Galaxy fit s5670 Nete baglanma?

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün galaxy fit s5670 aldım . usb portunu baglıyorum bilgisayarıma ama nete giremiyorum nasıl girerim bilgisayarın internetine acaba ? bilgisi olan varsa paylaşabilirmi

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Anlamak istediğim şu mu acaba ? Telefonu bilgisayara bağlayıp oradan modeme ulaşmak istiyorsun internetten gezinmek için?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
telefonu modem olarak kullanıp internete bağlanmak istiyorsun sanırım.

Dialup For Android Handset gibi bir yazılımı olmalı onunla bağlanmalısın. Yada pc de bluetooth üzerinden kişisel alan ağına bağlan deyip telefonunu seçip modem olarak kullanmalısın

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet bilgisayarda kullandıgım neti telde de kullanmak istiyorum yapabilirmiyim

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
evet bilgisayarda kullandıgım neti telde de kullanmak istiyorum yapabilirmiyim

modemin kablosuz ise çok kolay bir şekilde olur ama kablolu ise olmaz yada hiç araştırmadım olasada bir anlamı olmaz yani

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:) kablosuz yapacağım ilk fırsatta :) inş oluyormu acaba diye bir sorayım dedim telefonuda yeni alınca böyle şeyler olmayınca hevesim kaçıyor :) saolun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim galaksi fit telefonum var usb bağlantısını kuramıyorum usb kablosunda filan sorun yok telefonda ayarlanması gereken ayarlar mı var baya bi karıştırdım telefonu ama yok yani usb yi pc ye taktığımda sadece şarz oluyor bana yardımcı olur musunuz ?:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim galaksi fit telefonum var usb bağlantısını kuramıyorum usb kablosunda filan sorun yok telefonda ayarlanması gereken ayarlar mı var baya bi karıştırdım telefonu ama yok yani usb yi pc ye taktığımda sadece şarz oluyor bana yardımcı olur musunuz ?:( hiç biyerde de bu soruna cevap bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim