Galaxy Note 4 Kutusundan Çıkıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 4 Kutusundan Çıkıyor

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 4'ü incelemek için satın aldık ve Türkiye'de satılan sürümü kutusundan sizlerle beraber çıkartıyoruz. İşte Galaxy Note 4 ve özellikleri.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Abi o "yakanıza asmak için bi aparat" dediğiniz metal "şey" S-Pen'in ucunu çıkarmak için cımbız görevi gören bi alet değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Edit: Konu harbiden dağıldı yalnız ;) :tongue:

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Abi o "yakanıza asmak için bi aparat" dediğiniz metal "şey" S-Pen'in ucunu çıkarmak için cımbız görevi gören bi alet değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum.

Doğru hatırlıyorsun evet :)
Onun dışında neşeli bir video olmuş. Bende 6 gündür kullanıyorum bahsettiğiniz gibi beyaz olan leke bırakmıyor ve bu hoşuma gitti.

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalnız bu sefer olmuş ya.Tasarım çok iyi ekran kalitesine bayildim zaten param olsa alacam.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Şarj konusuna da değinmişsiniz fakat Note 3 'ten az gidiyor şarjı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 4 şarjı nasıl gidiyor tam bilgi verebilir mi kullananlar bu Cuma almayı planlıyorum da....

Reaksiyon puanı
10,315
Şarj konusuna da değinmişsiniz fakat Note 3 'ten az gidiyor şarjı.

n'olamaaaaz!
alacağım bir telefonu karalayamazsın be arkedeş!
daldığımız pembe dünyayı karartma yav. :D

işin şakası bi yana, samsung çok fena çakallık yaptı bu işte.
albenisi yüksek bir telefon yaptığını biliyor ve bunu paraya tahvil etmek istiyor.
piyasaya gıdım gıdım göstererek albenisini daha da yükseltip çok farklı bir strateji uyguluyor.
insanların merakını iyice gıdıklayıp kozmik hale getirdikten sonra belki daha yüksek fiyatlara okutmak istiyor olabilir.
çünkü bugüne kadar böylesine çakalvari bir strateji uygulandığını ilk kez görüyorum.
böyle bir çakallığı bugüne değin apple bile düşünemedi sanırım.

bazıları malzeme teminindeki zorluklardan falan bahsediyor da ben inanmıyorum.
çünkü malzemesinin zaten %90'ını kendisi üretiyor.

yalnız aynı stratejiyi amerika, japonya ve kendi ülkesinde niye uygulamadı da buralarda yapıyor anlamış değilim.

ccosan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Çok iyi telefon her yönüyle. Yaklaşık 2.300 TL bi eksiğim var. Tamamlarsam alırım :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yalnız video gerçekten süper olmuş :D :D

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bu telefon gerçekten başarılı olmuş ama video daha başarılı olmuş 😊

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
n'olamaaaaz!
alacağım bir telefonu karalayamazsın be arkedeş!
daldığımız pembe dünyayı karartma yav. :D

işin şakası bi yana, samsung çok fena çakallık yaptı bu işte.
albenisi yüksek bir telefon yaptığını biliyor ve bunu paraya tahvil etmek istiyor.
piyasaya gıdım gıdım göstererek albenisini daha da yükseltip çok farklı bir strateji uyguluyor.
insanların merakını iyice gıdıklayıp kozmik hale getirdikten sonra belki daha yüksek fiyatlara okutmak istiyor olabilir.
çünkü bugüne kadar böylesine çakalvari bir strateji uygulandığını ilk kez görüyorum.
böyle bir çakallığı bugüne değin apple bile düşünemedi sanırım.

bazıları malzeme teminindeki zorluklardan falan bahsediyor da ben inanmıyorum.
çünkü malzemesinin zaten %90'ını kendisi üretiyor.

yalnız aynı stratejiyi amerika, japonya ve kendi ülkesinde niye uygulamadı da buralarda yapıyor anlamış değilim.

Telefon çoğu yerde var sen nasıl bulamıyorsun anlamadım :)

Reaksiyon puanı
10,315
Telefon çoğu yerde var sen nasıl bulamıyorsun anlamadım :)

biliyorum, var tabii... var ama, normal fiyatının üzerinde...
mal iyi, iyi olunca da başta samsung olmak üzere bundan kazanç sağlayacak aradaki ne kadar çakal varsa bundan yararlanmaya çalışıyor.

neyse, maalesef ki biz de dayanamadık ve bu çakallara yem olduk! :)
dün aldım telefonu yani...
çok ani ve anlık bişeydi.
normal yoldan gelinceye kadar almama niyetinde olmama rağmen, gelen bir telefona "tamam len, gönder" deyivermişiz, ve yarım saat sonra kucağımda buldum. :)

ama itiraf etmeliyim, telefon değil, telefon ötesi bişey.

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
mal iyi, iyi olunca da başta samsung olmak üzere bundan kazanç sağlayacak aradaki ne kadar çakal varsa bundan yararlanmaya çalışıyor.

normal yoldan gelinceye kadar almama niyetinde olmama rağmen, gelen bir telefona "tamam len, gönder" deyivermişiz, ve yarım saat sonra kucağımda buldum. :)

Hayırlı, uğurlu olsun diyelim o zaman :) Ben fiyatının üzerinde hiçbiryerde görmedim açıkçası :) Kazasız belasız kullan emi :P

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Sonunda aldın, güle güle kullan. :D

Deneyimlerini, bekliyoruz nasıl buldun cihazı?

Reaksiyon puanı
10,315
Hayırlı, uğurlu olsun diyelim o zaman :) Ben fiyatının üzerinde hiçbiryerde görmedim açıkçası :) Kazasız belasız kullan emi :P

Sonunda aldın, güle güle kullan. :D

Deneyimlerini, bekliyoruz nasıl buldun cihazı?

