Galaxy Note 2 ile Note 3 Yanyana Geldi!

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Tasarım anlamında çok ciddi anlamda fark olmasa da, hatırı sayılır farklılıkların bulunduğu iki telefon arasında bakalım ne farklılıklar bulunuyor?" Error verdim ben. :)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
s3 s4 arası fark gibi. ama ekran daha büyük.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
güzel telefon ilk defa phablet demenizi duydum haberinizde . ben bunu 2 yıldır söylüyorum note 2 den öncede

maxımum telefon ınc boyutu 5.5 inçtir , bu tablet ne telefon ne phablet olarak sınıflandırılması gerekir .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
note 2 kullanıyorum cıkınca ben dierek 3 gecicem bi müşteri kazandılar şimdiden :)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence çok harika olmuş hem ekran büyümüş hemde nerdeyse note II büyüklüğünde note II kullanabilen varsa bunu da rahat kullanır helal olsun vala adamlara s4ten sonra bir tebrik daha almış oldu samsung benden ki genelde sevmem samsung.Bende discovery var 4.7" s4 5" yanyana koyduk geçen aynı boyutlarda nasıl yapabiliyorlar vala tebrik etmek lazım :)

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu tasarımlara laf edenler nasıl bişey bekliyor acaba merak ediyorum. Adam bir telefon oval bir telefon düz kenar diyor. Başka bir model varda biz mi bilmiyoruz? yuvarlık mı olsun yada senin bir önerin varsa konuş boş boş laf ediyorsuuz.

passkeys

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sızdırma haberlerinden de sıkıldım artık :D kim sızdırıyor bunu yahu ! :D

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Plastik olduğu sürece alınacak bi cihaz değil performans olarak iyi ama şimdiki cihazların hepsi mükemmel artık tasarım ve ek özellikler ihtiyaç oluyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
eheyyyy aklım iyice karıştı note 2 alıyım note 3 bekleyim sonuçta 1500 tl den fazla para vercez