E32KERNEL
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Beyler,
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Andoid OS olacak.
Aklımda S3 var fakat onunda fiyayı uçmuş:2000TL civarı. Ki şu günlerde 2 milyar veremem telefona.
Aslında telefonda yaptığım (şimdi ki 5800 XM) şeyler daha çok, telefonda kitap okuma falan, internette gezinme (facebook, twitter değil:biggrin
haberleri okuma falan filan. Yani büyük ekran bir telefona ihtiyacım var. Galaxy NOTE 'da bu iş için uygun. 5'' ekran var.
Ben telefonu daha çok bilgisayar niyetine kullanırım.
Lisedeyken HTML, CSS ve JavaScript 'i telefona attığım belgelerle falan öğrenmiştim. Boş zamanlarda, halk otobüslerinde falan.

Galaxy NOTE ' u da (doğrusu geniş ekran bir cihazı) yine bu tür amaçlar için istiyorum.
Bazı konulara biraz uzak kaldım. O yüzden bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Şimdi Galaxy NOTE almalı mıyım?
- Yakında Galaxy NOTE 2 çıkacak diyorlar. Ama onun da fiyatı 2 milyardan aşağı olmaz. Yani yine alamam onu da.
- Galaxy NOTE almaya değer mi?
- NOTE için güncellemeler ne durumda?
- Uygulamaşar ve oyunlar için ne seviyede bir performans sunar?
(pek oyun oynamam, cihazın performansını, kapasitesini anlayabilmek için kulanırım oyunları genelde
)
Marketteki S2 ve S3 için çalışan uygulamalar NOTE için de çalışır mı?
- S3 ile değil de, S2 karşılaştırsanız neler söylersiniz? YOrumlarınız ne olur?
Ben şimdi bilimum arama motorlarını kullanıp, hakkındaki herşeyi öğremeye çalışıcam ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.
Çünkü sitede baya bir NOTE, S2 ve S3 kullanan arkadaşlar var sanırım.

Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Büyük ihtimalle Andoid OS olacak.
Aklımda S3 var fakat onunda fiyayı uçmuş:2000TL civarı. Ki şu günlerde 2 milyar veremem telefona.
Aslında telefonda yaptığım (şimdi ki 5800 XM) şeyler daha çok, telefonda kitap okuma falan, internette gezinme (facebook, twitter değil:biggrin

Ben telefonu daha çok bilgisayar niyetine kullanırım.
Lisedeyken HTML, CSS ve JavaScript 'i telefona attığım belgelerle falan öğrenmiştim. Boş zamanlarda, halk otobüslerinde falan.

Galaxy NOTE ' u da (doğrusu geniş ekran bir cihazı) yine bu tür amaçlar için istiyorum.
Bazı konulara biraz uzak kaldım. O yüzden bilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
Şimdi Galaxy NOTE almalı mıyım?
- Yakında Galaxy NOTE 2 çıkacak diyorlar. Ama onun da fiyatı 2 milyardan aşağı olmaz. Yani yine alamam onu da.
- Galaxy NOTE almaya değer mi?
- NOTE için güncellemeler ne durumda?
- Uygulamaşar ve oyunlar için ne seviyede bir performans sunar?
(pek oyun oynamam, cihazın performansını, kapasitesini anlayabilmek için kulanırım oyunları genelde

Marketteki S2 ve S3 için çalışan uygulamalar NOTE için de çalışır mı?
- S3 ile değil de, S2 karşılaştırsanız neler söylersiniz? YOrumlarınız ne olur?
Ben şimdi bilimum arama motorlarını kullanıp, hakkındaki herşeyi öğremeye çalışıcam ama sizlerin de yorumlarını merak ediyorum.
Çünkü sitede baya bir NOTE, S2 ve S3 kullanan arkadaşlar var sanırım.