Galaxy Note 3 lte versiyonu 3g ile kullanılabilir mi

KAAN KARA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone kullanmıyorum ama işte dediğim gibi sen zaten böyle insanlara kılıf kulp takarak kendini avutuyorsun o yüzden fazla söze gerek yok :yes:
O zaman sen yapda biz görelim touchwiz'ede laf yok animasyon geçişleri 0'a ayarla diğer telefonlar gibi donma kasma de sonra görüyüm ben seni mesela Note 3 gelirken ortalama 6.5 GB hafızasını kullanarak geliyor ve gelişmiş özellikler Full HD ekran'lı Iphone yap bu özelliklere sahip olsun böyle yazılımsal özelliklere sahip olsun tamam fakat sen telefonu kullan test et telefonda herşey ayarlanabilir anlaman yeterli olur her telefon markasına birşey söyleniyor ama bu olay cahillikle alakalı sen hangi telefonda dokunmadan işlem yapabiliyorsun veya bu kadar ileri teknoloji sunuluyor tabi mükemmel telefon istersen özel telefon yaptır ondan sonra bu telefon kötü felan de

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Türkiye ye gelende sıkıntı yok.
Ayrıca 4k video isteyenlerin hiçbiri kullanmayacak sadece forumda hava atacaksınız.
Neden kullanamayacaksınız onuda söyleyeyim.
Çektiğiniz videolar hafizaniza sigmayacak da ondan. 10dk. Bir 4k video ne kadar yapıyor bir hesaplayin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
O zaman sen yapda biz görelim touchwiz'ede laf yok animasyon geçişleri 0'a ayarla diğer telefonlar gibi donma kasma de sonra görüyüm ben seni mesela Note 3 gelirken ortalama 6.5 GB hafızasını kullanarak geliyor ve gelişmiş özellikler Full HD ekran'lı Iphone yap bu özelliklere sahip olsun böyle yazılımsal özelliklere sahip olsun tamam fakat sen telefonu kullan test et telefonda herşey ayarlanabilir anlaman yeterli olur her telefon markasına birşey söyleniyor ama bu olay cahillikle alakalı sen hangi telefonda dokunmadan işlem yapabiliyorsun veya bu kadar ileri teknoloji sunuluyor tabi mükemmel telefon istersen özel telefon yaptır ondan sonra bu telefon kötü felan de
Ben şuan iphone kullanmadığımı söyledim sen geldin Full hd ekranlı iphone yap getir diyorsun hem cahilsin hemde algılama sıkıntın var anlaşılan senin

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben şuan iphone kullanmadığımı söyledim sen geldin Full hd ekranlı iphone yap getir diyorsun hem cahilsin hemde algılama sıkıntın var anlaşılan senin

Her ne şekilde olursa olsun hakaret etmemek lazım ama, saygılı olalım hocam, herkes hata yapar.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Her ne şekilde olursa olsun hakaret etmemek lazım ama, saygılı olalım hocam, herkes hata yapar.
Touchwiz i beğenmeyebilirim hocam sonuçta hakaret etmiyoruz biraz abartılı geliyor dedim yok touchwiz e laf yok animasyon geçişleri şöyle böyle arkadaş biraz sabit fikirli sanırım kendisini samsung türkiye şubesi sandı :) yapıcı eleştirilere insanların açık olması lazım ama haklısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhba arkadaşlar galaxy s4 te olan sensör özellikleri note 3 de varmı yoksa eklenebiliyormu

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sim kilit sisteminden dolayı yurt dışından getirtmenin imkanı olmayacak. Sim kilit sistemi nedir diye soracak olursanız? Bölgesel kilit sistemi. Yani Sim kartınızın bölgesel kilit sistemi olmayan bir yerden alıp o ülkede kullanmanız gerekiyor. Bu da Türkiye'de mümkün değil. Bölgesel kilit sistemi şuan sadece Amerika'da yok. Amerika'dan bir hat, sim kartı alıp takmanız gerekiyor. Ayrıca ülkemizde 4G ve LTE desteği olmadığı için bunun da bir çözüm olmadığı söylemek gerekiyor. Yani her anlamda N9005 sürümünü kullanamayacağız maalesef...

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sim kilit sisteminden dolayı yurt dışından getirtmenin imkanı olmayacak. Sim kilit sistemi nedir diye soracak olursanız? Bölgesel kilit sistemi. Yani Sim kartınızın bölgesel kilit sistemi olmayan bir yerden alıp o ülkede kullanmanız gerekiyor. Bu da Türkiye'de mümkün değil. Bölgesel kilit sistemi şuan sadece Amerika'da yok. Amerika'dan bir hat, sim kartı alıp takmanız gerekiyor. Ayrıca ülkemizde 4G ve LTE desteği olmadığı için bunun da bir çözüm olmadığı söylemek gerekiyor. Yani her anlamda N9005 sürümünü kullanamayacağız maalesef...

