kapici_umut_bey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Bluetoothlu bir kulaklık almayı düşünüyorum. Buds2 Pro mu Airpods Pro 2 mi
Apple ürünleri tercihimdir. Airpods pro 2 her açıdan daha iyi bence.Bluetoothlu bir kulaklık almayı düşünüyorum. Buds2 Pro mu Airpods Pro 2 mi
airpods alırsam iphone, buds alırsam samsung alıcam ona göre soruyorum2 sini de kullanıyorum. ikisi de güzel. ancak samsung bir cihaz kullanıyorsanız buds pro2; apple bir cihaz kullanıyorsanız airpods pro yu öneriyorum. sebebi ise ikisininde kendi uygulamalarından ayarlarını değiştirebilmeniz. çapraz kullanımda ayarlarını oynayamıyorsunuz.
Bütçe nedir?airpods alırsam iphone, buds alırsam samsung alıcam ona göre soruyorum
5400tlBütçe nedir?
Telefon için bütçeniz nedir?5400tl
30kTelefon için bütçeniz nedir?
Su an kampanya var, S23'un yaninda Watch 5'de geliyor. S23 almak en mantiklisi.
Arkadaşlarım samsung telefonlarin birkaç yıl içinde donduğunu söylüyorlar doğru mudur?Su an kampanya var, S23'un yaninda Watch 5'de geliyor. S23 almak en mantiklisi.
5 yil onceki S9 hâlâ stabil bir şekilde çalışıyor. S23'ü rahat bir şekilde 6-7 yil kullanirsiniz. OneUI ve Pixel Experience iyi arayüzlerdir.Arkadaşlarım samsung telefonlarin birkaç yıl içinde donduğunu söylüyorlar doğru mudur?
S23'ü 4 yıl kullansam bir don yaşanır mı?
Ben şu an a71 kullanıyorum, s23 ultradaki kavisli ekran sorun yaratır mı?5 yil onceki S9 hâlâ stabil bir şekilde çalışıyor. S23'ü rahat bir şekilde 6-7 yil kullanirsiniz. OneUI ve Pixel Experience iyi arayüzlerdir.
S23 Ultra'ya cikabiliyorsaniz direkt alin zaten. Piyasanın en iyi telefonu su an. Kavisli ekran bir sorun yasatmaz.Ben şu an a71 kullanıyorum, s23 ultradaki kavisli ekran sorun yaratır mı?
S23+ veya S23 daha mı mantıklı?
S23 Ultra'ya cikabiliyorsaniz direkt alin zaten. Piyasanın en iyi telefonu su an. Kavisli ekran bir sorun yasatmaz.
A71 i verip 3600tl indirim alabiliyorum öyle yapayım o zamanS23 Ultra'ya cikabiliyorsaniz direkt alin zaten. Piyasanın en iyi telefonu su an. Kavisli ekran bir sorun yasatmaz.