Galaxy Ace S5830 & S5830İ

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar derdimi anlatayım hemen,Galaxy ace almakta kararlıydım ama S5830 yerine artık heryerde S5830İ satıldığı için ve S5830İ modeli hakkında oldukça kötü yorumlar olduğu için S5830 dan arıyordum ama heryerde i li modeli var.Şimdi alcetel 995,galaxy ace,galaxy gio arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada S5830i kötü diye biliyorum bilgili arkadaşlar i li veya i siz model hakkındaki yorumlarını yazabilirlerse iyi olur,şimdiden teşekkürler

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
hay senin allahına kurban ya bende aynı sıkıntıdan yakınıyorum.Yarın yegenimin doğum günü ve ben telefon alacam ya ace yada gio ama hakkında hiç birşey bilmiyorum birileri yardım etsin bizee:) kronik bir sorunu var mı yokmu

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Yaklaşık 1 ay önce Ace aldım.Dediğiniz gibi İ modelinden var artık.Ben de araştırdım bazıları birşeyler yazmış ama çok olağanüstü bir sorun görmedim. Nette araştırırsan Iphone 4S ile ilgili bile çok sorun görürsün bu normal bir şey.
Genel şu uygulamayı veya şu oyunu açmıyor diyorlar,örneğin açılan veya oynanan 50 tane oyunu açıyorsa ve 1-2 bir şeyi açmıyorsa bunu sorun olarak görmemek lazım.
Özetle İ kısmına çok takılmadan rahatlıkla alabilirsin sorun buysa eğer.
Gio modelini de geçen de bir arkadaşıma aldık.Ace ile menüsü zaten tamamen aynı.Bildiğim kadarıyla konuşma süresi
Ace'tan az olabilir.Oyun için ekranı Ace göre daha küçük,ama cebinde taşıma ve bir telefon olarak Gio daha kullanışlı.
Yani ikisi de güzel telefon.

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Başka fikrini söylemek isteyen yokmu?

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar gio kullananlara sorum,gps var bildiğim kadarıyla bu gps e gidecemiz yeri işaretleyip o bize yol gösteriyormu?

ekselans068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Bi Hafta Önce i li Modelden Aldım . Herkesin sölediği Performans Sorunundan Eser Yok Telefonda. Millet S2 nin Zor Oynadıgı Oyunların Oynanmasını Beklio Telefondan. İ li Modeli Rahatlıkla Alabilirsin. Bi Sorun Yaşamazsın

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeş ben 1 yıldır gio kullanıyorum, şükür hiçbir problemle karşılaşmadım, eğer 5830i alacaksan hediye olarak, şu durum o arkadaşa mutlaka denk gelecektir, ben hiç telde oyun oynamıyacam diyen bir adam mutlaka er yada geç, 1 yada 2 tane 3d oyun yükler, bu yükledikleri oyunuda i5830 açmayacaktır, he açılır ama oda eziyet olur, uğraştırır, aslında i5830 normal acede iyi gibi ama ekran kartı normal aceden düşük tuttukları için insanlar aldandı, samsung bunu niye yaptı bilmiyorum ama insanlar cidden soğuttular kendinden gerçi onlara hiçbişey olmaz olan bizim gibi insanlara olur, sana tavsiyem alacaksan sony ericson experia mini pro al, yada samsung galaxy w al, hem seni yormaz hemde kendini yorulmaz, her istediğini indirir kurar. Benim arkadaş i5830 aldı, benim gionun açtığı oyunları yükleyeyim dedim çoğunu açmadı. Alan arkadaşta pişman oldu zaten :)

Bu arada GPS ile ilgili soruna gelelim
GPS ücretsiz ve bedava kullanabilirsin, şahsen denedim, tam 2 saat boyunca sesli yön tarifi ve haritalı herşeyi söylüyor, o anki hızı, hız limitlerini. İlerde sorunun olursa yardım ederim

ekselans068

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu Sorunları Neden Ben Yaşamıyorum 5830i de Arkadaşlar.. ? Oyunda Oynuyorum GPS i De Kullanıyorum :S

