note 3 kullanıcısıyım ve spen i hiç kullanmıyorum ağırlık olarakta farketmez ağır telefonları daha fazla tercih ederimİki cihaz da asla pişman etmez, gayet başarılılar. Ben kendime alacak olsaydım 90Hz ekran tazeleme hızı ve hafiflik sebebiyle Oppo Reno 3 Pro alırdım. Samsung Galaxy Note 10 Plus'ın ise ekran çözünürlüğü, hızlı şarj ve kalem avantajı var.
İkisi arasında Note 10 plus.Note 10 plustaki exynos işlemci Turkcell hatlarda sorun çıkarabiliyor.Hattın Turkcell ise Oppo Reno 3 Pro al derim.2021 de hangi telefon kullanılır ?
Oyun oynamıyorum ve öğrenciyim
aradığım özellikler ise hafıza, kamera ve kullanışlılık
Öğrenciysen kalem sana yardımcı olabilir note 10 plus diyorum2021 de hangi telefon kullanılır ?
note 3 kullanıcısıyım kalem lazım olmuyorÖğrenciysen kalem sana yardımcı olabilir note 10 plus diyorum
Turkcell kullanıcısıyım neden sorun çıkartıyorİkisi arasında Note 10 plus.Note 10 plustaki exynos işlemci Turkcell hatlarda sorun çıkarabiliyor.Hattın Turkcell ise Oppo Reno 3 Pro al derim.
Sana göre öyle işe yaradığı zamanlar oluyornote 3 kullanıcısıyım kalem lazım olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Turkcell kullanıcısıyım neden sorun çıkartıyor
Öyleyse Reno3 Pro öneririm.Turkcell kullanıcısıyım
Reno 3 Pro o zaman.note 3 kullanıcısıyım kalem lazım olmuyor
Exynos 9820-9825 ile Turkcell hatlarda bir uyumsuzluk var.Bu uyumsuzluktan dolayı kopmalar oluyor.Note 10 plus güzel cihaz ama Turkcell ile almak bir risk.note 3 kullanıcısıyım kalem lazım olmuyor
Note 10 plus yerine S20 serisine de bakabilirsin fiyat olarak yakinlar birbirlerine2021 de hangi telefon kullanılır ?
bence bakmamalısın s 20 serisini işlemcileri dolayısıyla tavsiye etmemNote 10 plus yerine S20 serisine de bakabilirsin fiyat olarak yakinlar birbirlerine
S20 serisi özellik olarak güzel olsada işlemciden dolayı sıkıntılı.Note 10 plus yerine S20 serisine de bakabilirsin fiyat olarak yakinlar birbirlerine
aynen annemin telefonu note 10 plus hattıda turkcell sıkıntılar olabiliyorExynos 9820-9825 ile Turkcell hatlarda bir uyumsuzluk var.Bu uyumsuzluktan dolayı kopmalar oluyor.Note 10 plus güzel cihaz ama Turkcell ile almak bir risk.
İçindeki işlemci sorunlu.Batarya ve ısınma sorununu bünyesinde barındıran bir cihaz.Isınma olayını Bixby rutinden 120hz da güç tasarrufu modunu aktif ederek halledebilirsin( o kadar para verip güç tasarrufu modunda kullanmak ne kadar doğru oda tartışılır.) ama batarya konusunda bin tanede ayar çeksen ekran kapandığında gereğinden fazla pil tüketimini azaltamıyorsun.s20 plus hakkında fikirleriniz neler ?
Galaxy S20 plus almanızı önermem.İşlemcisi rakiplerinin gerisinde ve çok fazla ısınıyor. S20 plus ın pil ömrü iyi değil.s20 plus hakkında fikirleriniz neler ?