Galaxy Note 3'e Android 4.4 KitKat Geldi

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet dün itibari ile güncellemeyi odin üzerinden kurdum. Benim gördüğüm çok az bir performans artışı , Ram miktarının artışı ve kamera kısa yolunun kilit ekranına eklenmesi dışında göze çarpan bir yenilik yok .
gehuge4a.jpg

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
google ataga kalkmalı biran önce s5 çıkmadan ben begenmedim 4.4.2 yi 5.0 büyük çapta yenilik ve stabilileştirme beklıyoruz

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ziyaretçi mesajlarını okuyunca bastım kahkahayı! :) Akıllı telefon satarken akıl testinden geçirmeliler insanları, böyle parası olan her şeyi yapar mantığıyla olmuyor. :)

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Türkiyeye İnadına Mı Yapıyorlar Anlamadım Güncelleme Konusunda Zaten Note 3 de Gösterdiler Göstericeklerini Snapdragon lu Yerine Octalısını Gönder Zaten Böyle Giderse Çok Kaybeder Samsung

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Türkiyeye İnadına Mı Yapıyorlar Anlamadım Güncelleme Konusunda Zaten Note 3 de Gösterdiler Göstericeklerini Snapdragon lu Yerine Octalısını Gönder Zaten Böyle Giderse Çok Kaybeder Samsung

Snapdragon'lu modeli 4G için üretildi telefonun orijinali Octa versiyonudur.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Müşterilerin farkedemeyeceği düzeyde güncelleme vermek hoş değil bence. ios7 gibi olmalı güncelleme farklı görünüm vs.. Android 5.0 umarım bambaşka olur farklılık lazım artık..

ibrhMbdK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam benim türkiyeden alinma octa islemcili galaxy note 3 üm var ben lte (4g) islemcili note 3 ün stock romunu telefonuma kurabilirmiyim lütfen yardmci olursaniz sevinirm

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam benim türkiyeden alinma octa islemcili galaxy note 3 üm var ben lte (4g) islemcili note 3 ün stock romunu telefonuma kurabilirmiyim lütfen yardmci olursaniz sevinirm

Hayır kuramazsiniz. Işlemci farklı olduğu için mümkün değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hala türkiye güncellemesi gelmiş değil. yaklaşık 3 aya yayılmış bi süreç pek de kabul edilebilir değil.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet dün itibari ile güncellemeyi odin üzerinden kurdum. Benim gördüğüm çok az bir performans artışı , Ram miktarının artışı ve kamera kısa yolunun kilit ekranına eklenmesi dışında göze çarpan bir yenilik yok .
gehuge4a.jpg

Kamera kısayolu yeni mi geldi?? Emin misin s3 4.1 de bile vardı

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Samsung Türkiye'yi gözden çıkardı artık tamamen. son modellerine verdiği güncellemelerin gecikmesi belli modellerin gelmemesi. ben Note 2 kullanıcısı olarak hala 4.1.2 kullanıyorum filipinler, sri lanka bile güncelleme aldı biz hala alamadık Türkiye'ye verdiği değeri burdan anlayabilirsiniz az çok.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kamera kısayolu yeni mi geldi?? Emin misin s3 4.1 de bile vardı
O uygulama olarak kısayoldu. Bunda direkt var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung Türkiye'yi gözden çıkardı artık tamamen. son modellerine verdiği güncellemelerin gecikmesi belli modellerin gelmemesi. ben Note 2 kullanıcısı olarak hala 4.1.2 kullanıyorum filipinler, sri lanka bile güncelleme aldı biz hala alamadık Türkiye'ye verdiği değeri burdan anlayabilirsiniz az çok.
4.3'ü S4'lere S3'lere erken verdi de noldu? S3'ler çöktü. Hemen geri aldı güncellemeyi. Adam sağlama almak istiyor işi. Hem öyle diyorsun da yine buna da şükür. S3'ün rakibi olan One X'e KitKat bile gelmiyor.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
S3 ıcın 4.4 gelmıyormus galıba lıstede yokmus sımdılık

