Galaxy Note 4 Evdeki modeme neden bağlanamıyor?

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar note 4 telefonumla Turkcell üzerinden internete sorunsuz girebiliyorum ama evdeki modemimle bağlanamıyorum nokia n8 ve asus laptop bağlana biliyor yani modem arızalı değil model rt-204v2 airties marka birde dikkatimi çeken komşuların kullanıcı adının yanında wps uygun yazıyor ama benim adımda yazmıyor sorunu çözemedim sizin başınıza geldimi acaba?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar note 4 telefonumla Turkcell üzerinden internete sorunsuz girebiliyorum ama evdeki modemimle bağlanamıyorum nokia n8 ve asus laptop bağlana biliyor yani modem arızalı değil model rt-204v2 airties marka birde dikkatimi çeken komşuların kullanıcı adının yanında wps uygun yazıyor ama benim adımda yazmıyor sorunu çözemedim sizin başınıza geldimi acaba?
bir benzer sıkıntı s4 dede vardı müşteri hizmetleriini ara çözüm üretiyorlar....

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
modem çok kötü çok eski

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Modemin guvenlik anahtarini degistirirmisin. Wep veya wpa/wpa2 psk yaparmisin.

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkürler bağlandı şifrelemeyi web olarak değiştirince sorun kayboldu ama şimdide proxy sunucusuna bağlanamıyor diye bir hata veriyor cihaz bu nedir acaba