Galaxy Note 4 ve Lollipop Tekrar Göründü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung Galaxy Note 4 kullanıcısı olarak diyorum ki samsung yine faka bastı 2.300 TL ver aç tavugun yem beklediği gibi güncellem e bekle ....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bende kullanıyorum Note 4 ama arasında çok büyük farklar yok ki. Yazılanlara ve videolara bakarak söylüyorum bilmiyorum denemek görmek lazım aradaki farkları. Görünüş olarak aynı ama.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
20 aralık 2014 de note 4 aldım telefonun sorunsalları ...hafıza doldurdukça sistem saçmalıyor...ornegin fb a eski bir fotograf yuklemesi yapacaksınız fotografları asagı indirirken daha ortaya gelmeden donuyor..ön kamera selfi portre cekiminde yüzün sol kısmına swirl efecti uyguluyor ...şebeke çekimi ayrı dert nokia n8 in stabil 3 kademe cekdiği yerde note4 sapıtıyor 3g aynı şekilde ,3 kademe cekim vargösterdiği yerde telefonum arandığında kapalı yada ulaşılamıyor msj çıkıyor !....parmak izi okuyucu 20 defa da anca okuyor batarya ömrü evlere şenlik toplamda 5 saat fb whatsup ınstagram ,ışık ayarı % 30 açıkken ! şarj 20 saat zor dayanıyor 2 gün hikaye ,%29-%26 şarj durumunda 3-4 defa kapandı !..ısınma sorunu yok ancak ekran dokunmatigi problem kafasına göre takılıyor vbg sıkıntılarıyaşadım servise gönderdim sadece yazılım atmışlar başka test vs yok elma armut sanki bu cihaz ! kamera sorunları devam ediyor şarj yine aynı ...kimseye tavsiye etmiyorum sebebi sorumsuz ! ukala servis anlayışı tekrar 60km yol katedip servise teslim edicem almak için bir 60 km daha toplam 240 km yol ! ne için 2500 tl verip aldığım bir telefon için 100 tl benzin masrafı ! 30 günlük süre içerisinde değişim garantisi veren SAMSUNG u kınıyorum ve her yerde bu sorunu paylaşacağım .

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
5 gelince bir fark olacağını sanmıyorum yine kullanacağınız whatsap instagram swarm vs.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
hafıza doldurdukça sistem saçmalıyor

Böyle bir sorunla karsilasmadim simdiye kadar.

ön kamera selfi portre cekiminde yüzün sol kısmına swirl efecti uyguluyor

Bu sorun bende de mevcut. Kullanicilarin dedigine göre noise olmasi normal bir durummus..HTC M8 de daha güzeldi selfie fotograflari.

şebeke çekimi ayrı dert nokia n8 in stabil 3 kademe cekdiği yerde note4 sapıtıyor 3g aynı şekilde ,3 kademe cekim vargösterdiği yerde telefonum arandığında kapalı yada ulaşılamıyor msj çıkıyor!

Sebeke biraz sorunlu(az cekiyor) ama, arama veya mobil internet'de sorun yok.

parmak izi okuyucu 20 defa da anca okuyor

Bende basta böyle saniyordum ama 1-2 seferde okuyor. Parmagini (bas, orta) farkli acilardan tanirsan bu sorunla karsilasmazsin. Tabi iphone kadar iyi degil bunu acikca söyleyebilirim.

batarya ömrü evlere şenlik toplamda 5 saat fb whatsup ınstagram ,ışık ayarı % 30 açıkken ! şarj 20 saat zor dayanıyor 2 gün hikaye ,%29-%26 şarj durumunda 3-4 defa kapandı!

Batarya süresi böyle bir telefon icin gayet iyi. Uzun süre kullanimda rahat 1 günü cikariyor. Hic ellemesem 2-3 gün kaliyor öyle. Ayrica bitse bile hizli sarj ile yaklasik 1 bucuk saate sarj oluyor.