartım yok. Havale ile ôdeyecem dedim ozaman %5 indirim var havale ile olugunda. Ama havale benim icin ne kadar guvenli bilmiyorum yani

Bende sanalpazardan havale sistemiyle alışveriş yaptım.

Ödemeyi havale yaptın ürün daha sonra kargolanıyor,sen ürüne geldiğine dair kabul onayı verdikten sonra sanalpazara yatırmış olduğun ücret sanalpazar tarafından satıcıya aktarılıyor.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bende sanalpazardan havale sistemiyle alışveriş yaptım.

Ödemeyi havale yaptın ürün daha sonra kargolanıyor,sen ürüne geldiğine dair kabul onayı verdikten sonra sanalpazara yatırmış olduğun ücret sanalpazar tarafından satıcıya aktarılıyor.

ama satıcı diyo ki hávaleyi benim hesába yapîyosun. Sonra banka dekontu onayına telefonun modelini yazıyosun dedi bisey anlamadim

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu sanalpazar.com adlı site hem açık arttırma hemde normal alabileceğimiz bir site ayrıca birazda hepsiburada.com gibi bir site her satılan ürünü satan kişi ya da kurum farklı . Yanılıyorsam düzeltin beni.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
valla bende site ile ilgili pek bilgi sahibi değilim

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ama satıcı diyo ki hávaleyi benim hesába yapîyosun. Sonra banka dekontu onayına telefonun modelini yazıyosun dedi bisey anlamadim

ben buradan ödeme yaptım dekont doğrulamasıda yapmıştım.
OfR22.png

Arkadaşlar bu sanalpazar.com adlı site hem açık arttırma hemde normal alabileceğimiz bir site ayrıca birazda hepsiburada.com gibi bir site her satılan ürünü satan kişi ya da kurum farklı . Yanılıyorsam düzeltin beni.

Gold kuruluşu.
İşleyiş bakımından gittigidiyor'a benziyor.

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ûrûnler spot orjinal oldugu icin tûrkiyeye göre uygun ama iste gûven meselesi de olmasa

İlk mesajda dediğim gibi sanalpazara güvenebilirsin.
Gold kuruluşu olması bile güven verici değil mi? :)

haklisin ama daha ônce bôle bi deneyimimin olmayısı tedirgin ediyor

halobaba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz önce satıcı insanla konuştum kendisine tedirgin olduğum durumları söyledim pasaport kaydı yaptıklarını kopya imei yapmadıklarını tamamen sıfır orjinal ve 1 yıl garanti verdiklerini (tabi bu garanti samsungun kendi vermiş olduğu garanti) söyledi. Sahte ürün vb. göndermiyoruz ve sıkıntı olduğu takdirde ürünü geri gönderip paranızı iade ediyoruz dedi. Bu lafların hepsi güven vermek içinde olabilir ancak yorumlarını da okuduğum zaman memnun olan insanların sayısı azımsanacak kadar değil birde siz bakmak isterseniz linki burada sizlerinde görüşlerinizi almak isterim.
http://www.sanalpazar.com/Sifir-samsung-galaxy-note-n7000-en-uygun-fiyat-__isp4292711