Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar dün galaxy fit s5670 aldım . usb portunu baglıyorum bilgisayarıma ama nete giremiyorum nasıl girerim bilgisayarın internetine acaba ? bilgisi olan varsa paylaşabilirmi
telefonu modem olarak kullanıp internete bağlanmak istiyorsun sanırım.
Dialup For Android Handset gibi bir yazılımı olmalı onunla bağlanmalısın. Yada pc de bluetooth üzerinden kişisel alan ağına bağlan deyip telefonunu seçip modem olarak kullanmalısın
ya benim galaksi fit telefonum var usb bağlantısını kuramıyorum usb kablosunda filan sorun yok telefonda ayarlanması gereken ayarlar mı var baya bi karıştırdım telefonu ama yok yani usb yi pc ye taktığımda sadece şarz oluyor bana yardımcı olur musunuz ?
ya benim galaksi fit telefonum var usb bağlantısını kuramıyorum usb kablosunda filan sorun yok telefonda ayarlanması gereken ayarlar mı var baya bi karıştırdım telefonu ama yok yani usb yi pc ye taktığımda sadece şarz oluyor bana yardımcı olur musunuz ? hiç biyerde de bu soruna cevap bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim