Galaxy J7

Ümit Maruf Deniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çeşitli market firmalarından telefon almak dogrumudur ? (mgrs) galaxy j7 100 tl daha ucuz diye aldım çift hatlı 4g uyumsuz ve amerikan priz çıktı.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Migrostan falan hic almadim ama kipa da bir market orda boyle sorunlar olusmuyor. Her market bir degil. Ayrica migros da telefonun ne isi var. Ne satcaklarini sasirdilar iyice.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Migrostan falan hic almadim ama kipa da bir market orda boyle sorunlar olusmuyor. Her market bir degil. Ayrica migros da telefonun ne isi var. Ne satcaklarini sasirdilar iyice.
sana öyle geliyor... MİGROS satabilir satıyorda... Amerikan Prizli ürünü satamazlar... satmamaları gerek iade etme sebebin olabilir alırsan öyle çıkan ürünü 10 gün içinde iade etme hakkın var... hakkınızı arayın...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
sana öyle geliyor... MİGROS satabilir satıyorda... Amerikan Prizli ürünü satamazlar... satmamaları gerek iade etme sebebin olabilir alırsan öyle çıkan ürünü 10 gün içinde iade etme hakkın var... hakkınızı arayın...
O bana oyle gelmiyor. Sen diyon ya satabilirler diye. Al o zaman orda amerikan prizli adaptoru de olur :) satmasina satarlar da burdaki bilgilendirdigimiz arkadaslar almasin. Bosuna mi tekinsiz yerlerden almayin diyoz. Bana gelen birsey yok yani sen rahat ol biliyozda anlatiyoz.

Ümit Maruf Deniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İade etmedim ama yani telfonun kutusu falan açıldı.yani alırken üzerinde ole bir bilgi yoktu kutuda veya reklam afislerinde dikkatimi çekmedi.