Kanka benim.icin kamera da iyi olmali bide pubg oynarken hanhi ayarlarda oynuyorsun benim.icin akici ve asiri olmasi lazimHuawei P Smart 2019 kullanıyorum. Pubg de ultra ayarda kasmadan oynuyorum. 1 el birinci olana kadar oynadığımda %10 kadar şarj gidiyor. Tavsiye ederim. Fiyatı 1400 lira civarında.
Kamerası fiyatına göre ideal. En son ayar ve gerçekçi grafikte oynuyorum. Bildiğin HD kalite işte.Kanka benim.icin kamera da iyi olmali bide pubg oynarken hanhi ayarlarda oynuyorsun benim.icin akici ve asiri olmasi lazim
16 TH’nin de yazılımdan kaynaklanan kamera hataları var (daha doğrusu video çekimi yaparken şikayet edenler var ve sebebin EIS destekli OIS olduğu belli) ve Flyme OS 8’den kaynaklanan bir arayüz hatasından da (Launcher ile çözülebilir) muzdarip.M30s uzak dur bence. Bataryası 6000 mah çok bütük ama telefon tam 2.5 saatte şarj oluyor. Pubg de Süper bir performansta bekleme bu telefonda.
2 bin lira seviyelerinde pubg de çok iyi ve kamerası seni üzmeyecek tavsiyelerim?
Nokia 8
Meizu 16th
Honor Play
Bu telefonların işlemcileri çok güçlü. 3 telefonu araştır kronik sıkıntılar var mı? Şarj olma süreleri? Batarya performansı?
Aralarında ben nokia 8 i 1 yıl kullandım. Kasası filan çok sağlam suya toza dayanıklı. Kameraaı güzel. Bataryası 1 günü kurtarıyor. Saatlerce pubg oynardım çok az ısınırdı telefon. Nokia 8 de ghost ekran sorunu oluyormuş. Bende yoktu.
Honor play ithalatçi garantili 2000 şiraya var şuan16 TH’nin de yazılımdan kaynaklanan kamera hataları var (daha doğrusu video çekimi yaparken şikayet edenler var ve sebebin EIS destekli OIS olduğu belli) ve Flyme OS 8’den kaynaklanan bir arayüz hatasından da (Launcher ile çözülebilir) muzdarip.
Honor Play’de 2600 TL’lerde seyrediyor ki o butcede asla iyi bir cihaz değil, önerdiğiniz cihazlara da dikkat çekerim ki hepsi M30S’in daha üzerinde fiyatlandırmaya (en ucuzu 150 TL ile Nokia 8 sanırım) sahip (alınma konusunda Honor Play’e bakmazdım fakat kalan ikili düşünülebilir), Bütçeyi arttırarak Daha iyi bir cihazı alabiliriz fakat önemli olan kısım bütçe, eminim arkadasin bütçesi biraz daha çıkabilse 2000’kusur civarında gezinen cihazlara (Honor 9x, Redmi Note 8 Pro vs) bakardı M30S’ten önce zaten.
m30s önermez misin .d komikmişM30s uzak dur bence. Bataryası 6000 mah çok bütük ama telefon tam 2.5 saatte şarj oluyor. Pubg de Süper bir performansta bekleme bu telefonda.
2 bin lira seviyelerinde pubg de çok iyi ve kamerası seni üzmeyecek tavsiyelerim?
Nokia 8
Meizu 16th
Honor Play
Bu telefonların işlemcileri çok güçlü. 3 telefonu araştır kronik sıkıntılar var mı? Şarj olma süreleri? Batarya performansı?
Aralarında ben nokia 8 i 1 yıl kullandım. Kasası filan çok sağlam suya toza dayanıklı. Kameraaı güzel. Bataryası 1 günü kurtarıyor. Saatlerce pubg oynardım çok az ısınırdı telefon. Nokia 8 de ghost ekran sorunu oluyormuş. Bende yoktu.
2.5 saat şarjı sen beklersen sana öneririm. Senin 2.5 saat şaej beklemen komik. Iş güç yoğun geçmiyor belli.m30s önermez misin .d komikmiş
Kardeşim sen bu bekleme süresine neden bu kadar takıldın illede %100 olacak diye bi şart yok . %50 de şarjdan çekersen piyasadaki çoğu telefonun %100 üne eşit2.5 saat şarjı sen beklersen sana öneririm. Senin 2.5 saat şaej beklemen komik. Iş güç yoğun geçmiyor belli.
Güzel mantık. O da bir seçenekKardeşim sen bu bekleme süresine neden bu kadar takıldın illede %100 olacak diye bi şart yok . %50 de şarjdan çekersen piyasadaki çoğu telefonun %100 üne eşit
Pugb gibi oyunları oynayacaksın o bütçede en mantıklı tercih Meizu16th.Sizce pubg de samsung galacy m30s kasarmi veyatda 2000 tl butceli baska bi telefon onerirmisiniz