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeş real racing2, gta3, asphalt5 bu gibi oyunlarda dene bir istersen, ancak chainfire3d ile grafiklerle oynanıp öyle açıyor. Eğer sende sorun yoksa sevindim hayırlısı. :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir kaç tandıığım bu modeli kullanıyor,herhangi bir şikayet duymadım ama ginede araştır.

dell1012

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba . konu ile ilgili değil ama acil bir durum. galaxy gio telefonum açılmıyor. root lu gio telefonuma rom manager dan başka bir rom yüklemek istedim. program cynagonmod u yüklemem gerektiğini söyledi. listede gio olmadığı için ben de başka birisini seçtim. önce recovery i değiştirdiğini söyledi. daha sonra cynagonmode 7.1 i listeden download ettim. biter bitmez download telefon bir daha açılmadı. ne download mode da ne de recovery mode da. riskli ve gereksiz bir girişim bulunduğumun farkındayım. telefonu açmak için yapabileceğim bir şey var mı. yardımcı olursanız çok sevinirim. kolay gelsin.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Kardeşim geçmiş olsun, telefonun full brick olmuş garantiye göndermek gerek yaparlar merak etme, rom manageri hiç tavsiye etmem çoğu kişinin canı yandı bu programdan keşke yapmadan önce sorsaydın

butouhon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de s5830 arıyodum i si kalmış onu aldım pes 2012 fruit ninja gibi 3d oyunları sorunsuz çalıştırıyor bence bir sorun yok

Fearlees

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim geçmiş olsun, telefonun full brick olmuş garantiye göndermek gerek yaparlar merak etme, rom manageri hiç tavsiye etmem çoğu kişinin canı yandı bu programdan keşke yapmadan önce sorsaydın
Telefonu root lamış ama garanti dışı kalmıyormuydu?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Garanti dışı kalmaz merak etme, ben rootlu şekilde gönderdim, hemdew 2 sefer, yapılıp geri geldi. Sorun olacağını sanmam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende samsung galaxy ace almayı düşünüyorum fakat hepsi burada sitesinden almayı düşünüyordum ancak yorumlara baktım i li kötü diye bende biraz araştırdım en yakın kipa ya gittim ve i sizinini buldum bence sizde bi bakın en yakınınızdakini ve yarın alıyorum telefonu <3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy yaramaz tlfon video kayıt yaparken hiç bişey anlaşılmıyo sesleri sardırarak kayıt yapıyor çektiğim resimler kayboluyor

LoVe_BouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ace 5830İ kullanıyorum ve bende gayet memnunum fiyat olarak alınabilecek en iyi telefonların başını çeker bence...

Alehan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5830 i de asphalt 6 real racing falan oynayamıorum asphalt 6 yı demo olarak oynuyor sürekli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar yaklasık 5 aydr s5830i kullanyrm gayet memnunum ama bulamadıgım ve ogrenmk ıstdgm ıkı sey var oyunları nerde bu telefonun ve yazı sekıl sıstemını degstrmk ıstyrm yardmcı oluırsanız sevnrm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya arkadaşlar i 5830 bence cok guzel ve kulanışlı bir telefonn 3 d oyunlarıda acıyor bence tavsıye ederim herkese....

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İlla galaxy ace alacam diyorsanız en azından Ace 2 alın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısından (gps) ace'da da var ben S5830i aldım gayet memnunum ama bir tavsiye sakın google play den oyun yükleme virüslü oluyor ben yükledim ve şuanda tamirde sen oyun yüklerken git bir samsung bayisine danış

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben google play'ı çok fazla kullanıyorum sorun filan yok senin indirdiğin uygulamada sorun vardır bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım telefondan oyun mu oynanır manyak mısınız nesiniz gidin pcden oynayın telefon size pc mi olacak yha :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende yakın zamanda ace alıcam alacak arkadaşlara tavsiyemde o kötü yorumlara aldanmasınlar. he bu arada telefondan oyun oynanmaz diyen arkadaşa katılmadan edemiycem zira telefodnan oyun oynamayı sevmem tavsıyede etmem :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Samsung galaxy ace s5830i telefonum var ve biri aradığında sesli bir şekilde arayanın kim olduğunu söylüyomu bilen var mı??