O kadar yazmışsınız ama rootlayıp Chainfire takımı nın verdiği programı kullanarak bu sorun çözülebiliyor. Hem de toplamda 10 sn falan sürüyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
nasıl 3g versıyonu iyi anlamadım ki SDN nin yayınladıgı testlerde ADRENO 330 ve snapdragon 800 fark atıyor az olsada octaya ama çok karışık şeyler bunlar .s

gizemli77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 95%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]Arkadaşlar Merhaba, Samsung Ativ XQ700T1C-A53 marka dokunmatik, Dock klavye özellikli Kore'den alınmış, ikinci el satış sitesinden 11,6"pro table pc almayı düşünüyorum. Bu tablette 4G LTE şebeke sistemini desteklemektedir.Ancak, bizde henüz 3G şebeke sistemi desteklenmekte ve 4G LTE şebeke sistemi Türkiye'de kullanılmamaktadır. 4G LTE şebeke destekl tablet PC!yi 3G şebeke olarakta kullanılabilmekte miyiz. Autocad kullananlar bilirki, son çıkan sürüm tüm önceki sürümleri açmakta ve kullanmakta desteklerken, yeni sürümde yaptığımız çalışmaları geçmiş sürüme göre kaydetmemişsek, önceki sürümlerde açmamaktadır. Bunuda aynı kategöride düşünürsek bazı ürünler 2G Edge/3G/4G LTE destekler şekilde üretilmektedir. Yani son şebeke yapılandırılması, aynı zamanda önceki şebeke yapılandırmalarınıda desteklemektedir. Samsung Türkiye'ye yönelik yapılan cep telefonunu, tablet ve PC tabletlerini şebeke bağlantısını 3G olarak yapılandırdığı bir ürün inceleme sitesinde görmüştüm ve 4G LTE şebeke sistemli ürünlerin 3G şebeke sisteminde çalışmadığı belirtilmişti. Kısaca 4G LTE yapılandırmalı bu ürün 3G'yi destekler mi?

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
4. Nesil internet bağlantısı için birşey denemez, şu an ülkemizde yok ve geldiğinde de ne kadar sürede yılda çoğunluk bölgelere yayılır ucuzlar telefonu almak için belirli bir kriter mi kişiden kişiye değişir. 4K video çözünürlüğü için gerçek manada çektiğiniz görüntüleri 4K izlemek için tv fiyatları bugünün tarihiyle 9.000 liradan başlıyor. Kaynak Bekleyip 4G ve 4K için alınıp hakkıyla kullanmak istenirse ülkemiz için biraz fazla beklemek gerekli gözüküyor.Ancak özellikleri var ama kullanacak platform yok ama olsun bulunsun diyorsanız bir şekilde yurt dışından LTE versiyonu almak daha mantıklı :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm yardımcı olmak için yazıyorum ben aldım suudi arabistandan suan kullanıyorum 4g lte versiyonunu gayet memnunum sim kilidi ile de bi sıkıntı yasamadım ortadogudan alınan butun samsunglar kullanılabılıyor bunlar arasında türkiye de var cihaz turkıyedekınden cok cok hızlı 3g internet ayarlarını otomatık yapmadı bende elle yaptım suan 3g yı de kullabılıyorum cok memnunum tavsiye ederım alacaksanız 4g modelini alın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki avrupa ve türkiyeye pazarına sürülen note 3 ile amerikaya pazarına sürülen note 3 lerin KAMERALARI DONANIMSAL OLARAK AYNI MIDIR, lensi-merceği kısaca her detayı?
Mesela kamera test videolarını seyredeyim dediğimde kıyaslamalarda vs hep 4k çekim yapan modelle yapılan video ve resimlerin kıyaslandığını gördüm. Iphone 5s,LG G2 ve note3 kamera kıyaslamalarını kıyaslamk istediğimde bu yüzden emin olamadım hep. Bir de her iki farklı note 3 ün kamera kıyaslaması var mı bildiğiniz bir kaç link atabilir misiniz varsa?
Şimdiden teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gençler burada gördüğüm kadarıyla oldukça bir karışıklık olmuş. ben bir 4G LTE note 3 sahibi olarak bi kaç karışıklığı açıklamak istiyorum. tr deki not 3 de her ne kadar 8 çekirdek diye bahsedilmiş olsa da kesinlikle tek seferde 4 çekirdek performansı gösteriyor. bu çekirdeklerin en yükseği 1.9 GHz iken N9005 modeli (4Gli) not 3 te 4 çekirdek 2.3 GHz.. yani anlayacağınız üzere daha yüksek performans gösteriyor. 4G özelliği var ve tr de 3G de sıkıntı yaratmamakta.. gayet güzel 3G bağlanabiliyorum. sim kilit olayına gelince her yerde öyle değil benim aldığım üründe sim kilit bulunmamakta ve koreden geldiği halde Türkçe dil paketi içinde mevcuttu.. umarım bir çok sorunuzun cevabını almışsınızdır.. kolay gelsin :)