Teşekkür ederim arkadaşlar. cihaz müthiş olmuş gerçekten. ses kalitesi ve kamerası inanılmaz güzel olmuş. s pen muazzam bir özellik. telefon yağ gibi kayıp gidiyor. benim kullanımım da pil ömrü bir günü çok rahat doldurabiliyor. oyun oynamıyorum ama internet ve multimedya kullanımı bayağı bir zaman tutuyor bu arada... rehber sorunu artık yok. kit kat ayrı bir hava katmış, hele bir de lollipop gelince tadından doyum olmaz diye düşünüyorum. pil ömrünün asgari %35 artacağı söyleniyor bu sayede. bu da çok iyi bir haber tabii ki... kusur olarak söyleyebileceğim tek husus zaman ilerledikçe biraz kızma sorununun baş göstermesi... ki, bunu da çok sorun etmedim açıkçası.

ezcümle adamlar telefonu tam bir yazılım manyağı yapmışlar. tıpkı bir matruşka gibi özellik içinden yeni özellikler keşfedebiliyorsunuz. piyasada henüz kılıf yok, güzel de bir kılıf bulabilirsem harika olacak.

ayrıca bir hususu bilmenizi isterim, beyaz renk diğerlerinden farklı. daha sert yani. kir leke tutmayacak bir özellikte yapılmış. zira samsung bir önceki modellerdeki beyazın kirli sicilinden epey ders almış olmalı ki beyaza büyük bir emek vermişler sanki...

yalnız şu lanet olası touchwiz'den hiç hoşlanmıyorum. bir launcher yüklesem mi diye tereddütteyim. o zaman da telefonda sanırım biraz ağırlaşma meydana gelebilir endişesindeyim.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abim hayırlı olsun güle güle keyifle kullanın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayırlı olsun abi. Uzun süredir alma niyetindeydin. :)

bulentster

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung her zamanki çakallığını yine yapmış tüm dünyada kullandığı işlemciyi Türkiye de yine kullanmıyor Türkiye de kendi işlemcisini kullanıyor daha önce note 3 de yaptığı gibi bütün üst segment telefonlar işlemci olarak Snapdragon kullanır ama samsung Türkiye de bunu kullanmıyor

Reaksiyon puanı
10,315

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Teşekkür ederim arkadaşlar. cihaz müthiş olmuş gerçekten. ses kalitesi ve kamerası inanılmaz güzel olmuş. s pen muazzam bir özellik. telefon yağ gibi kayıp gidiyor. benim kullanımım da pil ömrü bir günü çok rahat doldurabiliyor. oyun oynamıyorum ama internet ve multimedya kullanımı bayağı bir zaman tutuyor bu arada... rehber sorunu artık yok. kit kat ayrı bir hava katmış, hele bir de lollipop gelince tadından doyum olmaz diye düşünüyorum. pil ömrünün asgari %35 artacağı söyleniyor bu sayede. bu da çok iyi bir haber tabii ki... kusur olarak söyleyebileceğim tek husus zaman ilerledikçe biraz kızma sorununun baş göstermesi... ki, bunu da çok sorun etmedim açıkçası.

ezcümle adamlar telefonu tam bir yazılım manyağı yapmışlar. tıpkı bir matruşka gibi özellik içinden yeni özellikler keşfedebiliyorsunuz. piyasada henüz kılıf yok, güzel de bir kılıf bulabilirsem harika olacak.

ayrıca bir hususu bilmenizi isterim, beyaz renk diğerlerinden farklı. daha sert yani. kir leke tutmayacak bir özellikte yapılmış. zira samsung bir önceki modellerdeki beyazın kirli sicilinden epey ders almış olmalı ki beyaza büyük bir emek vermişler sanki...

yalnız şu lanet olası touchwiz'den hiç hoşlanmıyorum. bir launcher yüklesem mi diye tereddütteyim. o zaman da telefonda sanırım biraz ağırlaşma meydana gelebilir endişesindeyim.

Benim de tek ayar olduğum nokta tema değişmemesi. Mavi ve beyaza mahkum kılıyor insanı. Onun haricindeki her söylediğine katılıyor, Lollipop 5.0 iple çekiyorum. Bakalım ne gibi değişiklikler gelecek.

Reaksiyon puanı
10,315
Benim de tek ayar olduğum nokta tema değişmemesi. Mavi ve beyaza mahkum kılıyor insanı.

tema değişimi için mecburen launcher yüklemek zorundasın. ama o da biraz ağırlaştırıyor telefonu işte.

yahu bir de bekliyorum, SDN hala detaylı inceleme yapmadı, telefonu aldıklarına göre neyi beklediklerini hala anlamış değilim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben kullandım 3 ay lollipop gelince daha da iyi olur dedik ama 3 aydan sonra telefon donmaya kasmaya başladı..ve ben telefona öyle oyun moyun uygulama falan yüklemem..hızlı çalışsın diye hatta diğer pek çok işe yaramaz uygulamayı devre dışı bıraktım..buna rağmen telefonda donmalar başladı ve giderek artacağa benziyor..evet güzel telefon albenisi yüksek çözünürlük mükemmel tabii ne kadar çözünürlük o kadar şarj neyse gittim sattım sonny aldım z4 türkiyeye gelmedi gelse iyi olurdu z5 gelecekmiş keşke biraz daha beklesemiydim dedim biraz pişmanım ama değeri düşmeden elden çıkartmak istedim..çok araştırdım çok düşündüm ama sağlamlık konusunda note de olsa farketmez sonny daha kalitelidr diyen çok oldu..ne bileyim inşallah pişman olmam :D