Galaxy Note 3 iPhone 5S'e Karşı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan endyacle
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ip 5s'e o kadar para vereceğime note 3 alırım daha iyi.

sen hani samsung düşmanıydın hani bir plastik yıgını telefon kullanmazdın. noldu iphone 5s e para vermem ayakları yalan sende biliyorsun note 3 un piyasadaki en iyi tellerden oldugunu. :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@ProRat`, bunu diyen sen misin yav?:laugh:
ara sıra takılırım mesajlarına da, samsung'u yer yüzünden silmek ister gibi bir halin vardı hep oysaki!:laugh:

Hocam 4 inç ekrana 3 Bin lira vermek mantıklı mı? Hız isteyen varsa alır o ayrı. Ama ben vermem o kadar. :D

Note 3 hem büyük, hem de güncelleme desteği alacak + Ip 5s'den de ucuz fiyatı. Ama Z1 mi Note 3 mü? Desen Z1 derim tasarım olarak Z1 daha güzel (bana göre.)

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Donanımın her şey demek olmadığını Apple bize bir kez daha gösterdi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bize de stabilitenin her şey olmadığını gösterdi lg g2 ve samsung :P Milletimiz büyük ekranlı telefon istiyor, yapsın apple 5" telefon, samsungu sollayacağına inanıyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone kullandığı işletim sisteminden kazanıyor başka bişey yok gerçi ios7 mavi ekran gibi hatalar verdi o ayrı

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sen hani samsung düşmanıydın hani bir plastik yıgını telefon kullanmazdın. noldu iphone 5s e para vermem ayakları yalan sende biliyorsun note 3 un piyasadaki en iyi tellerden oldugunu. :D

Plastik kelimesini karıştırmıyalım hocam. :D Ben Samsung'da tasarım sevmiyorum tek Note 3 güzel telefon ama Ben Snapdragon'lu versiyonunu tercih ederim. Octa versiyon vasat geldi bana. Genel olarak bakarsak güzel tabii. Ama Ip 5s Pahallı o fiyata Beyaz şahin al daha iyi. :D :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
iPhoneların kastığını görmediysen Androidçi olduğun belli. Millet 2 haftadır kan ağlıyor. iOS 7 çıktığından beri iPhone 5'te ağırlaşmalar, iPhone 4'ü kullanmanın işkence haline gelmesi, pil tüketiminin katlanılmaz boyutlara ulaşması. Ama bizim millete kalsa iPhone stabil, iPhone kasmaz. Stabil olan iPhoneların daha hiçbiri çıktığı sürümden iki sürüm yukarısına güncellendiğinde akıcı çalışmadı. Pil tüketimi desen her yeni iOS sürümü ile ayrı bir problem yaşatıyor. Ama iPhone harika.

Bundan söz ettim bi konuda yorumumda. Arkadaşımın ip4side aynı. Herşey yazılım abi. İos 6 sürümlerinde bişe yoktu. 7 tamam güzel gözüküyor tasarım falan ama dikkat ettiyseniz az da olsa androide benzedi ama kasmalar olmaya başladı. Kilit ekranında kasan bir iphone..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Plastik kelimesini karıştırmıyalım hocam. :D Ben Samsung'da tasarım sevmiyorum tek Note 3 güzel telefon ama Ben Snapdragon'lu versiyonunu tercih ederim. Octa versiyon vasat geldi bana. Genel olarak bakarsak güzel tabii. Ama Ip 5s Pahallı o fiyata Beyaz şahin al daha iyi. :D :D

:) mantıklı beyaz şahin :D ben en çok merak ettigim plastigi niye karıştırmadıgın bi açıklık getirsene ona. :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bundan söz ettim bi konuda yorumumda. Arkadaşımın ip4side aynı. Herşey yazılım abi. İos 6 sürümlerinde bişe yoktu. 7 tamam güzel gözüküyor tasarım falan ama dikkat ettiyseniz az da olsa androide benzedi ama kasmalar olmaya başladı. Kilit ekranında kasan bir iphone..

Bunun iOS 7 ile alakası yok ama. Aynısı iOS 3, 4, 5 ve 6'da da yaşandı. Apple bildiğin sorunlu yazılımı sunuyor millete. Ne zaman o sürüm x.1.2 ya da x.1.3 gibi bir sürüme geliyor millet diyor ki oldu. Bu stabilite değil, dünyanın en büyük beta testidir. iPhone 4 kullanan arkadaşım şu an cihazından nefret edecek düzeye geldi. Belki de o cihaz bir daha hiç eski performansını vermeyecek. Üstelik durumun en güzel yanı eski sürüme dönemiyorsun. Adam sana telefonunu değiştir diyor akıcı ve düzgün kullanım için.