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
listede yok ve ilginç olan s3 ile ayni rame sahip olan ve s3ten daha çöp olan grand'ın listede olması . tüm liste ;
Here's the list:

• Samsung Galaxy Note 3
  • Samsung Galaxy S4
  • Samsung Galaxy S4 Active
  • Samsung Galaxy S4 Mini
  • Samsung Galaxy S4 Zoom
  • Samsung Galaxy Note II
  • Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
  • Samsung Galaxy Note 10.1
  • Samsung Galaxy Note 8.0
  • Samsung Galaxy Tab 3 8.0
  • Samsung Galaxy Tab 3 7.0
  • Samsung Galaxy Tab 3 10.1
  • Samsung Galaxy Mega 6.3
  • Samsung Galaxy Mega 5.8
  • Samsung Galaxy Grand
  • Samsung Galaxy Express 2

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
4.3 te yasadıgı sorunlar yuzunden belkıde yolun sonuna gelmıstır. Ramdan cok ıslemcı olayı. Ama kesın bısey yok tabı

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
hoop samsungun exynos una laf yok en iyisi o dimi :d

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S3' ün güncelleme süresi çoktan doldu dostlar. :) Bence 4.3 aldığına dua etsin.

halilkok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de Samsung kullanmayın 4.4 daha alamayan bir cihaza 2000 lira vermek ne kadar doğru? Htc One aldı dimi?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tabletime de gelicekmiş, tarih belli olmasa da...

chad87

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Samsung son demlerini oynuyor artik s pen den coklu pencereden baska bi tutuncagi dal kalmadi. Iphone eger beklenen gibi phablet cinsi bisey cikarirsa isi cok zor.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Google 512 mb ramlerde bile rahat çalışacak demedimi s3 te 1 gb ram var ve almama ihtimali var saka gibi

yafess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
note 3 nasıl yazılımı yükliyeceğiz yardımcı olurmusunuz

4.4.için

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 3 nasıl yazılımı yükliyeceğiz yardımcı olurmusunuz

4.4.için

Benim telefonum n9005 ve rootlu olduğu için benim yaptığım yöntemi anlatayım . Telefonum için uygun olan romu " sammobile " sitesine girip " firmware " kısmından aratarak indirdim. Odin programını açtım . Telefonumu " donwnload " moduna aldım. Usb den telefonu bağlayınca odin programı telefonu görüyor. daha sonra buradaki " pda " kısmını seçip indirdiğin dosyayı gösteriyorsun. Start a basıyorsun . Odin üzerindeki ayarlarla kesinlikle oynamayın . Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika arası sürüyor. Daha sonra odin işlemi bitirip " pass " yazısı ekrana gelince telefonu usb den söküp açın. İlk açılma biraz uzun sürer . Sonrası klasik telefonun ilk kurulumunu yapmak. İşlem bu kadar. Ama bu işlem KNOX sayacını arttırır .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba, sizi tamamen destekliyorum. Bazı programlar düzgün çalışmıyor. Telefon ile ses kaydı programları çalışmıyor. 4.3 de dönemedim. 4.3 geri dönüş imkanı varsa, yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Samfirmware'de ki 4.3 ler Odin ile olmadı. 4.4.2 ye mahkum kaldım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.4.2 yi 2 gündür kullanıyorum. bin pişman oldum yüklediğime. şarj sürem %50 oranında düştü. ekran devamlı sıcak. kayda değer hiç bir güncelleme de yok zaten. kesinlikle önermiyorum. eski sürüme nasıl dönebilrim yardıııım lütfen.

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Üstüne, factory reset atmadan yüklediysen ondan olmuştur. Factory reset atarsan, eski sistemden çok daha iyi olduğunu görebilirsin. Tabii mutlaka yedeklerini almayı unutma ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.2.2. güncelleme sonrası email eşitleme devre dışı oldu düzeltmek için ne yapılabilir