Galaxy Note 3 Root Yapma ( N9000-N9005 )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
banada aynı şey oldu bak bataryayı çıkart geri tak sona home(ev)tuşuna sonra powe(güç) tuşuna sonra volume down(ses kapama) tuşuna bas sonra açılınca yine volume yp yap(orda restart phone tarzı bişey görürsün:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler telefonumda şebeke gidip geliyor recovery yapamıyorum sebebi nedir ? acil yardım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Admin telefonum Kore malı note 3 samsung yazısına kadar geliyordu fakat açılmıyordu hard reset de attım fakat bu sefer android yazısına kadar geliyor ve açılmıyor bu yukarıda anlattıgın şeyi telefonda uygularsam olurmu ?

sadoece.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sm-n9005 modelini root etmiştim şimdi garantiye göndermem gerek bunun için ne yapmam gerekiyor bir yol gösterir misiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar telefonum n9005 ancak lolipop 5.0 romu yükledim acaba bu root u telefonuma kirabilir miyim? Eğer kuramazsam benim için internetten root dosyası bulabilir misiniz?
Anabant sürümü: N9005XXEGBNL8
Yapım numarası: LRX21V.N9005XXUGBNL8
ARKADAŞLAR ROOT YAPMAM LAZIM. EN KISA SÜREDE İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM!!!!:helpsmilie::rolleyes::rolleyes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nolur cevap ver Allah aşkına nolur rootu yaptım odin de tamamlandı diye gözüktü sonra telefon başlarken samsung yazısı çıktı ama sağ üst köşede şunlar yazıyor telefon açılmıyor saaatlerdir araştırıyorum işte bunlar yazıyo: RECOVERY BOOTİNG....
RECOVERY IS NOT SEANDROID ENFORCING
Set Warranty Bit : recovery peki dowsnload moda giremiyorsak