Galaxy Note Hakkında

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Beyler,
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Andoid OS olacak.

Aklımda S3 var fakat onunda fiyayı uçmuş:2000TL civarı. Ki şu günlerde 2 milyar veremem telefona.:wink:

Aslında telefonda yaptığım (şimdi ki 5800 XM) şeyler daha çok, telefonda kitap okuma falan, internette gezinme (facebook, twitter değil:biggrin:) haberleri okuma falan filan. Yani büyük ekran bir telefona ihtiyacım var. Galaxy NOTE 'da bu iş için uygun. 5'' ekran var.

Ben telefonu daha çok bilgisayar niyetine kullanırım.
Lisedeyken HTML, CSS ve JavaScript 'i telefona attığım belgelerle falan öğrenmiştim. Boş zamanlarda, halk otobüslerinde falan. :D :D

Galaxy NOTE ' u da (doğrusu geniş ekran bir cihazı) yine bu tür amaçlar için istiyorum.

Bazı konulara biraz uzak kaldım. O yüzden bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?

Şimdi Galaxy NOTE almalı mıyım?
- Yakında Galaxy NOTE 2 çıkacak diyorlar. Ama onun da fiyatı 2 milyardan aşağı olmaz. Yani yine alamam onu da.

- Galaxy NOTE almaya değer mi?

- NOTE için güncellemeler ne durumda?

- Uygulamaşar ve oyunlar için ne seviyede bir performans sunar?
(pek oyun oynamam, cihazın performansını, kapasitesini anlayabilmek için kulanırım oyunları genelde:) )

Marketteki S2 ve S3 için çalışan uygulamalar NOTE için de çalışır mı?

- S3 ile değil de, S2 karşılaştırsanız neler söylersiniz? YOrumlarınız ne olur?

Ben şimdi bilimum arama motorlarını kullanıp, hakkındaki herşeyi öğremeye çalışıcam ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.
Çünkü sitede baya bir NOTE, S2 ve S3 kullanan arkadaşlar var sanırım. :)

:D :D

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hepsiburada.com ' da indirim var: 500 TL

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
S2 kullanıcısıyım. Telefonumdan gayet memnunum oyunlarda hiç bir türlü kasma takılma yok uygulamalarda da öyle :) Note almayı bende düşündüm bir aralar özellikle Draw Something oyunuyla tanıştığım zamanlar. Şu aralar düşünmüyorum NOTE'u ama gayet iyi bir cihaz. :)

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S2 kullanıcısıyım. Telefonumdan gayet memnunum oyunlarda hiç bir türlü kasma takılma yok uygulamalarda da öyle :) Note almayı bende düşündüm bir aralar özellikle Draw Something oyunuyla tanıştığım zamanlar. Şu aralar düşünmüyorum NOTE'u ama gayet iyi bir cihaz. :)

Teşekkür ediyorum yorum için. S2 ve S3 'de çalışan uygulamalar NOTE 'da da çalışır mı acaba?
Ekran baya bir büyük de o yüzden soruyorum.

Diğer arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben ne S3 nede s2 kullandım ama yazdıklarına göre telefon almak isteseniz benden notu satarım kesinlikle :-) ayrıca telefon sağlam bir cihaz istedigin ozelliklere sahip 5.3 inç ekran yeterli derecede büyük ve kaliteli ... Performans olarakta bir oyun canavarı olan abim gayet memnundu cihaza hem diğer cihazlara göre ucuzlaması sizin için iyi bir durum . . . Garantili bir telefon almanızı öneririm geçenlerde bayiye çıkış fiyatı 1600 civariydi

ha para az derseniz s2 gayet iyi bir cihaz bunu herkes bilir :-) notun özel kullanıcısı var genelde

E32KERNEL

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=200254]SiaivuS[/MENTION]; [MENTION=105290]erenberk[/MENTION];
NOTE 'un ekranı beni cezbediyor. :)
[MENTION=105290]erenberk[/MENTION];
Verdiğin site güvenli mi acaba?
Orada NOTE 'a baktım da daha cazip geldi. Taksitle almayı düşünüyorum. :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
@SiaivuS; @erenberk;
NOTE 'un ekranı beni cezbediyor. :)
@erenberk;
Verdiğin site güvenli mi acaba?
Orada NOTE 'a baktım da daha cazip geldi. Taksitle almayı düşünüyorum. :)

İstanbul'da mı yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbulBilişim'in bir sürü mağazası var. Biri bizim kampüsün hemen yanında hatta :D Sitesi de resmi sitesi ve güvenilir. Teknosa'nın Vatan'ın sitesi gibi düşün işte.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Büyük ekran cihaz düşünüyorsan note iyi cihaz yazılım olarakta son version 4.0.4 e güncelledi yanılmıyorsam ama note2 hakkında bilgim yok.