Merhaba arkadaslar. Telefonu alali iki hafta olmadan sorunlar basladi bile . Aksamlari sarja koyup , yuzde yuz oldugunda sarj aletini sarjdan cekiyorum . Sabah uyandigimda yuzde 100 olan sarj yuzde 70 oluyor !!! Neden kaynaklaniyor olabilir ?
sizde hangi model var acaba bu durum var mı ve kalibre ettiniz mibatarya kalibrasyonu yapın.işe yaramazsa direk servise.
Servise götür pil arızalı değiştirirlerMerhaba arkadaslar. Telefonu alali iki hafta olmadan sorunlar basladi bile . Aksamlari sarja koyup , yuzde yuz oldugunda sarj aletini sarjdan cekiyorum . Sabah uyandigimda yuzde 100 olan sarj yuzde 70 oluyor !!! Neden kaynaklaniyor olabilir ?
sizde hangi model var acaba bu durum var mı ve kalibre ettiniz mi
Aynı sorun bugün galaxy s4 cihazımda oldu. Müşteri hattını aradım servise yolalyın dediler. Hazır garanti varken kullanacağım ben de.Merhaba arkadaslar. Telefonu alali iki hafta olmadan sorunlar basladi bile . Aksamlari sarja koyup , yuzde yuz oldugunda sarj aletini sarjdan cekiyorum . Sabah uyandigimda yuzde 100 olan sarj yuzde 70 oluyor !!! Neden kaynaklaniyor olabilir ?
İlk başta galaxy s4ümde aynı sorun vardı yazan ziyaretçi bendim kardeş. Giriş yapmayı unutmuşum. Bugün götürdüm ve bugün yine telefonu servisten aldım. Batarya değişmiş. Ama bu batarya öncekinden biraz farklı gibi. Her yeri korece ve 2600mAh eski bataryada yanlışım varsa düzeltin ama ön yüzeydeken bunda arka yüzdünde bataryanın. Direk servise yolla. Bugün garanti belgei bile istemedi adamlar.Yorumlarınız için teşekkürler . Garantiye vericem lakin kullanım kılavuzunda şu yazıyor ; Sarj ile ilgili şeyler garantiye girmez . Eğer bu benim sorun içinde geçerse telefonları kafalarına fırlatırım ! Bu ne ya ! Bir de iş telefonu diye satıyorlar bana , daha hiç oynamadan sarjı bitiyor !
kalibre etme yöntemini bir blog'da biri paylaşmıştı gördüm. Arama kısmına kod giriyorsunuz lakin yorumlarda herkes adama sövmüştü. Daha da şarj yemeye başlamış herkeste.sizde hangi model var acaba bu durum var mı ve kalibre ettiniz mi
N9000Q modelinden bahsetmiyorsunuz sanırım.Arka planda senkronizasyon ayarlarıni kontrol edin, ayarlar-konum kısmından GPS ayarını yuksek doğrulukta ise minimuma getirin. Hava durumu widgeti yenileme zamanını minimuma getirin. Ben şahsen note 3'u rootlayip custom ROM kurdum. Cm 11 kullaniyorum. Snote gibi uygulamalardan vazgecmem diyorsaniz stock rom uzerine yapilandirilmis romlar kurabilirsiniz. Crash rom, omega rom veya xnote romlari pil seviyesi gibi bir cok iyilestirmelerin entegre edildigi romlar. Mevcut romunuzu rootlayip auto tweaker aracı ile pil iyileştirmeleri yapabilirsiniz.