Galaxy On Fire 2 HD Oynayanlar ?

uygar2580

Doçent
Katılım
27 Nisan 2009
Mesajlar
650
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır oynadığım bir oyun var. Bu oyunu başka oynayanlar var mı benden başka merak ettim.

Oyunu bilmeyenler için kısaca anlatmak gerekirse uzay simülasyonu diyebiliriz. Kaptan Keith T. Maxwell adında bir karakteriz ve onlarca yıldız ve bunların gezegenleri arasında dilediğimiz gibi gezebiliyoruz. Oyun hikaye kısmı haricinde yan görevlerde alınabiliyor, görev almadan da etrafda gezip düşman kovalayabiliyoruz. Ayrıca oyunda para kazanmak son derece basit ticaret sistemi var. Gittiğiniz gezegenlerden malzeme alıp başka bir gezegende satabiliyorsunuz. Farklı gezegenlerden farklı gemiler silahlarda alabiliyorsunuz. Bol bol gemi silah ve ekipmanlarla dilediğiniz gibi geminizi modifiye edebiliyorsunuz.

Grafik olarak oyunun çok farklı versiyonları ve bunlara göre de grafikleri var. HD versiyonlarda grafik ve müzikler ses efektleri etkileyici. Özellikle HTC one kullananlar için öndeki stereo ses ile çok güzel efektler duyabiliyorsunuz. Tabi kulaklıkla çok daha güzel olacaktır. :w00t:

Şuan en son çıkan paketini bitirdim. Oyun

Galaxy on fire 2
Valkyrie
Supernova

isimleriyle oyun+2 paketten oluşuyor. Yeni paketlerde yeni gemiler ekipmanlar, hikaye, ve görevler var.

Şu aralar bende hastalık gibi oldu. İlk çıktığında geçen yıl ilk oyunu bitirmiştim ek paketleri sadece ios için vardı geçtiğimiz aylarda android için de ek paketler çıktı. Save gameime baktığımda şuan 26 saatlik bir oyun var. Görevleri bitirdim, yan görevlerle para kazanıp gemimi geliştirmeye bakıyorum. :cool:

Oyunun yeni Galaxy on Fire Alliances versiyonu yakında çıkacak. Yeni çıkacak olan oyunun çok daha kapsamlı ve multiplayeri desteklediği söyleniyor. Bekliyorum :drool:


Fishlabs-Galaxy-on-Fire-2-Valkyrie-HD-iPad2-Screenshot-03.jpg
 

12ada

Doçent
Katılım
29 Temmuz 2011
Mesajlar
775
Reaksiyon puanı
7
Puanları
0
Oyunun google play linkini atabiir misin?
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyunda reklam yok, ilk bölüm ücretsiz, ek paketler ücretle açılabiliyor. İlk bölüm zaten oyunun büyük kısmı ek paketlerde yeni görevler gemiler vs. geliyor.
 
Üst