Galaxy Note 2 Sorunu!

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk önce Merhaba arkadaşlar

Bugün telefonu şarja taktım ve taktığımda saat 13.30 idi ve şarjıda %12 idi şimdi ise saat !6.24 sarj %16 oldu telefonda mı bi sorun var anlamadım telefonu sıfırladım ve bataryayı çıkarıp taktım gene aynı ve telefonla normal dolaştıgım zaman bile şarjı gidiyo fişi takılı olduğu halde bile

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler!

kafgore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
adaptörde olabilir sorun başka bi tane varsa onla dene yoksa usb den bi dene. sorun adaptördedir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnde note 2 daha 1 ay olmadı aynı sorun bndede vardı ama şarj kablosunu çıkarıp takınca sorun çözüldü

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Bugün telefonu şarja taktım ve taktığımda saat 13.30 idi ve şarjıda %12 idi şimdi ise saat !6.24 sarj %16 oldu telefonda mı bi sorun var anlamadım telefonu sıfırladım ve bataryayı çıkarıp taktım gene aynı ve telefonla normal dolaştıgım zaman bile şarjı gidiyo fişi takılı olduğu halde bile

şarj adaptörü ve kablosu orjinalmi orjinal değilse normal geç şarj olur orjinal al düzelmesse garantiye ver.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1

amperi düşük bir şarj aleti kullanıyorsunuz sanırım.. orjinal bir sarj aleti kullanın yada olabildiğince 1 amper üstü sarj aleti kullanın orjinali 2 amperdir

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Hocam bende galaxy s2 vardı. Onun şarj aleti ile şarj etmeye çalıştım. Imkani yok olmuyor. Saatler geçiyor %5 ya oluyor ya olmuyor. Şarj aleti çok önemli. Kaç amper çektiğine dikkat edin. Orjinal olanı 2A.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkdaşlar merhaba benim note 2 deki sornum tel resmen konuşuyor nasıl kapatacağımı bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar benim note2 ye çok hafif su geldi telefon baya geçtikten sonra kapadım telefonu sonra açılma ekranı geliyor gidiyor geliyor gidiyor sürekli ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung galaxy note 2 var hatyı takıp birini aradığımda mobil ağ yok diyor yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung note 2 aldm yaklasik 1 ay olack msj durduruldu hatası verıyor ne yapmaliıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung note 2 kullanıyorum bende bir süredir .. kullanmaya başladıktan sonra çok uzun surede şarj ettiğini farkettim şimdi ise hiç şarj etmiyor sanırım usb kısmında bir sorun var sarj aleti garanti kapsamına giriyor mu ?