Android'e istedikleri kadar laf etsinler, en azından bu yönden rahat. Al istediğin sürümü kur, yükselt, düşür fark etmez. Stabilite ve akıcılık istiyorsan Nexus al kullan. Donanım gücü ve tonla yazılımsal özellik istiyorsan git Galaxy S serisi al ya da bildiğin beğendin markaya yönel. iPhone'un artıları var mı evet var ama Android'in de artıları var. Ne yazık ki stabilite bir artı değil. Özellikle Android için yayınlanan sürümlerin Google tarafından Nexus cihazlarına yönelik çıktığını düşünürsek şu an iPhone 5'in stabilitesini kıyaslamak isterdim Nexus 4 ile.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bence samsung yeni bir cihaz satmadan önce satmış olduğu cihaza sahip çıksın.
galaxy note 2 aldım, 1 sene dolmadan telefon sensör arızası verdi, servisine yolladım ve sıvı teması bahanesiyle cihazımı garanti kapsamı dışı bıraktılar. bir de araştırdım ben ilk değilmişim daha kaç kişiye sıvı teması var diyerek cihazlarını yapmadan ve garanti kapsamı dışı bırakarak geri göndermişler. ( samsungun yetkili servisi destek bilişim bu olayı gerçekleştirdi ve ben konuyla ilgili samsunga başvurdum ama bişey yapamayız servisimizin dediği geçerlidir dediler )

Reaksiyon puanı
16,128
Biri elma, biri armut.. İkisini de severim ama elmayı daha çok severim.

bazı amerikan dizilerinde armut logolu hatta armut şekilli iphone çakması telefonlar ve armut logolu notebooklar gözüküyordu mac osx temalı xp vardı notebooklar dell galiba.
samsung s4'te türkiye'ye ayrımcılık yaptığı için gözden düştü dünyaya 4g lte olan türkiyeye 3gli vasat modeli satması yanlış oldu ayrıca apple da note3 ile kıyaslanacak bir şey yok ipad mini'nin 3gli modeline telefon fonksiyonu eklemediği sürece yok.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ios 7 de sorunlarin olmasini normal goruyorum cunku 64 bite uyumlu uygulamalar daha cikmadi cok yavas bi sekilde cikiyor , bu da cok normal piYasa daha hazir degil 64 bit islemcilere . apple cok cesur davrandi iphone 5s e 64 bit islemci koyarak.

iphone 6 icin hatalarini gorme firsati elde ettiler . eger i6 ya 64 bit islemci koysalardi mantiksz bisey olurdu. bi ara modelde hatalarini test ettiler ios 7 yepyeni bi isletim sistemi. ios 8 le birlikte ultimate e ulasacgni umuorum. ios 7 ve iphone 5s bi hazirlik asamasiydi

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
"Yıl 2020"

Androidci: Samsung S10'da 16 çekirdek 8gb ram var abi, gerek var mı Iphone'a?

Iphone'cu: İos gibisi yok, Iphone 9s daha stabil..

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
ben yaşadım iphone 4 kullanıyordu telefonda 7.0.1 yüklü kasıyo şu anda içindede vine twitter facebook tumblr gibi sosyal ağlar + temple run , minion rush , subwaysurfers gibi bi kaç tane daha oyun var şu anda satmayı düşünüyorum ve telefon arayüz geçerken çok kasıyorr
Avatarından da bir fanboy olduğunu çok belli ediyorsun ayrıca ıphone 4 kullanıcısıyım aynı zamanda ıphone 5 eşimde ıphone 4s kullanıcısı burada applenin avukatlığını yapmıyacağım ama insanları yanlış bilgilendiriyorsun ios 7.0.3 e güncellemedinmi sen telefonunu tüm kasmalar donmalar bitmiş vaziyette rehbere 7 saniyede giren samsungdan iyidir. senin mesajı yazdığın tarihe bakıyorumda ozaman 7.0.2 vardı ve oda neredeyse problemsiz akıyordu tek sorunları eski nesil olmaları. tabiki bir ıphone 5 kadar akıcı değil ama yinede dediğim gibi kasma yok denecek kadar az.

Komedicocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avatarından da bir fanboy olduğunu çok belli ediyorsun ayrıca ıphone 4 kullanıcısıyım aynı zamanda ıphone 5 eşimde ıphone 4s kullanıcısı burada applenin avukatlığını yapmıyacağım ama insanları yanlış bilgilendiriyorsun ios 7.0.3 e güncellemedinmi sen telefonunu tüm kasmalar donmalar bitmiş vaziyette rehbere 7 saniyede giren samsungdan iyidir. senin mesajı yazdığın tarihe bakıyorumda ozaman 7.0.2 vardı ve oda neredeyse problemsiz akıyordu tek sorunları eski nesil olmaları. tabiki bir ıphone 5 kadar akıcı değil ama yinede dediğim gibi kasma yok denecek kadar az.
:D ben apple ı değil sadece iphone sevmiyorum bu arada şu anda note 3 kullanıyorum ve hiçte 7 saniyede girmiyor 1 sanieyede açılıyor bende burda samsung için avukatlık yapmıyacağım ve telefonu güncellemeye üşendiğim için o tarihte 7.0.1 yüklüydü :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

:D ben apple ı değil sadece iphone sevmiyorum bu arada şu anda note 3 kullanıyorum ve hiçte 7 saniyede girmiyor 1 sanieyede açılıyor bende burda samsung için avukatlık yapmıyacağım ve telefonu güncellemeye üşendiğim için o tarihte 7.0.1 yüklüydü :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaş ben note 3 kullamıyorum şu anda iphone 5s de kullandım note 3 yanından bile geçemz 5s ya yapmayın allah aşkına yaa