Galaxy Mega 6.3 mü Note 2 mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oby_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben olsam mega note2 Note3 arasından note2 alırdım... Hız işlev falan önemli değil ve note2 küçük dersen de mega al derim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iki cihaz anlamında ayrım yapmak gerekrse mega sadece sadece satış rekabeti için üretilmiş basit bir ara cihaz. Oysa not 2 tartışılamaz bileee. kıyaslamak bile çok saçma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba bende note 2 kullanıyordum 1 yıldır suya dustu bozuldu yarın ıkı gune telefon alacagım bugun megayı gordum telefoncuda kafamkarıstı alamadan cıktım cok kararsızım bayan oldugum ıcın cebıme sıgdırma gıbı bır sorunum yok tum ısım ınternet resım yuklemek ıle gecıyor ve web sıtesı takıp etmekle ekran buyuklugude onemlı tabıkı ama mega sızce bıraz komıkmı duruyor telefoncu benı bıraz caydırmaya calıstı s4 dedı note 2 den sonra s4 u kullanamam kucuk gelıyor ne yapayım sızce :blink: :hammer: :tt1: :huh:

panoramzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle note iki bende iki cihaz arasinda kalmistim note 2 aldigim icin pisman olmadim. Mega gereksiz trash

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bişey sorucam megada oyun oynarken kasıyomu sence sen ikisinide kullanmışsın hangisini dahaçok beğendin ve hangi engi daha güzel mavimi beyazmı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence mega çünkü not 2 1.6 ghz mega 1.7 ghz mega 4.2 jelly bean note 2 4.1 jelly bean tek düşük özelliği 8 gb olması

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır, note 2 4 çekirdek mega 2 çekirdek, note 2 daha performansli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar aktif olarak note2 kullanıcısıyım fakat mega çok cazibeli bir telefon büyük ve iş için ideal note2 de ideal fakat insan alışınca daha büyük ekranları seviyor note2 (2gb ram amoled ekran felan yazmış herkes) yanlız note2 ilk çıktıgı zaman 1999 tl felandı girdiğinde mega iyatına göre 10 numaara cihaz fiyatının ffazlasını veriyor sana ben kıyasladım ekranı amoled daha canlı ama abartılcak bi farkı yoktu ayrıca s not onda da var bunuda hatırlatırım 2 side devasa cihazlar bana kalırsa 08.12 cihaz almak yerine 4g li 2013 yılında piyasaya sürülmüş bir cihaz bana sorarsanız değiştirmeyi düşünüyorum (megada kasma yapmyor note2 de) hangisi iyi derseniz büyük telefon seviyorsanız SAMSUNG GALAXY MEGA!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabikide note 2 kendimde note 2 kulanıyorum ve 2 gün oldu alalı çok memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar note 2 oyun performansı açısından düşük bir telefon hem hd ekranda mali 400mp kullanılmaz her ne kadar 1.6ghz'likbir işlemci kullansada hd ekranda kasıyor oysaki mega 6.3 cortex15mimarisine sahip vede ADRENO 305 grafik kartına sahip buda HD ekranı kaldıran bir Gpu bana göre MEGA 6.3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an bende çok kararsızım mega mı yoksa note 2 mi alsam diye çevremdeki herkes note 2 diyo ama bende büyük telefonları seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şu an bende çok kararsızım mega mı yoksa note 2 mi alsam diye çevremdeki herkes note 2 diyo ama bende büyük telefonları seviyorum lütfen yardımcı olur musunuz:(:confused1::rolleyes::closedeyes::bored::huh::mrgreen::cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya note2 yada mega demiş başka telefon önermeyelim de milletin kafası karışmasın