Galaxy Note 5'te S Pen Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 5'te S Pen Sorunu

Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 5 ile değişen S Pen tarzı, bir dizi problemi de beraberinde getirdi. İşte Galaxy Note 5 modellerindeki S Pen sorunu.

Sizce bu hata kullanıcı bazlı mı yoksa üretici bazlı mı?

tolgablc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Insan s pen i neden ters taksin ki bula bula bunu mu bulmuslar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tabii ki üretici kaynaklı.
Kullanıcıların profesyonel veya amatör olma ihtimali yüksek. Bu sebeple üretici firma tüm kullanıcıları dikkate alarak yaşanabilecek en küçük ve büyük sorun kaynaklarını irdelemelidirler. Aksi halde bu tür haberler ürün satışını ciddi mânâda düşürür.
Söz konusu üründeki bu soruna gelecek olursak; kullanıcı, 'kalem ters veya düz takılmış' önemsemeyebilir. Yahut çocuk bireylerin eline geçtiği zaman merak konusunda onların yapabileceklerinin sınırının olmadığını iyi bilirsiniz.
Bu denli büyük firmaların yüksek fiyata sattıkları bu ürünleri defalarca testten geçirerek pazara sürmeleri gerekmektedir.
Ayrıca samsung dünya devi olduğunu unutmamalıdır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence sorun üretici kaynaklı..Note 5 almaya karar vermiştim ancak bu sorun nedeniyle almaktan vazgeçtim..

E

esacola

SDN Okuru
Üretici bazlı bir hatadır. tüketicinin cihazı kullanırken dikkatli olması değil o kadar para verdikten sonra konfor yaşaması lazım. metcedes almışsın otomatik vites 220 ile giderken yanlışlıkla elin çarpıp geri vitese gecse iyi olurmu siz karar verin

B

Bozuldu

SDN Okuru
Tabiki tuketici hatasi..ben tamamen dalginlikla tera taktim ve cihaza zarar vediginu bilmiyodum cikardim ve spen artik calismiyo..servise gotursem kac gunde teslim ederler acaba

S

SDN Okuru3

SDN Okuru
Kesinlikle üretici hatası dikkatsizce yapılmış bir teknoloji telefonlar sürekli servise gitsin diye bilinçli bir şekilde yapılmış hata olarak kabul ediyorum asla Samsung almicam bu nedenden dolayı