Galaxy Note 4 için Yeni TouchWiz Ne Zaman?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Galaxy Note 4 için Yeni TouchWiz Ne Zaman?

Türkiye'deki Note 4 modelleri için Android 5.0 Lollipop güncellemesi gelmemiş olsa bile, Android 5.1 Lollipop tanıtıldı. Galaxy Note 4 için yeni TouchWiz, Android 5.1 ile gelebilir.

Samsung'un güncelleme desteğiyle ilgili düşünceleriniz neler? Ayrıca Note 4 ile beraber gelen TouchWiz sürümünün performansından memnun musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung un bu konuda Allah belasını versın hıc bır zaman guncelleme zamannda gelmyr bu konuya bıraz ozen gostermesı gerekıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s1-s2-s3 - note3 ve şuan note4 kullanan birisi olarak bu güncelleme konusundaki ilgisizlik nedeni ile aynı markayı tekrar tercih etmeyeceğim....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3-not 2-not 3-not 4 kullanıcısı olarak zamanında alamadığımız güncellemeler ve Türkiyeye gönderilen modellerde kullanılan işlemciler için Samsung firmasını kınıyoruz....:devil:

Zymenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 4'ü aldığım zaman Android 4.4.4 sürümü ile birlikte geldi. Bir çok ülkeye kıyasla geç de olsa 5.0.1 güncellemesi geldi. 2014 son çeyreğinde çıkan sızıntı haberler ile beklediğim özelleştirilebilir Touchwiz arayüzü ne yazıkki yoktu. Ayrıca arayüzde kullanılan renk tercihleri de çok kötü. Note 4'ten önce S kullanan biri olarak onun 4.4.2 arayüzünü bile daha çok sevmiştim. S5 telefonumun arayüzü Lolipop güncellemesi ile daha kötü bir görünüşe kavuşmuştu. Samsung merkezini aradığımda Launcher kullanmamı öneriyorlar ancak Launcher sadece belli bir arayüz bölümünü özelleştirebiliyor.

Gelir düzeyine göre telefona yüklü miktarlarda para veren biri olarak Touchwiz arayüzünü tasarlayanların zevkine bağlı olarak telefonumu kullanmak istemiyorum. S6 modeline baktığımızda bazı hatalarıın farkında oldukları belli. Kendilerinden örnek lacakları bir S6 var, ayrıca yazılımsal olarak özelleştirilebilirliği ile, ayarlarındaki derinlikleri ile örnek alacakları bir iOS işletim sistemi varken bunları erkenden yapmamalarına şaşırıyorum.

Her insanın zevki başkadır. Bu sebepten Samsung da dahil tüm firmaların renk ve materyal sistemlerini değişken tanımlayarak bunların tercih hakkını kullanıcıya bırakması gerekir. Bu örneği vermekten utanıyorum ancak önemli bir kıyas, Symbian S60 bile daha çok özelleştirilebilir bir arayüzle vardı.