Galaxy Note 4 mü yoksa iPhone 6 mi

Bu konuyu okuyanlar

reUnited

Öğrenci
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
selam arkadaşlar. bana bi konuda yardım edin.telefon alıcamda iphone 6 mi alsam yoksa galaxy note 4-mü? yardımcı olun.

teşekkürler.
 

Burk.Clik

Müdavim
Katılım
4 Eylül 2012
Mesajlar
2,221
Reaksiyon puanı
40
Puanları
48
Senin kriterlerine bağlı. 2 side üst düzey cihaz sonuçta. Ben şuan note 2 kullanıyorum kısa bir süre sonra i6 ya geçiş yapmayı düşünüyorum nedenlerimden dolayı. Mesela büyük ekrana alışmama rağmen tek elle telefon kullanmayı özledim, daha önce 4s kullanmış biri olarak stabil telefon kullanmayı özledim. Note 2 de emektar uzun süre çok iyi çalıştı ama artık yavaş yavaş miadını dolduruyor , donmalar programların kapanması gibi sıkıntılar çıkmaya başladı. Hem ios hem Android kullanmış biri olarak şöyle söyleyeyim daha stabil ve sorunsuz bir telefon istiyorsan i6 almalısın. Ayrıca Android in de bir sürü artısı olduğunu göz ardı etmemek lazım. Rahatça bilgisayardan dosya alışverişi yapabiliyorsun ,sistem dosyalarına ulaşabiliyorsunuz, özelleştirme seçenekleri neredeyse sınırsız. Kendi kriterlerinizi belirlerseniz çok daha kolay seçim yapabileceğinizi düşünüyorum.
 

reUnited

Öğrenci
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bende de vardı i4s.onu kaybetdim soradan bulamadım.kendim i6 istiyorum ama buradakı şeyleri okudum tüm arkadaşlar galaxy note 4 u seçmiş. ben azeriyim biraz türkcə danışa bilməsəm üzürlü hesa edərsiniz.
 

Lazzz

Müdavim
Katılım
15 Şubat 2014
Mesajlar
16,707
Reaksiyon puanı
3,278
Puanları
113
Note 4 kulanıyorum birde iphone 6 aldım note 4 ön kamera ve arka kamera ip6 dan daha iyi ip6nin batarya 5s gibi az gidiyor 6+ iyi gidiyor tekrar note 4 aldım . Note 4 eksi yönleri kenarları hemen cizliuor beyaz kısımlar zamanla boya atmaya başlıyor başka bir eksi yönünü görmedim. İp6 eksileri başta batarya, ön ve arka kamera , parmak izi okuyucu ilk günden sorunlu geldi bazen okumuyor du bana arızalı Ürün geldi diyelim , başka bir eksilerini görmedim.
 

reUnited

Öğrenci
Katılım
3 Aralık 2014
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
[MENTION=341882]lazzy[/MENTION] arkadaş samsung larda bi ara programları çok açdıkca telefonda donmalar oluyor.o sorun kaldırılmışmı? donması felan varmı note 4un?
 
Üst